Σαρωτικός ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας  στη Ρυθμική γυμναστική σε όλες τις κατηγορίες

Σαρωτικός ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας στη Ρυθμική γυμναστική σε όλες τις κατηγορίες

Υψηλό επίπεδο ρυθμικής παρουσίασαν οι αθλήτριες του Φιλίππου Βέροιας στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε.

     Ξεκινώντας με την μεγαλύτερη και πιο δύσκολη κατηγορία Νεανίδων οι αθλήτριες  Κιάτση Αικατερίνη,  Αφένδρα Ευαγγελία  και η Μητριτώνη Άννα Μαρία αφού περάσανε τους πανελλήνιους προκριματικούς αγώνες αφήνοντας για μόλις 0,5 βαθμούς το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό ,βάλανε πλώρη για τους τελικούς και τις Πανελλήνιες διακρίσεις .     Η Κιάτση Αικατερίνη νεάνιδα δεύτερης χρονιάς έδειξε από νωρίς ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της  και αυτό το απέδειξε  στους Πανελλήνιους αγώνες κατακτώντας Ασημένιο μετάλλιο στο σχοινάκι, Χάλκινο μετάλλιο στην κορδέλα και την 8η θέση στην μπάλα . Αυτό  είχε ως αποτέλεσμα να  επιλεγεί  από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία  για να περάσει το τεστ με τις καλύτερες αθλήτριες της Ελλάδας , για το παγκόσμιο πρωτάθλημα των νεανίδων.    Η διάκριση αυτή ήταν πολύ μεγάλη όχι μόνο για την ομάδα του Φιλίππου αλλά και για όλη την Βέροια .  Η  χρονιά έκλεισε για την αθλήτρια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο διεθνές meetingROYAL  CROWNόπου στέφθηκε βασίλισσα της Ρυθμικής ανάμεσα σε πολλές αθλήτριες  από πολλές χώρες .

    Η Αφένδρα Ευαγγελία  νεάνιδα  πρώτης χρονιάς έχοντας να συναγωνιστεί τις νεανίδες δεύτερης και τρίτης χρονιάς  και με ένα καινούριο όργανο την κορδέλα,  απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ  καλή κατάσταση κατακτώντας στους προκριματικούς αγώνες την 8η θέση στις κορύνες  στο διεθνές meetingROYALCROWNκατέκτησε  την 6η θέση στην μπάλα, την 7η θέση στις κορύνες και την 8η θέση στην κορδέλα και έκλεισε την αγωνιστική χρονιά δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της στη Ρυθμική γυμναστική.

    Η Μητριτώνη Άννα Μαρία παρόλο την ανοδική της πορεία μέσα στην χρονιά δεν κατάφερε να αγωνιστεί στους Πανελλήνιους αγώνες λόγω ενός μικρού τραυματισμού χωρίς αυτό να της στερήσει τη συνέχεια της αθλητικής της καριέρας. Με πείσμα και αποφασιστικότητα ετοιμάζεται δυναμικά για την επόμενη σεζόν.

    Την σκυτάλη πήρανε οι κορασίδες και οι παγκορασίδες του Φιλίππου που έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανεβαίνοντας στο βάθρο στους προκριματικούς και τελικούς αγώνες των κατηγοριών τους πιο αναλυτικά:

Στην ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ Κορασίδων η Κορασίδα 1ης  χρονιάς ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Α LEVEL βγήκε 5η στο σύνθετο ατομικό 1η  στις κορύνες , 4η  στο στεφάνι και στην ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κορασίδων ήταν 2η  στο πρόγραμμα με σχοινί και πήρε Ασημένιο μετάλλιο διατηρώντας έτσι τις υψηλές τις διακρίσεις στην αγωνιστική της πορεία παρά το μικρό της ηλικίας της.

Η κορασίδα 2ης χρονιάς ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗ ΑΡΤΕΜΙΣ δείχνοντας σταθερότητα από αγώνα σε αγώνα κατάφερε να ανέβει βαθμολογικά και να διακριθεί, στην προκριματική Φάση ήταν 2η  στο σχοινί και 5η στο στεφάνι ενώ στην τελική Φάση ήταν 8η  στο Σύνθετο ατομικό και 5η  στις κορίνες.

Στο Β LEVEL η Κορασίδα 1ης χρονιάς ΝΤΟΚΑ ΙΩΑΝΝΑ ήταν 10η στο σύνθετο ατομικό, 5η στο σχοινί και 7η στο στεφάνι βάζοντας πείσμα και δουλεία κατάφερε στην Τελική Φάση να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση  στο σχοινί κερδίζοντας έτσι το Χάλκινο μετάλλιο.

Η Κορασίδα 1ης χρονιάς Ντόκα Ελένη φανερά βελτιωμένη από την προηγούμενη σεζόν κατάφερε με την χορευτικότητα και την δουλεία της να ανέβει πολλές θέσεις στην κατάταξη 9η  στο στεφάνι, 9η  στις κορίνες, οι μικρές ατυχίες της την άφησαν για λίγο εκτός βάθρου.

    Η ΔΟΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ κορασίδα 1ης χρονιάς είχε μια αξιόλογη παρουσία βοηθώντας  την ομάδα για την πρόκριση και μια καλή θέση στην κατάταξη μένοντας πολύ κοντά στο όριο.

   Η ΣΤΗΘΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΑΝΝΑ κορασίδα 1ης χρονιάς μετά από 1 χρόνο απουσίας κατάφερε να αγωνιστεί και να κάνει μια πολύ καλή παρουσία στο πρόγραμμα με στεφάνι

Αξιοθαύμαστες οι πιο μικρές αθλήτριες του Φιλίππου πιο συγκεκριμένα η κατηγορία των Παγκορασίδων πήρε με άνεση την πρόκριση στους τελικούς κατακτώντας και μια θέση στα μετάλλια

    Συγκεκριμένα η παγκορασίδα 2ης χρονιάς ΣΑΡΡΗΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΜΥΡΤΩ Α LEVEL κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο της και τα προσόντα της ήταν 10η  στο Σύνθετο ατομικό ,8η στην μπάλα,7η στο στεφάνι και 10η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο στην Τελική Φάση   

 

    Στο Β LEVEL η παγκορασίδα 2ης χρονιάς ΤΣΙΑΠΡΑΖΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ήταν 7η στο σχοινί μία μεγάλη επιτυχία αφού ήταν εκτός προπονήσεων σχεδόν 1 χρόνο, και για τον λόγο αυτόν πήρε μέρος μόνο σε 2 όργανα στην προκριματική φάση. Με πείσμα και αποφασιστικότητα κατάφερε νε ξεπεράσει τον εαυτό της και σε μικρό χρονικό διάστημα κατέβηκε στους Τελικούς αγώνες και με τα 4 όργανα κάνοντας έναν προπονητικό μαραθώνιο 9η στο σχοινί και 9η στην μπάλα .

Η παγκορασίδα 1ης χρονιάς ΕΛΜΑΣΛΑΡΙ ΜΑΡΙΛΙΑ ήταν εξαιρετική κατάφερε να πλασαριστεί όχι μόνο στις οκτάδες στην προκριματική Φάση (8η στο πρόγραμμα χωρίς όργανο και ,8η στο στεφάνι) αλλά και να ανέβει στο βάθρο στην Τελική Φάση Ρυθμικής κερδίζοντας το Ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα Χωρίς Όργανο καθώς και την 5η θέση στο σχοινί.

Η παγκορασίδα 1ης χρονιάς ΤΣΑΚΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μάγεψε κοινό και κριτές με το ταλέντο της και την τσαχπινιά της χωρίς το άγχος του Προκριματικού αγώνα και φανερά βελτιωμένη κατάφερε στην Τελική Φάση να είναι 11η στο πρόγραμμα με σχοινί και 11η στο πρόγραμμα με μπάλα μένοντας για λίγο εκτός οκτάδας.

Στο Β LEVEL η παγκορασίδα 1ης χρονιάς ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΗΛΙΑΝΑ παρόλο τις δυνατότητες της και την δουλειά της έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό καθώς δεν μπόρεσε να καταπολεμήσει το άγχος της μένοντας έτσι  μακριά από την 8άδα.

 

 Οι προπονητές των αθλητριών Χαβιαροπούλου Ηρώ, Μιχαήλ Γκέρμαν, Μωυσιάδου Κατερίνα και Παυλίδου Μαρία έχουν αποδείξει ότι με σκληρή κ συστηματική δουλειά και χωρίς πολλά λόγια έρχονται οι διακρίσεις και τα καλά αποτελέσματα. Συνεχίζουν δυναμικά για την καινούργια Αγωνιστική Χρονιά προσπαθώντας να φέρουν περισσότερες διακρίσεις στην Πόλη της Βέροιας. Ο Πρόεδρος του τμήματος Παπανώτας Νικόλαος   ευχήθηκε  σε προπονητές και  αθλήτριες Υγεία, Δύναμη και καλή προετοιμασία για την Νέα αγωνιστική χρονιά .

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ματαίωση του 10ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου 14χλμ

Ματαίωση του 10ου αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου...

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης ‘’10ος  αγώνας...

Τον διεθνή Γιώργο Τζιουμάκα έκλεισε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μεγάλη μεταγραφή !

Τον διεθνή Γιώργο Τζιουμάκα έκλεισε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ μεγάλη...

Την ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα...

 H επιστροφή στα στάδια για αθλητές-αθλήτριες κάτω των 13 ετών θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 2 Ιουνίου

H επιστροφή στα στάδια για αθλητές-αθλήτριες κάτω των...

Ακόμα πιο κοντά στην πλήρη επαναφορά έρχεται η...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας για τη «βροχή» συγχαρητηρίων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φίλιππου Βέροιας για τη...

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας...

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Στα σαλόνια του...

Μετά την απόφαση της ΕΟΠΕ, οι "ερυθρόλευκοι"...

Απάντηση Αυγενάκη για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό αθλητισμό

Απάντηση Αυγενάκη για την επόμενη ημέρα στον ελληνικό...

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυ-γενάκης , απαντάει...

Συλλυπητήρια του Ποσειδώνα Βέροιας για την απώλεια του Δημήτρη Γκίμα

Συλλυπητήρια του Ποσειδώνα Βέροιας για την απώλεια...

Από τον σύλλογο του Ποσειδώνα τα συλλυπητήρια για τον...

Η ΚΥΑ για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

Η ΚΥΑ για την κατ’ εξαίρεση λειτουργία αθλητικών...

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση κατά την οποία τα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...

Η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης ‘’10ος  αγώνας ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου’’ που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 5 Ιούλη 2020,  ανακοινώνει την ματαίωση του αγώνα  λόγω των μέτρων απαγόρευσης...