Hanadball Premier . Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 24-24

Hanadball Premier . Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 24-24

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που ήταν ντέρμπι ουραγών για γερά νεύρα από την αρχή μέχρι το τέλος, Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 24-24 και έχασαν την ευκαιρία οι μεν να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και οι δε να πάρουν δυο επιπλέον βαθμούς.

Ο Φίλιππος κυρίως ως γηπεδούχος έχασε την ευκαιρία να έχει και το πάνω χέρι με νίκη στον α' γύρο επί του Άρη Νικαίας 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Φίλιππο να μπαίνει δυναμικά στην αναμέτρηση και να φτάνει σε ένα 4-1 στα πρώτα 5 λεπτά. Στη συνέχεια ο Άρη κατάφερε να μειώσει όμως ο Φίλιππος είχε και πάλι απαντήσεις και κράτησε τη διαφορά στα 4 τέρματα (7-3) στο 11ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι όμως με ένα σερί 3-0 έφτασαν στην ισοφάριση (10-10) στο 25ο λεπτό. Ο Φίλιππος ήταν αυτός που κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπερ του 13-12.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρ-χέρι στο σκορ μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Τα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης ήταν ουσιαστικά δραματικά καθώς ο Καραγκιοζόπουλος από πλευρά Φιλίππου και ο Λαδάκης από πλευρά Άρη ήταν αυτοί που έβρισκαν λύσεις επιθετικά για τος ομάδες τους. Ο Καραγκιοζόπουλος που ήταν αλάνθαστος από τα επτά μέτρα, έδωσε αέρα 2 τερμάτων 23-21 στο 55ο λεπτό. Ο Άρης όμως, αρχικά με τον Ασβεστά μείωσε σε 24-23 και στα τελευταία 6 δευτερόλεπτα του αγώνα, ο Λαδάκης με buzzer beater ισοφάρισε και έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του.

Έτσι λοιπόν ο Φίλιππος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά ο Άρης που ήθελε τη νίκη για να πάρει ακόμα μια βαθμολογική ανάσα, κατάφερε να σώσει την παρτίδα στο τέλος. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δεινή βαθμολογική θέση και ουσιαστικά επιβεβαιώνεται το γεγονός ότι ουσιαστικά αυτές είναι και τα φαβορί για το υποβιβασμό.

Ο Φίλιππος είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού δεν έχει κανέναν δίπλα του και οι παίκτες παλεύουν μόνοι τους .Αν δεν αλλάξει κάτι διοικητικά τότε ούτε με θαύμα δεν μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση και δεν ξέρουμε αν θα τελειώσει και το πρωτάθλημα ακόμη. Το μόνο παρήγορο είναι οτι υπάρχει χορηγός που καλύπτει τις μετακινήσεις  της ομάδας (δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει ακόμη) αλλά τι θα κάνουν αυτά τα παιδιά και ο προπονητής τους που παλεύουν μόνοι τους .!!

Δηλώσεις Κύρου Σαράφη 

"Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις δύσκολες καταστάσεις " 

Στο γεγονός ότι η ομάδα του κάνει πολλές φορές λάθη λόγω της βαριάς φανέλας αλλά και στο ότι είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Άρη Νίκαιας ο τεχνικός του Φιλίππου Κύρος Σαράφης. Τόνισε επίσης πως θα συνεχίσει η ομάδα του να παλεύει για το καλύτερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο e-handball.gr: «Φαίνεται ότι δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις. Είμαστε μια καινούργια ομάδα με νεαρά παιδιά. Το βάρος της φανέλας μας οδηγεί σε λάθη κάποιες φορές. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Συγχαρητήρια επίσης και στον Άρη Νίκαιας. Έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια ακόμα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...