Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 2ος αγώνας

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο 2ος αγώνας "Seli mountain running."

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  24 & την Κυριακή 25 Αυγούστου το ορεινό αγωνιστικό διήμερο Seli mountain running.

Με βοηθό τις τέλειες καιρικές συνθήκες η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία , αφήνοντας πίσω της  τις καλύτερες εντυπώσεις  σε δρομείς και επισκέπτες.

Με 500 συνολικά δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα, οι διοργανωτές έβαλαν την σφραγίδα τους ώστε ο αγώνας αυτός να καθιερωθεί ως θεσμός.

Σε ένα άριστα οργανωμένο περιβάλλον η διοργάνωση εμφανίστηκε έτοιμη να φιλοξενήσει και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις  δρομέων και επισκεπτών, έχοντας ετοιμάσει έναν άριστα οργανωμένο και φωτισμένο περιβάλλοντα  χώρο για τους κατασκηνωτές , ένα πραγματικά υποδειγματικό αγωνιστικό τερέν τόσο στο χώρο της εκκίνησης και του τερματισμού όσο και στα μονοπάτια των διαδρομών. Η καρέκλα του χιονοδρομικου  λειτούργησε δωρεάν παρέχοντας μια ωραία εικόνα και θέα της γύρω περιοχής στους επισκέπτες.

Σχολιάζοντας με λίγα λόγια και το αγωνιστικό κομμάτι , έγινε ένας πραγματικά συναρπαστικός αγώνας των 24,4 χλμ με νικητή τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και δεύτερο τον Κοσμά Πλακετα.  Ακολούθησαν πολύ επώνυμοι δρομείς , γεγονός που φανέρωσε οτι ο αγώνας μας είναι στις προτιμήσεις των Ελίτ αθλητών της Ελλάδας.

Τον αγώνα τον γυναικών κέρδισε η Τζαλοκώστα Δήμητρα. Νικητές στο Vertical  ήταν  στους άνδρες ο Σελιώτης Δημήτρης Μητρούλας και στις γυναίκες η Παπατραιανου Ευδοξία και στα 5,5 χλμ νικητής στους άνδρες ο νεαρός Θυμιόπουλος Κώστας και στις Γυναίκες η Ρήγα Σοφία.

Τα αριθμητικά δεδομένα του αγώνα είναι τα εξής: στα 24,4χλμ συμμετείχαν 200 συνολικά δρομείς, στο Vertical 52 , στα 5,5χλμ 126 , στα 1300μ ηλικιών Δημοτικού 80 και στα 2200μ ηλικιών Γυμνασίου 18.

Όλο αυτό το επιτυχημένο event  ήταν αποτέλεσμα συνδιοργάνωσης  της  Επιτροπής διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, του τμήματος  Αθλητισμού Κ.Α.Π.Α. του Δήμου Βέροιας, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας  ,του  Συλλόγου Δρομέων Βέροιας και του ΟΚΑ Βικέλας .  Υποστηρικτές της διοργάνωσης ο ΠΤΟΣ (Πολιτιστικός τουριστικός όμιλος Σελίου) η ΛΕΜΟΒ (Λέσχη μοτοσυκλέτας) η ομάδα River Enduro , o ΣΧΟΒ (Σύλλογος χιονοδρόμων ορειβατών Βέροιας) , ο Μορφωτικός Αθλητικός Σύλλογος Καλιθέα, η ΟΜΑΚ (Ομαδα αντιμετώπισης καταστροφων Καλαμαριάς) η ομάδα Sportstraining-Karagiannis, ο Φούρνος Φυτίκα (ο Δημήτρης Φυτικας βοήθησε στην αναγνώριση και ανεύρεση μονοπατιών).

Τις υπηρεσίες τους και τα οχήματα τους προσέφεραν ,οι εργαζόμενοι του Εθνικού Χιονοδρομικού κέντρου που εδώ και ένα μήνα εργάζονται για την καθαριότητα και την διάνοιξη των μονοπατιών, ο  Ιατρός Παθολόγος Αποστολίδης Δημήτριος  (Μέλος του Δ.Σ του Σ.Δ. Βέροιας ) ο Ιατρός Αγγειοχειρουργος  Φύκατας Πέτρος , το all about Massage (υπηρεσίες μασαζ αποκατάστασης στους δρομείς του Φώτη Κωνσταντάκου ) ) , η ΤΟΥΟΤΑ Πόδας με την παραχώρηση οχήματος HILUX (για ένα μήνα) για την διευκόλυνση των μεταφορών και μετακινήσεων , την ιδιωτική κλινική Ευαγγελισμό και τον οδηγό της για την παραχώρηση Ασθενοφόρου , το Γεωπονικό κέντρο ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ για την παραχώρηση οχήματος 4Χ4 για τις ανάγκες του αγώνα, τον κ.Μητρούλα και την οικογ. Νεραντζάκη για την διάθεση στην διοργάνωση μοτοσυκλετών (γουρουνες), τον σύλλογο Ψηφιδωτο για την παραχώρηση κιγκλιδωμάτων και άλλων υλικών και τέλος τον Αναγκαστικό Δασικό Συνεταιρισμό Σελίου για την διευκόλυνση μας ώστε  να διεξαχθεί ο αγώνας στην δασική περιουσία του Συνεταιρισμού

Η Διοργάνωση Seli mountain running ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές για την προσφορά των υπηρεσιών τους το διήμερο των αγώνων και αισθάνεται την υποχρέωση να αναφέρει τους ανθρώπους αυτούς .

Ευχαριστεί   την Δ/ση Δασών Ν. Ημαθίας , τον αναγκαστικό ΔΑΣΙΚΟ Συνεταιρισμό Σελίου, τα μέλη  του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, τα μέλη του ΠΤΟΣ , τα μέλη της ομάδας  river enduro, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, τα μέλη του ΣΧΟΒ, το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου, τον σύλλογο Ψηφιδωτο, και όλους τους μεμονωμένους εθελοντές που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για να υπάρξει αυτό το ομορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει οικονομικά και πρακτικά η διοργάνωση:

Μέγαλοι Χορηγοί ο Γιάγκολου Αναστάσιος  (Καφές Γιάγκογλου) και ο Καράς Κώστας (Καραγαβριηλίδης) με την εταιρία Simply Fruit

.        Την Monde Urban Noulikas

.        Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών snowland

.        Το Κατάστημα Αθλητικών ειδών SportsMania

.         την TOYOTA Πόδας

.         Την BMW Servis - Νταλιμπίρας Γιωργος

.        την Θερμοτεχνική Μάρτος

.        Την SALOMON αθλητικός εξοπλισμος

.         την BUFF αθλητικός εξοπλισμός

.        το πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ  ΚΑΛΙΑΡΙΔΗΣ

.        Τον Συνεταιρισμό ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

.       To cafe Άρωμα

.       Την εταιρεία Forever με την Aloe Vera και αλλα διατροφικά προϊόντα

.        τους Αφους Μπαζακα χορηγία Νερών

.        τους Φούρνους Κόγια για την χορηγία Πιτας

.       Τα Παραδοσιακά Προϊόντα ΚΑΝΔΥΛΑΣ

.       Alexander Fruit για την χορηγια μπανάνες

.       Το κατάστημα τυροκομικών προϊόντων Διά Τυρός και Βουτύρου

.       Το café – Bar ΠΛΑΤΙΤΣΑΣ

.        Το Σαλέ Βέρμιο

.        Την εταιρεία Exoplismos (εξοπλισμοί καταστημάτων)

Αφήνουμε να ευχαριστήσουμε στο τέλος τον τοπικό τύπο αλλά και τον χορηγό επικοινωνίας ΕΤ3

Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα , ορισμένα τοπικά μαζικά μέσα ενημέρωσης της Βέροιας που πραγματικά προωθούν την διοργάνωση μας εδώ και πολύ καιρό, αλλά και την επομένη ημέρα διαθέτοντας δωρεάν όλο το υλικό που με ώρες ολόκληρες ανάκτησαν κατά την διαρκεια των αγώνων .

Το Veria net και ο Πληροφοριοδότης σε όλα τα σημεία των διαδρομών απαθανατούσαν με εικόνες και βιντεο τον αγώνα

Η Εφημερίδα ΛΑΟΣ  και το site laosnwes.gr Λ και το Penna press 2 ημέρες ήταν παρόν στην διοργάνωση.

Ευχαριστούμε επίσης για  την προώθηση του αγώνα μας και τα ρεπορτάζ τους Φαρετρα , Sportorama, Βεροιώτη και γενικότερα τον τοπικό τύπο για την υποστήριξη

 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Φίλιππος Βέροιας στηρίζει Τασούλα Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ

O Φίλιππος Βέροιας στηρίζει Τασούλα Κελεσίδου για την...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣΗ υποψηφιότητα της...

Ματαίωση του 9ου Φιλίππειου δρόμου 14,5χλμ –  Βεργίνα- Βέροια

Ματαίωση του 9ου Φιλίππειου δρόμου 14,5χλμ – Βεργίνα-...

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για  την ματαίωση...

"Εφυγε" ο Χρήστος Ρέμμος. Αντίο Δάσκαλε...αντίο...

Πέθανε ο σπουδαίος παράγοντας και εκπαιδευτικός...

Με 6 αθλητές συμμετείχε στον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η Makridis Running Team

Με 6 αθλητές συμμετείχε στον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η...

Την Κυριακή 20/9 πραγματοποιήθηκε ο 14ος Γύρος Λίμνης...

Με αθλητές του Ο.Κ.Α. «Βικέλας Βέροιας» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Με αθλητές του Ο.Κ.Α. «Βικέλας Βέροιας» συναντήθηκε ο...

Αθλητές του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού «Βικέλας...

Στίβος: Έγραψε ιστορία ο Ντουμπλάντις που «έσπασε» το ρεκόρ του Μπούμπκα

Στίβος: Έγραψε ιστορία ο Ντουμπλάντις που «έσπασε» το...

Ο νέος βασιλιάς του επί κοντώ στον ανοιχτό στίβο...

Μέτρα προστασίας για τους Αθλητές/τριες του ΟΚΑ Δ. Βικέλας

Μέτρα προστασίας για τους Αθλητές/τριες του ΟΚΑ Δ....

Μία σειρά από μέτρα κατά την διάρκεια της προπόνησης ...

Γονείς αθλητών στίβου αναδεικνύουν προβλήματα του ΔΑΚ Δ. Βικέλας. Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΚΑΠΑ

Γονείς αθλητών στίβου αναδεικνύουν προβλήματα του ΔΑΚ...

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και αφού δεν άλλαξε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣΗ υποψηφιότητα της Τασούλας Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ, αλλά και η εξαιρετική πρωτοβουλία παλιών πρωταθλητών μεταξύ των οποίων οι Κουκοδήμος, Δημότσιος,...

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για  την ματαίωση του 9ου ΦΙΛΙΠΠΕΙΟΥ δρόμου  προχώρησαν οι διοργανωτές. Αναλυτικά η ανακοίνωση "Ο Δήμος Βέροιας με το αθλητικό τμήμα Κ.Α.Π.Α. και ο Σύλλογος δρομέων...

Πέθανε ο σπουδαίος παράγοντας και εκπαιδευτικός Χρήστος Ρέμμος σε ηλικία 87 ετών.Αφιέρωσε την ζωή του στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό που υπεραγαπούσε. Η προσφορά του ήταν πολύ μεγάλη. Στον ΑΟΚ διετέλεσε...

Την Κυριακή 20/9 πραγματοποιήθηκε ο 14ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων (Ioannina Lake Run 30km) με την απόλυτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω covid-19 στην ομορφότερη διαδρομή της Βορείου Ελλάδος και η ομάδα Makridis Running Team...