Νοσταλγία 2019. Τρία παιχνίδια το Σάββατο . Νίκες των Dalton's ,της Θύελλας και τους Χωρίς Έλεος

Νοσταλγία 2019. Τρία παιχνίδια το Σάββατο . Νίκες των Dalton's ,της Θύελλας και τους Χωρίς Έλεος

Σάββατο 25 Μαΐου 2019  με 3 παιχνίδια συνεχίστηκε το τουρνουά μας που διαδραματιστηκαν στο κλειστό ΔΑΚ Βικέλας.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι οι Dalton's κέρδισαν τους nJOYers στο ντέρμπι του Α Ομίλου, με σκορ 68-44. Στο δεύτερο δυνατό παιχνίδι οι Θύελλα έκαναν την έκπληξη Κερδίζοντας τους Bad Boys με σκορ 52-56.

Τέλος στο βραδινό παιχνίδι οι Χωρίς Έλεος επικράτησαν των Basket Gurus με σκορ 43-59.

Παράσταση για ένα ρόλο αποδείχτηκε το ντέρμπι στον πρώτο όμιλο, όπου οι Dalton's απέδρασαν με μια ακόμα νίκη φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες. Ο Σιασιος έτρεξε την ομάδα, ο  Υιός Καραθανασης δεν είχε αντίπαλο και ο ακούραστος Κλωναρας σκόραρε από παντού. Καθάρισαν τα ριμπαουντ ο βράχος Αχτσης με τον  Πετρόπουλο.

Δύο διαφορετικά πρόσωπα για την αρμάδα του  Κανελιδη, με μια μεστή εμφάνιση και σωστές επιλογές έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι. Ο Παπατζικος σκόραρε από μέσα, ο αρχηγός πυροβολούσε από παντού και  ο Μαρτος με τον Νικαι έδωσαν λύσεις σε κρίσιμες στιγμές. Ένα καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο όμως ήταν αρκετό για να αντιστρέψει τα πράγματα. Με πεσμένη ψυχολογία ίδια τροπή πήρε και το 4ο δεκάλεπτο και επήλθε η ήττα με μεγάλη διαφορά.

DALTON'S : Καραθανάσης Φρ. 23(2), Πετρόπουλος, Καραθανάσης Δ. 5, Σιασιος 9(1), Αχτσης, Καραγιαννοπουλος 2, Στογιαννος 4, Μπογδαμπειδης Γ. 4, Κλωναρας Κλωναρας 18(2), Μπογδαμπειδης Σ. 3.

NJOYERS: Νικαι 10, Τσιγκογιαννης, Γκίνης 1, Κωτσακης, Λαφαρας, Μάρτος 5, Κανελλιδης 13(1), Παπατζικος 15, Μαυροκεφαλιδης.


Νωθροί ξεκίνημα για τα κακά παιδιά που βρέθηκαν μέχρι και 10 πόντους πίσω στο σκορ! Ένας Δουλαλας να τον πιεις στο ποτήρι πάλευε να ανατρέψει την κατάσταση, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Στικας εκτέλεσε απέξω και κάπου εκεί πέρασαν μπροστά με 1 πόντο στο τέλος της τρίτης περιόδου. Ξεμειναν όμως από δυνάμεις και σε συνδυασμό με κάποιες τραβηγμένες επιλογές στο τέλος επήλθε η ήττα. 

Μία τρομερή Θύελλα ξέσπασε μέσα στο κλειστό γήπεδο που πήρε και σήκωσε στον αέρα τους αντιπάλους!

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε ντέρμπι και αήττητη η Θύελλα του Κονδωνη! Ο Χορμοβας τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, ο Μπουζικας ήταν ανεπανάληπτος πετώντας κεραυνούς από τα 6, 75 αλλά  το έναυσμα έδωσε σε κρίσιμο σημείο με 5 συνεχόμενους πόντους ο καταπληκτικός Μουρατιδης.

BAD BOYS: Γώγος, Ελευθεριάδης 4, Μιχαηλίδης 3, Δουλαλας 23(1), Παπαδόπουλος 10(2), Στικας 6(1), Γαβριήλακης, Λιακοπουλος, Πολύμερης 2, Πουσατιδης Μπακαλιδης 4.

ΘΥΕΛΛΑ: Κονδωνης 1, Χορμοβας 15, Ζαλωνης 2,  Χατζηπαυλιδης 9(1), Μπουζικας 20(5), Μουρατιδης 5(1), Μονας 4, Βαρβέρης, Τσεγγος, Μπαμπαλης.



Το κερασάκι στη. τούρτα το τελευταίο παιχνίδι της βραδιάς με την καταπληκτική παρέα του Κυβεντίδη σε μια ακόμα παράσταση. Ο αεικίνητος Σαλαμανης έδωσε ρυθμό, το πολυβόλο Τζιουρτζιας έβαλε φωτιά στο διχτάκι, και οι Τζινας με τον Πολυμενη κέρδισαν αρκετές μονομαχίες, αλλά δεν τα κατάφεραν στο τέλος.

Οικογενειακή υπόθεση το σημερινό παιχνίδι για τον Ιωαννιδη και τον υιό του που σκόραραν μαζί τα δύο τρίτα των πόντων της ομάδας τους.

Ανεπανάληπτος και ο Παπαγιαννης Δ. που σκόραρε κατά ριπας και επήλθε η νίκη.

BASKET GURUS: Τσιγαρας 8, Αλεξίου 2, Πολυμενης 3(1), Τζινας 3, Σαλαμανης 6, Χασιωτης 2, Κυβεντίδης 7, Χατζηπαντος 2, Τζιουρτζιας 10.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Ιωαννιδης Ι. 21(2), Τζημογιαννης, Ιωαννιδης Φ. 23 (4), Εκμετζογλου 2, Παπαγιαννης 10, Φουλατζικλιδης 3(1).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας… και τώρα play off!

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας…...

Μία από τις πιο βαριές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...