Φανερά…στην «Κρυφή Αυλή» τα είπαν εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ με τον Αντιδήμαρχο Αλ. Τσαχουρίδη παρουσία του δημάρχου

Φανερά…στην «Κρυφή Αυλή» τα είπαν εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ με τον Αντιδήμαρχο Αλ. Τσαχουρίδη παρουσία του δημάρχου

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Αλέξανδρος Τσαχουρίδης προσκάλεσε το μεσημέρι του Σαββάτου δημοσιογράφους της Βέροιας στην «Κρυφή Αυλή» παρουσία του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη, αφού όπως είπε μετεκλογικά και μετά την ανάληψη των καθηκόντων του δεν είχε επαφή με τα τοπικά ΜΜΕ και ήταν επιθυμία του να γίνει μια συνάντηση  «to know as better» (κατά την ατάκα από την ελληνική ταινία), όπως εύστοχα την χαρακτήρισε ο συνάδελφος και συνεργάτης Νίκος Βουδούρης. 

Αν και ήταν μια χαλαρή συνάντηση, έπεσαν στο τραπέζι θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους δημότες όπως τα νέα νεκροταφεία της Βέροιας, οι θέσεις στάθμευσης δικύκλων, το θέμα του βιολογικού καθαρισμού, αλλά και παρεμβάσεις σε δρόμους, πλατείες κλπ.

Ρωτήθηκαν όμως και για τις πολιτικές τους προθέσεις με τον Αλέξη Τσαχουρίδη να δηλώνει κατηγορηματικά ότι κατήλθε στις εκλογές στο πλευρό του Κώστα Βοργιαζίδη και θα τον στηρίξει σε όποια πολιτική επιλογή κι αν κάνει στο μέλλον, στην αυτοδιοίκηση ή αλλού! Από την πλευρά του ο δήμαρχος ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο δήμος της Βέροιας και πώς θα τον υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκε για λίγο και ο παλαιός εκδότης του «Λαού», Μιχάλης Πατσίκας, ο οποίος - με την ευκαιρία των 55ων «γενεθλίων» του ΛΑΟΥ (18/1/1965 το πρώτο φύλλο) του ζητήθηκε και αφηγήθηκε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές της μακρόχρονης πορείας της εφημερίδας και του συγκροτήματος. Επίσης ανέφερε ότι από τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους άπαντες πλην της Κάτιας Παπαϊωάννου, έχουν εργαστεί στον ΛΑΟ, που αποτέλεσε δημοσιογραφικό σχολείο για όλους.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν (όπως εμφανίζονται στη φωτογραφία, από αριστερά): Κάτια Παπαϊωάννου (veriotis.gr), Παύλος Τουτουντζίδης (Ημερήσια), Κώστας Τσιμόπουλος (Βέροια, Κερκίδα και 24oresimathia.gr), Αλέκος Τσαχουρίδης (αντιδήμαρχος Βέροιας), Κώστας Βοργιαζίδης (Δήμαρχος Βέροιας), Μιχάλης Πατσίκας (πρ. εκδότης εφημερίδας «ΛΑΟΣ»), Ζήσης Μιχ. Πατσίκας (εκδότης εφημερίδας «ΛΑΟΣ», laosnews.gr και παραγωγός του ΑΚΟΥ 99,6), Βύλλης Γαλανομάτης (εκδότης εφημερίδας «Βέροια») και Νίκος Βουδούρης (InVeria.gr και παραγωγός του ΑΚΟΥ 99,6).


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσοχή στους δρόμους! Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας το τριήμερο Αποκριάς και Καθαράς Δευτέρας

Προσοχή στους δρόμους! Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας το...

Τη λήψη αυξημένων μέτρων οδικής ασφάλειας έχει...

Που βρίσκεται η πρόσβαση για ΑμΕΑ στην Παλιά Μητρόπολη Βέροιας;   Δεν μπόρεσε να εισέλθει ο ευρωβουλευτής Στ. Κυμπουρόπουλος!

Που βρίσκεται η πρόσβαση για ΑμΕΑ στην Παλιά Μητρόπολη...

Η κόντρα για τα «πρόσθετα» κτίσματα στην Παλιά...

ΜεΜιαΜατια Κάποιες απόκριες, στο μακρινό 1931. Ενθύμιο

ΜεΜιαΜατια Κάποιες απόκριες, στο μακρινό 1931. Ενθύμιο

ΜεΜιαΜατιαΕπιμέλεια: Στέργιος Ζυγουλιάνος –...

Αναβίωσε το έθιμο «ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ» από τον σύλλογο Βλάχων Βέροιας

Αναβίωσε το έθιμο «ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ» από τον σύλλογο...

Αναβίωσε με επιτυχία και φέτος από τον Σύλλογο Βλάχων...

Τι θα κάνει η Πόπη Τσαπανίδου εάν παραιτηθεί ο Όθων Ηλιόπουλος;

Τι θα κάνει η Πόπη Τσαπανίδου εάν παραιτηθεί ο Όθων...

Σενάρια περί μετακινήσεων και αποχωρήσεων από τον...

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Sold out η σημερινή πρεμιέρα της ταινίας «Αρμάνοι οι Βλάχοι»

Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης: Sold out η σημερινή...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κοινού για...

Μίμης Νικολόπουλος: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ανθισμένες Ροδακινιές

Μίμης Νικολόπουλος: Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και...

Η ταινία «142 χρόνια» του Στέλιου Κούλογλου,  έκανε...

Αποκριάτικο πάρτι αύριο στην Πλατεία Δημαρχείου της Βέροιας

Αποκριάτικο πάρτι αύριο στην Πλατεία Δημαρχείου της...

Ο Εμπορικός Σύλλογος και η ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για πρώτη φορά στη Βέροια, δύο λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών αναρωτήθηκαν πως θα ήταν να έπαιζαν το δικό τους βίντεοπαιχνιδι!! Έτσι και αποφάσισαν να περάσουν στην πράξη και δημιουργήθηκε μια...

«Τρανό παράδειγμα στην δυσλειτουργία ανάμεσα στο υπουργείο υγείας και στους γιατρούς που θα κληθούν να εφαρμόσουν το οποιοδήποτε νομοθέτημα, είναι ο νόμος για το προσωπικό γιατρό για τον οποίο και πάλι δεν...

Για μια ακόμη χρονιά, οι "Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" βγάλανε τις καθιερωμένες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες στην στολισμένη πλατεία Ελιάς στο κέντρο της Βέροιας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος...

Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, στις 8 Δεκεμβρίου 2002, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Πλατείας Δημαρχείου και του υπόγειου σταθμού αυτοκινήτων(πάρκινγκ) επί δημαρχίας Γιάννη Χασιώτη. Την «κορδέλα» είχε κόψει...