«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;»

«Καλλίστρατε, γιατί να σε ψηφίσω;»

Ζητώ την ψήφο σας επειδή πιστεύω στη συμμετοχή και στο αποτέλεσμα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βέροιας θα συμμετέχω με λύσεις που μελετάω καιρό. Θα εργάζομαι για την πόλη και τα χωριά μας σε μια περίοδο που η αγροτική παραγωγή εξελίσσεται, η ψηφιακή επικοινωνία επιταχύνει διαδικασίες, ο τουρισμός γίνεται μοχλός ανάπτυξης, ο πληθυσμός μεγαλώνει, αγωνιά και αξίζει πρόνοια και σιγουριά.
 

Να με ψηφίσετε, γιατί η Βέροια χρειάζεται νέους ανθρώπους, μετριοπαθείς στην έκφρασή τους και δημοκράτες στη δράση τους. Χρειάζεται επίσης, εκείνους που ανήκουν σε μια νέα γενιά πολιτικών που δεν έχουν φθαρεί. Έχοντας ζήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία φέρνω ιδέες που τις έχω δει να εφαρμόζονται στο εξωτερικό και πιστεύω ότι μπορούμε να τις εφαρμόσουμε και στη Βέροια.  Συνοψίζονται στο τετράπτυχο εξωστρέφεια, επένδυση στις νέες τεχνολογίες, αλληλεγγύη, και διαφάνεια.
 
Η εξωστρέφεια οδηγεί στη δημιουργία πλούτου και νέων θέσεων εργασίας. Ο τουριστικός κλάδος είναι πεδίο εξωστρέφειας.  Η καλλιέργεια διαπολιτισμικών σχέσεων με άλλες χώρες είναι ένας άξονας πολιτικής πάνω στον οποίο πολλές πρακτικές δράσεις μπορούν να αναπτυχθούν, π.χ. διεθνές θερινό σχολείο στη Βέροια με σημείο αναφοράς τις Αιγές.
 

Η επένδυση στις νέες τεχνολογίες μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που δουλεύουμε και να βελτιώσει την καθημερινότητα των δημοτών.  Η δημιουργία ενός δημοτικού γραφείου καινοτομίας θα τονώσει την επιχειρηματικότητα και θα στηρίξει τους νέους επαγγελματίες.

 

Στον τομέα της πρόνοιας πιστεύω ότι μπορούμε να ενεργοποιηθούμε περισσότερο με τη δημιουργία πρότυπων μονάδων στήριξης των ηλικιωμένων και των οικογενειών τους.

 

Και όλα αυτά μέσα σε ένα πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας. Η αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες μέσω του διαδικτύου, αλλά και η ζωντανή κάλυψη των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου είναι δύο μόνο τρόποι που αυτή η ιερή σχέση εμπιστοσύνης μπορεί να στηριχθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής.  

 

Στην επόμενη δημοτική διοίκηση το κρίσιμο μέγεθος θα είναι οι δυνάμεις συνεργασίας και όχι, οι διαχωριστικές κομματικές γραμμές. Γι’ αυτό συστρατεύθηκα με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση». Γιατί εκπροσωπεί την ενωτική νοοτροπία που χρειαζόμαστε. Γιατί είναι σημαντικό να εκφράζουμε την πολιτική μας θέση αναζητώντας κοινούς δρόμους. Ευθέως. Δίχως υπεκφυγές. Με απλότητα και αλήθεια.

 

Να με ψηφίσετε στις 26 Μαΐου, ελπίζω να το κάνετε. Θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για να δικαιώσω την ψήφο σας. 

 

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

ΟΛΟΕΝΑ   ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ…

ΟΛΟΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ…

Ax οι Πόλεις!@@ads-588@@Με τις τράπεζες, τα γραφεία, τα...

Τάσος Μπαρτζώκας, εισηγητής  στο Νομοσχέδιο του ΥΠΠΟ: Εθνική  υπόθεση η αναβάθμιση και επέκταση  του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου!

Τάσος Μπαρτζώκας, εισηγητής στο Νομοσχέδιο του ΥΠΠΟ:...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ως Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του...

Η Νάουσα μπαίνει στον χάρτη της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας  Δημιουργείται Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Η Νάουσα μπαίνει στον χάρτη της έρευνας, της...

Μια σπουδαία εξέλιξη η οποία βάζει τον Δήμο μας...

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024...

Ιερατική Σύναξη  ενόψει της εορτής του Πάσχα στη Βέροια

Ιερατική Σύναξη ενόψει της εορτής του Πάσχα στη...

Το πρωί της Πέμπτης, 25ης Απριλίου, στο Παύλειο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...