ΤΟΠΙΚΑ

«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;»

«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;»

Ζητώ την ψήφο σας επειδή πιστεύω στη συμμετοχή και στο αποτέλεσμα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας θα συμμετέχω με λύσεις που μελετάω καιρό. Θα εργάζομαι για την πόλη και τα χωριά μας σε μια περίοδο που η αγροτική παραγωγή εξελίσσεται, η ψηφιακή επικοινωνία επιταχύνει διαδικασίες, ο τουρισμός γίνεται μοχλός ανάπτυξης, ο πληθυσμός μεγαλώνει, αγωνιά και αξίζει πρόνοια και σιγουριά.
 

Να με ψηφίσετε, γιατί η Βέροια χρειάζεται νέους ανθρώπους, μετριοπαθείς στην έκφρασή τους και δημοκράτες στη δράση τους. Χρειάζεται επίσης, εκείνους που ανήκουν σε μια νέα γενιά πολιτικών που δεν έχουν φθαρεί. Έχοντας ζήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία φέρνω ιδέες που τις έχω δει να εφαρμόζονται στο εξωτερικό και πιστεύω ότι μπορούμε να τις εφαρμόσουμε και στη Βέροια.  Συνοψίζονται στο τετράπτυχο εξωστρέφεια, επένδυση στις νέες τεχνολογίες, αλληλεγγύη, και διαφάνεια.
 
Η εξωστρέφεια οδηγεί στη δημιουργία πλούτου και νέων θέσεων εργασίας. Ο τουριστικός κλάδος είναι πεδίο εξωστρέφειας.  Η καλλιέργεια διαπολιτισμικών σχέσεων με άλλες χώρες είναι ένας άξονας πολιτικής πάνω στον οποίο πολλές πρακτικές δράσεις μπορούν να αναπτυχθούν, π.χ. διεθνές θερινό σχολείο στη Βέροια με σημείο αναφοράς τις Αιγές.
 

Η επένδυση στις νέες τεχνολογίες μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών.  Η δημιουργία ενός δημοτικού γραφείου καινοτομίας θα τονώσει την επιχειρηματικότητα και θα στηρίξει τους νέους επαγγελματίες.

 

Στον τομέα της πρόνοιας πιστεύω ότι μπορούμε να ενεργοποιηθούμε περισσότερο με τη δημιουργία πρότυπων μονάδων στήριξης των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους.

 

Και όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας. Η αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες μέσω του διαδικτύου, αλλά και η ζωντανή κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δύο μόνο τρόποι που αυτή η ιερή σχέση εμπιστοσύνης μπορεί να στηριχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής.  

 

Στην επόμενη δημοτική διοίκηση το κρίσιμο μέγεθος θα είναι οι δυνάμεις συνεργασίας και όχι, οι διαχωριστικές κομματικές γραμμές. Γι’ αυτό συστρατεύθηκα με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση». Γιατί εκπροσωπεί την ενωτική νοοτροπία που χρειαζόμαστε. Γιατί είναι σημαντικό να εκφράζουμε την πολιτική μας θέση αναζητώντας κοινούς δρόμους. Ευθέως. Δίχως υπεκφυγές. Με απλότητα και αλήθεια.

 

Να με ψηφίσετε στις 26 Μαΐου, ελπίζω να το κάνετε. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να δικαιώσω την ψήφο σας. 

 

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους ευθύνης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω ΣΔΙΤ

Αναβάθμιση ηλεκτροφωτισμού στους δρόμους ευθύνης της...

 Δημοπρατείται άμεσα το μεγάλο έργο του...

Τα φλέγοντα ζητήματα των εκπαιδευτικών έθεσε χθες ο Λ. Τσαβδαρίδης στην Υπουργό Παιδείας

Τα φλέγοντα ζητήματα των εκπαιδευτικών έθεσε χθες ο Λ....

Συνάντηση με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων...

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας ευχαριστεί τον «ΜΑΣΟΥΤΗ»

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αλεξάνδρειας...

 Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, ο...

Με μειωμένο ΦΠΑ από Δευτέρα, καφές, ροφήματα, αναψυκτικά εισιτήρια, κ.α.

Με μειωμένο ΦΠΑ από Δευτέρα, καφές, ροφήματα,...

 Aπό τη Δευτέρα, 1η Ιουνίου, ενεργοποιούνται οι νέοι...

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας 1 Ιουνίου στις 6.00 μ.μ.

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας...

 Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο...

Στην κρίση των πολιτών θέτει τις δράσεις της η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, απαντώντας για τις εκδηλώσεις της Γενοκτονίας

Στην κρίση των πολιτών θέτει τις δράσεις της η...

Η  Εύξεινος  Λέσχη  Βέροιας   θέλοντας να ενημερώσει...

           Δήμος Βέροιας: Παραχώρηση σχολικών χώρων σε συλλόγους για το 2020-2021

Δήμος Βέροιας: Παραχώρηση σχολικών χώρων σε...

   --Κατάθεση αιτημάτων μέχρι τις 20 Ιουνίου  ...

Μεγαλύτερη χρηματοδότηση ζητούν οι  ΔΕΥΑ της χώρας από την κυβέρνηση, για να ανταπεξέλθουν στην κρίση  της πανδημίας

Μεγαλύτερη χρηματοδότηση ζητούν οι ΔΕΥΑ της χώρας από...

 Την αύξηση της οικονομικής ενίσχυση των Δ.Ε.Υ.Α. μέσω...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Ν. Καρανικόλας: Η Νάουσα αλλάζει «σελίδα» και μπαίνει ενεργά στον δρόμο της ανάπτυξηςΤο «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση δόθηκε για την χρηματοδότηση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ που αφορά στην υλοποίηση σημαντικών...

Η «Ανάληψη» είναι Δεσποτική εορτή και η λέξη στην Καινή Διαθήκη αντιπροσωπεύει τη μετάβαση του Χριστού στους ουρανούς. Θεωρείται στην εκκλησιαστική παράδοση ως η ολοκλήρωση της αποστολής του Κυρίου επί...

Κατέληξε σήμερα πρωί Τρίτης, μετά από νοσηλεία 6 ημερών στο νοσοκομείο Βέροιας, ο γνωστός Σελιώτης Γιάννης Κόκκινος(Πατσιαβούρας) σε ηλικία 74 ετών. Παλιός αυτοκινητιστής και επί χρόνια μέχρι την...

Σε ηλικία 84 χρονών έφυγε από τη ζωή, ο Βεροιώτης πολιτικός μηχανικός Δημήτρης (Τάκης)Ζαμάνης, με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση στον τόπο του και τον Νομό Ημαθίας, από την δεκαετία του 1970 και μέχρι τις...