«Παγώνει» το αιολικό πάρκο της ΤΕΡΝΑ στον «Τρούλο» Βερμίου

«Παγώνει» το αιολικό πάρκο της ΤΕΡΝΑ στον «Τρούλο» Βερμίου

-Στις 8 Δεκεμβρίου το θέμα εκκαθάρισης της ΤΑΒ στο Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας


Ειδήσεις βγήκαν από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, το βράδυ της Τρίτης, στο στάδιο των προ ημερήσιας διάταξης θεμάτων:  Στις 8 Δεκεμβρίου έρχεται στη συνεδρίαση το θέμα της εκκαθάρισης της ΤΑΒ. «Το ζήτημα τι γίνεται μετά απ’ αυτές…» σχολίασε ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας.

  Για την αντικατάσταση του παλιού αναβατήρα στα  3-5 Πηγάδια, ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε  συνεχή επαφή  με το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος στη πρόσφατη επίσκεψή του στην Ημαθία δήλωσε την προσωπική του  στήριξη στο θέμα του χιονοδρομικού  Κέντρου.

 Ο δήμαρχος ενημέρωσε επίσης ότι υπάρχει ανώνυμη καταγγελία στον δήμαρχο και στον πρόεδρο για την πρόσφατη εκλογή του συμπαραστάτη του δημότη. «Το χειριζόμαστε το θέμα…» είπε ο δήμαρχος.

 Ο κ. Καρανικόλας τόνισε ότι στο πλαίσιο των συνεργειών της διοίκησης, ορίζονται σε θέσεις (άμμισθων) εντεταλμένων συμβούλων οι:  Γιάννης Μυλωνάς σε θέματα πολιτισμού, Άρης Τόσιος σε θέματα πολιτικής προστασίας, Σταύρος Τσέλιος σε θέματα ψηφιακού πολιτισμού.

 Απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Κουτσογιάννη για το αν έχουν ξεκινήσει οι νομικές ενέργειες για το θέμα του αιολικού πάρκου στον ‘Τρούλο’, ο κ. Καρανικόλας απάντησε ότι το θέμα μάλλον απομακρύνεται από την ΤΕΡΝΑ, αφού μέχρι στιγμής είναι όλα παγωμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει κατατεθεί ακόμα από την ΤΕΡΝΑ φάκελος για περιβαλλοντικές επιπτώσεις στην Π.Ε. Ημαθίας, όπου σύμφωνα με τις διαδικασίες θα ζητηθούν ενέργειες και από τον Δήμο Νάουσας.

 Με αφορμή τη νέα θολότητα του νερού και ερώτηση του τέως δημάρχου για το στάδιο που βρίσκονται τα έργα της μονάδας επεξεργασίας στον Άγιο Νικόλαο και το σύστημα τηλεμετρίας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας απάντησε ότι και τα δύο έργα θα δημοπρατηθούν το νέο έτος.  «Θα βοηθήσουν και τα δύο στο θέμα της θολότητας…» συμπλήρωσε ο δήμαρχος.

 Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση του Σταύρου Τσέλιου για το καμμένο αυτοκίνητο του δήμου στην Αθήνα, ο κ. Καρανικόλας απάντησε ότι παρότι ήταν ασφαλισμένο, ο δήμος δεν αποζημιώθηκε.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η έρευνα του ΙΝ. ΕΜ.Υ - ΕΣΕΕ για το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη Black Frinday (Γραφήματα)

Η έρευνα του ΙΝ. ΕΜ.Υ - ΕΣΕΕ για το ηλεκτρονικό εμπόριο...

Ψηφιακός μετασχηματισμός, διαδικτυακές πωλήσεις &...

Βασίλης Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας:

Βασίλης Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας:...

Οι μέρες της πανδημίας έχουν αλλάξει πολλά στην...

Έρχεται την 1η Δεκεμβρίου: Virtual αλλά περισσότερο αληθινό από ποτέ το 7th Technology Forum

Έρχεται την 1η Δεκεμβρίου: Virtual αλλά περισσότερο...

 *Διακεκριμένοι επιστήμονες παγκόσμιας εμβέλειας...

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" (30/11)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα "ΒΕΡΟΙΑ" (30/11)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γεωργιάδη από το Σύλλογο Μικρασιατών Ημαθίας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του Γεωργιάδη...

  Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου...

Κορονοϊός - Μειώθηκαν τα νέα κρούσματα στην Ημαθία - 18 κρούσματα σήμερα (Κυριακή - 29/11)

Κορονοϊός - Μειώθηκαν τα νέα κρούσματα στην Ημαθία - 18...

Στην δημοσιότητα δίνει ο ΕΟΔΥ και την αναλυτική λίστα...

Ένα Αντίο στον Παππούλη μας…

Ένα Αντίο στον Παππούλη μας…

Όλοι αποχαιρέτησαν το ιστορικό στέλεχος και βουλευτή...

Συλλυπητήρια  ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας

Το  Διοικητικό  Συμβούλιο  της  Εύξεινου Λέσχη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Οι μέρες της πανδημίας έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητά μας και οι συνθήκες απαιτούν εγρήγορση για την αντιμετώπιση θεμάτων που εγκυμονούν κινδύνους για την δημόσια υγεία.@@ads-307@@ Μεταξύ άλλων είναι...

Φωτο: Το Γυμνάσιο Αρρένων Βέροιας και σε ένθετο οι δημοτικιστές παιδαγωγοί Μανόλης Τριανταφυλλίδης, Αλέξανδρος Δελμούζος και Δημήτρης Γληνός Τέτοιες ημέρες Νοέμβρη του 1925 ήταν, αγαπητοί φίλοι, όταν...

Εκατοντάδες αυτοκίνητα έχουν περάσει από το πρωί, από το ΔΑΚ Μακροχωρίου για να κάνουν οι οδηγοί μέσα από το όχημά τους τον δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) που...

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και για την ορθότερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στο Νομό Ημαθίας, ο Δήμος Βέροιας σε συνεργασία με το κλιμάκιο των Κινητών Ομάδων Υγείας Ημαθίας...