Τάδε έφη Άγγελος Τόλκας (μεταξύ άλλων) στον ΑΚΟΥ 99.6 - Βίντεο

Τάδε έφη Άγγελος Τόλκας (μεταξύ άλλων) στον ΑΚΟΥ 99.6 - Βίντεο

lΕίναι οι πρώτες εκλογές, εκτός μνημονίων και στην πιο κρίσιμη στιγμή για να επιλέξει ο Ελληνικός λαός ποιος θα έχει το τιμόνι της χώρας στην επόμενη 4ετία. Και η Ημαθία θα κληθεί δια των εκπροσώπων της να απαντήσει σ’ αυτό και να διεκδικήσει τα μεγάλα ζητήματα του νομού, τόνισε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Πρωινές σημειώσεις» του ΑΚΟΥ 99.6.

lΠροοδευτική είναι η πολιτική αυτή που ζητάει και προτείνει πολιτικές με συγκεκριμένες προτεραιότητες, όπως π.χ. δίκαιη ανάπτυξη και ευκαιρίες σ’ όλη την κοινωνία και στα παιδιά της, ενώ συντηρητικό είναι να λες ότι εγώ με λίγες μόνο, ξένες, δήθεν δημόσιες επενδύσεις θα προχωρήσω μπροστά για τη χώρα. 

lΓια να συνεργαστούμε με τη Ν.Δ. θα πρέπει να αλλάξει εντελώς τα υφιστάμενα προγράμματά της που μας επιστρέφουν στην κρίση και στην ύφεση και είναι κατά του λαϊκού κόσμου, παρόλο που τα ντύνουν με προβιά προοδευτικότητας ή δήθεν ενίσχυσης των μικρομεσαίων.

https://www.facebook.com/Akou996/videos/653194718511317/

lΟ μικρομεσαίος δεν πλήρωσε το μάρμαρο, μόνο στην τετραετία 2015-2019. Από το 2009-19 υπήρξε μα αφαίμαξη της μεσαίας τάξης λόγω των μνημονίων και της ανάγκης να συγκρατηθεί το δημόσιο χρέος. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε προτεραιότητες στις αδύναμες οικονομικά τάξεις που χτυπήθηκαν και η αμέσως επόμενη μέρα για τη χώρα -και γι’ αυτό ζητάμε νωπή εντολή- έχει προτεραιότητα μια δίκαια παραγωγή, με θέσεις εργασίας και στήριξη του ελληνικού μοντέλου ανάπτυξης.

lΓια την επόμενη μέρα των εκλογών: Θεωρώ ότι θα υπάρχουν συνολικά αλλαγές σε όλα τα κόμματα, θα υπάρχει μετεξέλιξη των κομμάτων και μακάρι η συντηρητική παράταξη να καταλάβει ότι πρέπει κι αυτή να προχωρήσει και να αλλάξει. Όπως βλέπεται οι μεταβολές στην προοδευτική παράταξη είναι συνεχείς τα τελευταία χρόνια και στον δικό μας χώρο θα υπάρξουν κρίσιμα βήματα με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

lΓια το κλίμα στην Ημαθία. Ο δημοκρατικός κόσμος που έχει ιδεολογικό αντίπαλο τη Ν.Δ., βλέπει ότι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο μπορεί να εκφραστεί και δεν έπεσε ποτέ στο παραμύθι της στρατηγικής ήττας, δήθεν, του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έτσι βόλευε τις ηγεσίες κάποιων άλλων κομμάτων. Υπάρχει συσπείρωση και περιμένουμε πολύ καλά αποτελέσματα.

lΓια τους χαρακτηρισμούς του ΚΙΝ.ΑΛ. (μετά την προσχώρησή του στον ΣΥΡΙΖΑ και την υπουργοποίησή του) περί «πολιτικών απατεώνων» και «εραστών της καρέκλας»: Εάν κανείς ήθελε να διεκδικήσει καρέκλες θα μπορούσε να ακολουθήσει μια άλλη πορεία, όχι να πάει και να ταχθεί αυτή τη στιγμή με τον προοδευτικό χώρο που δεν ήταν και στα καλύτερά του (ΣΥΡΙΖΑ). Δεν πήγαινε να πιάσει το 40% όπως θα πήγαινε το 2015. Αντίθετα, εγώ βλέπω πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πρώην υποψήφιους περιφερειάρχες, πρώην μεγάλα στελέχη και συνεργάτες να συνεργάζονται και να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει τόση μανία απέναντι σ’ αυτούς που επιλέγουν να παραμείνουν στον προοδευτικό χώρο, σ’ αυτό που διαχρονικά εξέφραζε το ΠΑΣΟΚ, ενώ όσοι επιλέγουν τον συντηρητικό χώρο δεν ακούγεται τίποτα. Το να ασχολείσαι τόσους μήνες με το γιατί σου φεύγει το σύνολο των στελεχών σου, χωρίς αυτοκριτική, νομίζω ότι δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στο ΚΙΝ.ΑΛ. το οποίο μακάρι να μην έδειχνε με κάθε αφορμή ότι θα είναι το δεκανίκι της Ν.Δ., μετά την Κυριακή των εκλογών.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Μετά από 45 χρόνια σταματά η έκδοση των Άρλεκιν!

Οι παλιότεροι θυμάστε τα Άρλεκιν, τα βιβλιαράκια που...

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη Βέροια

Από Μ. Δευτέρα το Πασχαλινό ωράριο της Αγοράς στη...

Από χθες 25 Απριλίου ξεκίνησε  το  εορταστικό ωράριο...

Οι καραντίνες άλλαξαν τις συνήθειες… «Καμπανάκι» για αλκοόλ και άτμισμα στους εφήβους

Οι καραντίνες άλλαξαν τις συνήθειες… «Καμπανάκι» για...

Ανησυχητικά, είναι τα ποσοστά κατανάλωσης αλκοόλ και...

Ξεκινούν και πάλι τα έργα του Flyover στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης

Ξεκινούν και πάλι τα έργα του Flyover στον Περιφερειακό...

Η κατάσταση με την κυκλοφορία των οχημάτων στον...

Μολυβένιες σχολικές διαβάσεις

Μολυβένιες σχολικές διαβάσεις

Το είδαμε, μας άρεσε και το μεταφέρουμε! @@ads-588@@Στην...

Πρόταση για νέα αντιπεριφέρεια κλιματικής αλλαγής

Πρόταση για νέα αντιπεριφέρεια κλιματικής αλλαγής

Ένα σχέδιο δράσης για μια ανθεκτική, κλιματικά...

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό των «Σπαρτιατών»

Το σκεπτικό του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό των...

Απέκλεισε ο Άρειος Πάγος τους «Σπαρτιάτες» από την...

Ογκόλιθοι εναντίον της παράνομης στάθμευσης στο Άλσος Αγ. Νικολάου Νάουσας

Ογκόλιθοι εναντίον της παράνομης στάθμευσης στο Άλσος...

Το Άλσος Αγίου Νικολάου στη Νάουσα είναι από τις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...