Ο Μανώλης Μαυρομάτης ζωντανά στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6

Ο Μανώλης Μαυρομάτης ζωντανά στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6

Φιλοξενούμενος ζωντανά στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6 στα χθεσινά ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ, ήταν ο «βετεράνος» αθλητικογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ. Μανώλης Μαυρομάτης.

Σε μια συζήτηση που εκτός από τον οικοδεσπότη Ζήση Μιχ. Πατσίκα συμμετείχε ο επί δεκαετίες(από το 1974) προσωπικός φίλος του Βασίλης Βόλκος και έγινε κουβέντα για τα πάντα πλην ποδοσφαίρου και αθλητικών!

Ήρθαν στην επιφάνεια δράσεις και πτυχές του Μανώλη Μαυρομάτη που δεν γνωρίζει ο κόσμος, όπως ότι έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και Δημόσιες Σχέσεις στη Ρώμη, ενώ έχει σκηνοθετήσει θεατρικά έργα στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, ντοκιμαντέρ που έχουν βραβευθεί στο εξωτερικό, ενώ έχει μια σημαντική παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο, αφού την πενταετία που θήτευσε ανακηρύχθηκε ο καλύτερος ευρωβουλευτής στην ιστορία της Ε.Ε.

Ανέφερε το παράδοξο ότι ενώ είναι ο ίδιος συντάκτης της Λευκής Βίβλου για τον αθλητισμό, κομμάτι της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που υιοθέτησαν οι περισσότερες χώρες, δυστυχώς η μόνη χώρα που δεν το έκανε είναι η Ελλάδα για θέματα όπως το ντόπινγκ, τηλεοπτικά δικαιώματα κ.α.

Περαιτέρω μίλησε για την τιμή που του έκανε ο τότε επίτροπος της Κομισιόν κ. Μπαρόζο και τον αξιοποίησε ως ειδικό σύμβουλο μετά την λήξη της θητείας του το 2009, όταν στην Ελλάδα θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι. Μάλιστα ανέφερε ότι όταν έγινε το δυστύχημα το καλοκαίρι του 2018 από την έκρηξη στη Ναυτική Βάση στο Μαρί της Κύπρου και ζητήθηκε ανθρωπιστική βοήθεια, ήταν ο εισηγητής για το πόσα χρήματα θα έπαιρνε η Κύπρος.

Εντύπωση προκάλεσε η άριστη γνώση του για τα αγροτικά θέματα και μάλιστα ανέφερε δίνοντας ελπίδα, ότι ο αγροτικός κόσμος της Ημαθίας θα πρέπει να γνωρίζει ότι ο προϋπολογισμός για τα αγροτικά προϊόντα μέχρι και το 2022 θα είναι σταθερός και όχι μειούμενος, όπως λέει η σημερινή κυβέρνηση.

Ανέφερε ότι θα υπάρξουν αλλαγές τα επόμενα χρόνια στην πολιτική της Ε.Ε. λόγω της  διείσδυσης της Κίνας, ενώ πρόβλεψε μελλοντική «ανακωχή» με την Ρωσία και το διαρκές εμπάργκο. Τέλος αναφέρθηκε στην στιγμή που έπαθε το επεισόδιο μέσα στην αίθουσα του ευρωκοινοβουλίου ο Γιώργος Παπαστάμκος και ήταν παρών και πως υπήρξε τεράστια και άμεση κινητοποίηση για να σωθεί. 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Και Σαββατοκύριακο ανοιχτά τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων για την εξυπηρέτηση των εκλογέων

Και Σαββατοκύριακο ανοιχτά τα Γραφεία Ταυτοτήτων και...

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ενόψει των...

Με περισσότερη «ένταση» το χθεσινό δεύτερο debate  στον ΑΚΟΥ 99.6

Με περισσότερη «ένταση» το χθεσινό δεύτερο debate στον...

Μετά την θετική ανταπόκριση των ακροατών και θεατών...

Έργα ασφαλτόστρωσης στην γέφυρα 66  στο Μακροχώρι

Έργα ασφαλτόστρωσης στην γέφυρα 66 στο Μακροχώρι

Πυρετώδεις εργασίες για να περατωθούν οι εργασίες...

Με κάμερες και συναγερμό «φυλάνε» τα κεράσια!!!

Με κάμερες και συναγερμό «φυλάνε» τα κεράσια!!!

Το είδαμε και αυτό στο Μακροχώρι, στην περιοχή της...

Προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών συντήρησης στον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας

Προσωρινές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό λόγω εργασιών...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης...

Στέργιος Καλπάκης: «Δεν μπορεί  να είμαστε 29 ετών  και να μας αντιμετωπίζουν  σαν παιδιά που δεν μπορούν  να αναλάβουν ευθύνες»

Στέργιος Καλπάκης: «Δεν μπορεί να είμαστε 29 ετών και...

Με αυτή την φράση ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...

Ο Β. Κωνσταντινόπουλος  μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6  για τα έργα που δεν έγιναν  στην Ημαθία

Ο Β. Κωνσταντινόπουλος μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6 για τα έργα...

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό...

Η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα μίλησε ζωντανά  στο στούντιο του ΑΚΟΥ 99.6

Η Υφυπουργός Κατερίνα Παπακώστα μίλησε ζωντανά στο...

Υπουργική παρουσία στα χθεσινά ΛΑΙΚΑ&ΑΙΡΕΤΙΚΑ(β’...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...