"Ζωντανός" ο Φίλιππος συνέτριψε στο τρίτο παιχνίδι τον Άρη Νικαίας με 27-18.

Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο το ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ οι νεαροί παίκτες του Φιλίππου έκαναν το καθήκον τους και με απαράμιλλη  δύναμη και κατάθεση ψυχής συνέτριψαν την ομάδα της Νίκαιας με 27-18 και εξασφάλισαν την παραμονή στην Α1 κατηγορία .

Μεγάλη η συμπαράσταση των φιλάθλων που στήριξαν από την αρχή μέχρι το τέλος την ομάδα και έτσι έφθασε σε μία εύκολη νίκη και απέδειξε οτι αν υπήρχαν καλύτερες συνθήκες στην ομάδα δεν θα έφθανε σε αγώνες πλεί άουτ. 

Το αποτέλεσμα ήρθε χάρις στην μεγάλη θέληση όλων των παικτών γιατί ο Φίλιππος ει νια σύλλογος ΜΕΓΑΛΟΣ  και γι αυτό δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψει κανείς.

Μεγάλη η συμμετοχή των προπονητών και παλαίμαχων μαχητών του Φιλίππου του Τέο Παυλίδη και Κύρου Σαράφη που πήραν την ομάδα στο παρά πέντε και της έδωσαν και πάλι την χαμένη προσωπικότητα και την μεγάλη λάμψη.

Από τους παίκτες θέλουμε να κάνουμε ειδική αναφορά στον εκπληκτικό Θωμά Κορωνά με τις αποκρούσεις του , τον Στήβ Παπαδόπουλο που δεν άφησε την ομάδα παρά τα προβλήματα τραυματισμού και έδωσε και πάλι την ψυχή του μέσα στο γήπεδο . Ψυχάρα και ο Σέρβος Τάσκοβιτς που στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του πατέρα του. 

ΌΛΟΙ ήταν υπέροχοι αφού κανένας δεν υστέρησε στο κρίσιμο παιχνίδι της ομαδας που έπαιζε με την λαμπρή ιστορία της  μια και είνια η μόνη ομάδα που δεν έχει χάσει ούτε μία χρονιά την Α1 κατηγορία.!!

Στο πρώτο μέρος ο Φίλιππος ξεκίνησε από την αρχή με τις καλύτερες συνθήκες αφού προηγήθηκε με 2-0 χάρις σε δύο ευστοχα πέναλτι του Στηβ όμως στην συνέχεια και παρά το 4-1 στο 6.53 οι φιλοξενούμενοι μείωσαν την διαφορά και στο 9.03 το σκορ έγινε 5-3  Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-4 στο 14' και 11-7 στο εικοσάλεπτο. Από εκεί και μετά όμως έπαθαν επιθετικό μπλακ άουτ. Έμειναν χωρίς γκολ για εννέα λεπτά και είδαν τον αντίπαλο να φτάνει στην ισοφάριση (11-11) στο 29'. Ο Τάσκοβιτς με προσωπικό τέρμα έδωσε επιθετική ανάσα στον Φίλιππο και το ημίχρονο έκλεισε με 13-11.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βεροιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους. Βρήκαν τις λύσεις στο σκοράρισμα και με καλές άμυνες άνοιξαν την διαφορά στο 17-11 στο 37'. Το πρώτο γκολ για το β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι το πέτυχαν στο 39.07 Εννέα ολόκληρα λεπτά και αυτό χάρις στην πολύ καλή άμυνα των παικτών του Φιλίππου Με Παπαδόπουλο και Κορωνά σε μεγάλη μέρα αλλά και τους Κωστακίδη, Αποστολίδη, Παντελίδη σε φόρμα, ο Φίλιππος όχι μόνο δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να πλησιάσει αλλά αύξησε και την διαφορά (23-14 στο 53'). Στην συνέχεια είχαμε μία σταθερή απόδοση και η διαφορά διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα. 54.26 24-15, 55.37 24-16. Στο 56.23 Κόκκινη στον Κωστακίδη. Στο 57.33 26-16 και από κει και μετά το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί και άρχισαν οι πανηγυρισμοί στην κερκίδασ και στον πάγκο του Φιλίππου 

Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης με λάθη ιδιαίτερα ο κ. Μιχαηλίδης 

Πεντάλεπτα: 3-1, 5-4, 8-5, 11-7, 11-9, 13-11 (ημ), 15-11, 17-12, 19-13, 20-14, 24-15, 27-18

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: (Παυλίδης) Στανκίδης, Τζίμπουλας 4, Ταραμονλής, Παντελίδης 2, Τάσκοβιτς 1, Καλλιαρίδης, Παπαγιάννης, Τριανταφυλλίδης, Κωστακίδης 3, Αποστολίδης 4, Κουκουτσίδης 4, Δάσκαλος, Κορωνάς, Φιλόσογλου 2, Παπαδόπουλος 7, Τζωρτζίνης.

ΑΡΗΣ: (Μελετάκος) Λαδάκης 4, Αθανασίου 3, Βλάχος 1, Μελετάκος Γ. 2, Γρηγοράκης 1, Μουλιάτος, Μελετάκος Δ. 3, Παπαδημητρίου, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 3, Χαρμπής, Μιμίκος, Βίδρας, Αμανατίδης, Χουρσουντιάν 1, Βλαχοθανάσης.

Δίλεπτες: 6/3, κόκκινες: Κωστακίδης (57' τρίτη δίλεπτη), πέναλτι: 3/3, 2/3


Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...