Νοσταλγία 2019. Νέα νίκη για τον Άχθο Αρούρη και τους Οklaχωμα

Νοσταλγία 2019. Νέα νίκη για τον Άχθο Αρούρη και τους Οklaχωμα

Δευτέρα 3 Ιουνίου είχαμε δύο αγώνες του Β Ομιλου που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Βικέλας και στο κλειστό του Προμηθέα μετέπειτα. Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι, δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους Αχθος Αρουρης απέναντι στους Basket Gurus αυτή την φορά, με σκορ 24-60. Στο βραδινό παιχνίδι οι Oklaχωμα επικράτησαν των Bad Boys με σκορ 70-44.
Δύσκολο απόγευμα για την καταπληκτική παρέα του  Κυβεντίδη που δεν τους ήθελε η σπυριαρα με τίποτε. Τα καλάθια μπαίνοβγαιναν και επήλθε ο εκνευρισμός από την αστοχία. Ηθικόν ακμαιότατο όμως, ο Τσιγαρας ανανεωμένος ελαφρύτερος και ακούραστος, ο Τζιουρτζιας μοίρασε ασίστ, τάπες, κλεψίματα κια σκόραρε, τα αδέλφια Χωματα ήταν δίδυμοι πύργοι στην άμυνα και ο Τζινας με τον Δελλιος σκόραραν στο ζωγραφιστό.
Σίφουνας η ομάδα του Δουλου, που μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση βλέπει με αξιώσεις την τετράδα και την είσοδο στα προημιτελικά του Β Ομιλου. Τανκ στην επίθεση ο Χαλκιας, αράχνη στην στρατόσφαιρα ο Ντελλας κατέβασε τα μισά ριμπαουντ της ομάδας του, πύραυλος ο Κιορπες , θωρηκτό ο Κατροτζανακης, απροσπέλαστος ο Λιοντάκης!!
BASKET GURUS: Τσιγαρας 6, Αλεξίου, Πολυμενης, Τζινας 4, Σαλαμανης 3, Χωματας Σ. 4, Δελλιος, Χωματας Ι., Κυβεντίδης, Τζιουρτζιας 4, Χατζηπαντος 3.
ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΗΣ : Ντελλας 11, Γαλανιδης 4, Λαμπράκης 3(1), Παρασκευοπουλος 5, Κιορπες 4, Λιοντάκης, Ζαννος 7, Κατροτζανακης 4, Χαλκιας 16, Λιακοπουλος 6.

Νίκησαν οι Οklaχώμα 
Οδοστρωτήρας μπήκε η ομάδα του Μπεκιαριδη , θέλοντας να δείξει από την αρχή τις διαθέσεις της. Έτρεξε στο γήπεδο, πίεσε στην άμυνα και μετά από ομαδική δουλειά σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Βέλος οι Μπιτερνας και Τουφας στην επίθεση, αχαστος ο Παπανικολάου και ο Κωτιαδης από μέση απόσταση και ο Τσιριμπακας με τον Τσαλιγοπουλο κέρδισαν πολλές μάχες στο ζωγραφιστό. Buzzer beater από τον Κουμτσιδη στο τέλος του 3ου δεκαλέπτου πίσω από το κέντρο, που επισφράγισε την γεμάτη παρουσία του.
Με απουσίες η αρμάδα του Μπακαλιδη και με τον Δουλαλα να αποχωρεί στο 2ο ημίχρονο λόγω μικροτραυματισμου, δεν άντεξε στην πίεση των αντιπάλων και επήλθε η ήττα. Τρομερός ο Παπαδόπουλος που πήρε στην πλάτη του το σκοράρισμα της ομάδας, ακούραστος ο Γώγος , μαεστρος ο Στικας και πολυεργαλειο ο Ελευθεριάδης σε άμυνα και επίθεση. Διόσκουροι στην άμυνα οι Πολυμερης και Γαβριηλάκης έβαλαν τα δυνατά τους.
OKLAΧΩΜΑ: Κωτιαδης 6, Κουλης, Παπανικολάου 13(2), Μπιτερνας 8, Τουφας 12, Κουμτσιδης 13(1), Τσιριμπακας 8, Μπεκιαριδης, Τσαλιγοπουλος 10.
BAD BOYS: Γώγος 4, Ελευθεριάδης 8, Δουλαλας, Μπακαλιδης, Παπαδόπουλος 23(3), Στικας 9(1), Γαβριήλακης, Πολυμερης.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η θέση ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ζευγάρωσε τις νίκες και κατέλαβε την 9η...

Ο ΑΟΚ Βέροιας επικράτησε με 63-49 του ΠΑΟΚ Αλμωπίας, στο...

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ρίχνεται στη μάχη των play-off ο Φίλιππος Βέροιας

Ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Γ’ Φάσης των...

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο Ζαφειράκης Νάουσας!

Στους τέσσερις με μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού ο...

Ο Ζαφειράκης επικράτησε με 81-62 του Εδεσσαϊκού, στο...

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς Βέροιας

Τελείωσε μια επιτυχημένη χρονιά για τους Αετούς...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας την Τετάρτη, καθώς...

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας έδειξε τον δρόμο!

Φίλιππος Βέροιας: Η πορεία της κανονικής διάρκειας μας...

Αισίως και μετά από μεγάλη προσπάθεια, ο Φίλιππος...

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε στη Σκύδρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Έχασε στην Έδεσσα ο Ζαφειράκης, νίκησε...

Την ήττα γνώρισε στην Έδεσσα με 71-61 ο Ζαφειράκης...

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Το μονοπάτι του Φιλίππου Βέροιας προς την Elite League!

Σε ρυθμούς play-off κινείται πλέον η ομάδα μπάσκετ του...

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας… και τώρα play off!

Φινάλε με ήττα στα Τρίκαλα για τους Αετούς Βέροιας…...

Μία από τις πιο βαριές ήττες στο φετινό πρωτάθλημα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...