Νοσταλγία 2019. Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε το τουρνουά στην Βέροια

Νοσταλγία 2019. Με δύο παιχνίδια ξεκίνησε το τουρνουά στην Βέροια

Με δύο παιχνίδια σε ταυτόχρονα γήπεδα έγινε η έναρξη του φετινού τουρνουά Νοσταλγία 2019. Το παιχνίδι που διεξήχθη στο ΔΑΚ Βικέλας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με την τελική επικράτηση της ομάδας Μορφές με σκορ 42-47 ενάντια στους MorfisWood. Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο κλειστό του 2ου γυμνασίου οι Dalton's απέδρασαν με νίκη ενάντια στους Havana με σκορ 68-40.

Κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο 3ο δεκάλεπτο οι Μορφές με μπροστάρη τον Ιωσηφιδη που σκοράροντας τρία τρίποντα έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα. Μέχρι τότε τα αδέλφια Χατζηκυριακιδη με σκόρερ τον Σάββα κρατούσαν την ομάδα μέσα στο παιχνίδι. Τρομερός και ο Καραμιχοs που όταν έκαιγε η μπάλα έδωσε λύσεις.

Κερδίζοντας στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα η ομάδα του Μορφη, μετά από μια κατάρρευση αμυντική στο 3ο δεκάλεπτο έχασε τα ηνία του αγώνα και το ροζ φύλλο. Τρομερός ο νεαρός Μορφης που ακολούθησε τον πατέρα του στο σκοράρισμα και ο Καπετανοπουλος με τον Κασαπιδη προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν να αλλάξουν την ροή του αγώνα.

MORFISWOOD: Μορφης Κ. 9(3), Τυριντζης, Κασαπιδης 6, Καπετανοπουλος 7(1), Τουμαρας 3(1), Χατζησαββας 2, Μορφης Α. 14(2),Χατζηκωστας 1.

ΜΟΡΦΕΣ: Χριστοφοριδης 4, Καραμιχος 10(2), Κολιός, Μαυροπουλος, Τζιουμακης 3, Χατζηκυριακιδης Σ. 13, Χατζηκυριακιδης, Ιωσηφιδης 15(3), Τριγωνης, Τοκας 2.

Νίκη των Dalton's 68-40 τους HAVANA 

Δυναμικά μπήκαν οι Dalton's του Σιασιου δείχνοντας τα δόντια τους από μιας αρχής. Με έναν τρομερό υιό Καραθανάση να είναι αλάνθαστος από τα 6,75 έβαλαν τις βάσεις για μια άνετη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Καραγιαννοπουλος με τον Πετρόπουλο κυριάρχησαν στο ζωγραφιστό και τα αδέλφια Μπογδαμπειδη υπό τις άγρυπνες ασίστ του Πατέρα τους σκόραραν από μέση απόσταση.

Το jet lag φαίνεται ότι επηρεάσε την ομάδα του Κοντοκώστας που εμφανίστηκε ζαλισμένη κατά την διάρκεια του αγώνα. Οι Μυτικεκαs και Ζηνδρος προσπάθησαν από μακριά, ο Καπαγερίδης έτρεξε και ο Τιτάνας Καρανασιος έδωσε μάχες στην μπα σκέτα  αλλά δεν ήταν αρκετά για να προβάλουν αξιόμαχη αντίσταση.

DALTON'S : Πετρόπουλος 10, Καραθανάσης Δ. 7, Σιασιος 6, Μπογδαμπειδης Ν. 2, Αχτσης 2, Παπαγιαννης, Καραθανάσης Φρ. 22(4)Καραγιαννοπουλος 7, Κλωναρας 7(1), Μπογδαμπειδης Γ 7, Μπογδαμπειδης Σ. 6.

HAVANA: Παπαοικονόμου 4, Μυτιλέκας 1, Κοντοκώστας 2, Καρανασιος 3, Μόσχου, Μποροδήμος 5, Τσιάρας 4, Κυριακίδης, Σιδηρόπουλος 3, Ζηνδρος 6, Καπαγερίδης 4, Αργυρόπουλος 6.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος Βέροιας!

Έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση ο Φίλιππος...

Ματς για γερά νεύρα ήταν αυτό μεταξύ του Φιλίππου και...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...