Προκήρυξη 5ου Δρόμου 21 ΜΑΘΗΤΩΝ 10,4χλμ και παράλληλων αγώνων

Προκήρυξη 5ου Δρόμου 21 ΜΑΘΗΤΩΝ 10,4χλμ και παράλληλων αγώνων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τον Ιδρυτή του Αγώνα 21 Μαθητών «Λαογραφικό Σύλλογο Ντοπίων Μακροχωρίου & Περιχώρων» και την Τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Βεροίας, προκηρύσσει τον λαϊκό αγώνα μνήμης «5ο ΔΡΟΜΟ  21 ΜΑΘΗΤΩΝ», που περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

 1. Αγώνας δρόμου : 10.400μ. (ηλικίας 16 ετών και άνω)
 2. Περιπατητικός  λαϊκός αγώνας Υγείας : 3.000μ. (ηλικίας 16 ετών και άνω)
 3. Αγώνας Δημοτικών : 1.000μ. (ηλικιών Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δημοτικού)
 4. Αγώνας Δημοτικών : 1.000μ. (ηλικιών Α’, Β’ & Γ’ τάξεων Δημοτικού)
 5. Αγώνας Γυμνασίων : 2.000μ.
 6. Αγώνας  ΑμΕΑ : 250μ.

  Αγώνας 10.400 μέτρων (ηλικίας άνω των 16 ετών).

  1. Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η διαδρομή έχει ως εξής : Εκκίνηση Πλατεία 21 Μαθητών επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Μακροχώρι, αμέσως δεξιά οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας, αριστερά οδό Βασ. Γεωργίου, αριστερά Μ. Αλεξάνδρου προς Διαβατό, τέρμα του κεντρικού δρόμου δεξιά, αριστερά και δεξιά, προς την Ε.Ο. Διαβατού - Μέσης. Μπαίνοντας στο χωριό Μέση, αριστερά σε ανώνυμη οδό, και στο τέρμα της, δεξιά όπου ενώνεται με την Ε.Ο. Μέσης - Βέροιας. Στο σημείο αυτό θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά (5ο χλμ).

  Σε απόσταση περίπου 1,5 km, δεξιά με κατεύθυνση και πάλι προς το Δ.Δ. Μακροχωρίου. Φθάνοντας στην οδό Δήμητρας, δεξιά, στη συνέχεια αριστερά από το ΚΕΚΥΚΑμΕΑ, δεξιά στην οδό Ι. Σωτηρίου, συνέχεια στην οδό Βασ. Γεωργίου, φθάνοντας στον τερματισμό της διαδρομής. 

  le:///C:/Users/Spiros/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg" v:shapes="_x0000_s1026" width="45" style="border: 0px; display: block; max-width: 100%; height: auto;">

  2. Τόπος Εκκίνησης: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι. 

  3. Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.                                                                          

  4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.                                       

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 10:40 π.μ.

  6Διαδρομή - Χρονομέτρηση10.400μ. (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Οι δρομείς θα πρέπει να διανύσουν την απόσταση των 5 km σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα 40 λεπτά και το σύνολο της διαδρομής σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση, ο δρομέας θα κινείται με δική του ευθύνη.  

  7. Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. (νερό) και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά)

  8. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

  9. Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020, ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org  επιλέγοντας το μενού 

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ την ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos

  10. Έπαθλα: Στον πρώτο αθλητή της γενικής κατηγορίας ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και στον πρώτο αθλητή της κατηγορίας Σωμάτων Ασφαλείας ανδρών και γυναικών, θα δοθεί κύπελλο. Ειδική βράβευση θα υπάρχει στον γηραιότερο και γηραιότερη δρομέα.   Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει,  νερό, φρούτα και άλλα διατροφικά προϊόντα.

  11. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:10 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους,  το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

  3.000μ. Περιπατητικός Δρόμος Υγείας (ηλικίας 16 ετών και άνω).Ο περιπατητικός δρόμος 3 χιλιόμετρων δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και σκοπός του είναι να προσελκύσει τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και το περπάτημα, να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

  1. Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η διαδρομή έχει ως εξής : Εκκίνηση Πλατεία 21 Μαθητών επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Μακροχώρι. Αμέσως δεξιά οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας, αριστερά οδό Βασ. Γεωργίου, απέναντι δίπλα στην Εκκλησία του Τιμίου προδρόμου στην οδό Ι. Σωτηρίου, αριστερά στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού προς το Διαβατό, δεξιά στην οδό Ύδρας, δεξιά στην οδό Ν. Τσανακτσίδη, αριστερά στην οδό Υψηλάντου, στο τέρμα της, δεξιά στην οδό Ι. Σωτηρίου, συνέχεια στην οδό Βασ. Γεωργίου, φθάνοντας στον τερματισμό της διαδρομής. 

  2. Τόπος Εκκίνησης: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι. 

  3. Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  4. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 10:45 π.μ.

  6. Διαδρομή3.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

  7. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

  8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  > Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας το μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ την ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos3km

  9. Αναμνηστικά δώρα: Στους τερματίσαντες θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει,  νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.

  10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:15 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21- Μακροχώρι.

  3. Αγώνας 1.000μ. - παιδιών Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού (α' κατηγορία) ...&... 

  4. Αγώνας 1.000μ. - παιδιών Α', Β' και Γ' Δημοτικού (β' κατηγορία)1.  Περιγραφή αγώνα:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι η οδός Βασ. Γεωργίου , δεξιά στην οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας και τερματισμό στην πλατεία 21 Μαθητών.

  2.  Τόπος Εκκίνησης : Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  3.  Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 11:50 π.μ. για την α΄ κατηγορία και  12:00 μ.μ. για την β΄ κατηγορία

  6. Διαδρομή1.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

  7.  Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Δημοτικού.

  8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας στο μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ.

  > Με ηλεκτρονική υποβολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos1km όπου εκεί θα γίνεται αυτόματα και η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα (ότι επιτρέπει το παιδί του να συμμετάσχει στον αγώνα 1.000μ.)

  9.  Επαθλα μαθητών  - Αναμνηστικά Δώρα :

  • Στον πρώτο και στην πρώτη και των 2 κατηγοριών (α΄ & β΄) αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν Κύπελλα.
  • Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.
  • Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίζοντες δρομείς των μαθητών Δημοτικού.10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00,  από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21- Μακροχώρι.

   Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους, το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

   Αγώνας 2.000μ. - παιδιών Γυμνασίου1.  Περιγραφή αγώνα:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι η οδός Βασ. Γεωργίου , δεξιά στην οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας και τερματισμό στην πλατεία 21 Μαθητών, διαδρομή την οποία θα διανύσουν 2 φορές.

   2.  Τόπος Εκκίνησης : Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

   3.  Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

   4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

   5.  Ώρα Εκκίνησης: 12:15 μ.μ.

   6. Διαδρομή2.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

   7.  Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Γυμνασίου.

   8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

   Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας στο μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ.

   Με ηλεκτρονική υποβολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos2km όπου εκεί θα γίνεται αυτόματα και η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα (ότι επιτρέπει το παιδί του να συμμετάσχει στον αγώνα 2.000μ.)

   9.  Έπαθλα μαθητών – Αναμνηστικά Δώρα :

   • Στον πρώτο και στην πρώτη των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν Κύπελλα.
   • Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει, νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.
   • Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των μαθητών Γυμνασίου.  10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:30 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους, το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

    Αγώνας 250μ. Παραλαβή αριθμών:


     Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

    Η εκκίνηση θα δοθεί, αμέσως μετά την εκκίνηση των 10.400μ. στις 10:55 π.μ., πλησίον του Ιερού Ναού Τίμιου Πρόδρομου και ο τερματισμός θα γίνει στην αφετηρία του αγώνα.

    Οι Έγγραφες μπορούν να γίνουν:

    1. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνο Εγγραφών + Γραμματείας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ευστάθιο στο τηλ. 6973 550 790  ή
    2. Την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20, στην Γραμματεία του Αγώνα  (στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart).
    • Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν.
    • Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει, νερό, φρούτα και άλλα διατροφικά προϊόντα.

     Ενημέρωση

     Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε :

     1. Στο email του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ»: psifidotomakrochoriou@gmail.com

     2. Με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής στα τηλέφωνα:
     • Πρόεδρος Οργανωτικής  Επιτροπής: Αραμπατζής Αντώνιος  : 6936 679 481 – 6971 617 577
     • Υπεύθυνος  Εγγραφών - Γραμματείας  :  Ιωαννίδης  Στάθης : 6973 550 790
     • Υπεύθυνος  Εθελοντών :  Αφένδρας Δημήτριος : 6945 373 660
     • Υπεύθυνος  Χορηγιών   : Ελευθεριάδης Βασίλειος : 6974 474 691  

      

     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 10.400μ.: psifidoto.org/register/dromos
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 3.000μ.: psifidoto.org/register/dromos3km
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 2.000μ.:  psifidoto.org/register/dromos2km
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 1.000μ.:  psifidoto.org/register/dromos1km
     - Φόρμα εγγραφής ΑμΕΑ : psifidoto.org/register/dromos-amea
     - Φόρμα εγγραφής Εθελοντών – Κριτών Διαδρομής :  psifidoto.org/register/volunteer

     Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου
     Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ»

    •  - Ο -
           Πρόεδρος 
    •                                                ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                         
    •                                                                                                                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑ
                                                                                                                                                                               ΔΗΜΟΥ BΕΡΟΙΑΣ 

    •                                                                                                                                                                            ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας
        

      

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Αγώνες Στίβου. Επιτυχίες για την Γ. Ε. Νάουσας στην Κατερίνη

Αγώνες Στίβου. Επιτυχίες για την Γ. Ε. Νάουσας στην...

Πολλά μετάλλια (8 χρυσά - 2 ασημένια - 2 χάλκινα),...

Τέλος σεζόν για την Ακαδημία στίβου της ΓΕ Νάουσας

Τέλος σεζόν για την Ακαδημία στίβου της ΓΕ Νάουσας

Με επιτυχία και κρατώντας όλες τις προφυλάξεις  που...

Γ.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ Αποτελέσματα Διασυλλογικων αγώνων στίβου  κ16 (ΠΠ-ΠΚΑ΄)

Γ.Ε. ΝΑΟΥΣΑΣ Αποτελέσματα Διασυλλογικων αγώνων στίβου...

Μετά από μεγάλη αγωνιστική παύση λόγω της πανδημίας,...

Επτά πρωτιές και δέκα προκρίσεις για τους νεαρούς του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ Bέροιας - Όλα τα αποτελέσματα

Επτά πρωτιές και δέκα προκρίσεις για τους νεαρούς του...

Έγινε χθες το απόγευμα στην Κατερίνη το διασ/κο...

Κολοκυθά, Ξενικάκης και Αργυρόπουλος έτοιμοι για τους αγώνες της θερινής περιόδου

Κολοκυθά, Ξενικάκης και Αργυρόπουλος έτοιμοι για τους...

Τους αγώνες της θερινής περιόδου αναμένει το γκρουπ...

Εξειδικευμένες οδηγίες για τη διαδικασία διεξαγωγής της προπόνησης αγωνισμάτων στίβου (τηρούνται επιπροσθέτως των γενικών οδηγιών της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)

Εξειδικευμένες οδηγίες για τη διαδικασία διεξαγωγής...

Πως θα προετοιμάζονται οι αθλητές/τριες στίβου...

Αναβολή του 5ου αγώνα 21 Μαθητων 10χλμ (Μακροχωρι) και ορισμός νέας ημερομηνία η 20/9/2020

Αναβολή του 5ου αγώνα 21 Μαθητων 10χλμ (Μακροχωρι) και...

Με σχετική ανακοίνωση η Επιτροπή διοργάνωσης του 5ου...

Διακρίσεις αθλητών του ΣΕΒΑΣ στο Βελιγράδι. Χρυσό ο Δημήτρης Κελεπούρης στα 3.000μ βάδην

Διακρίσεις αθλητών του ΣΕΒΑΣ στο Βελιγράδι. Χρυσό ο...

Στο βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Πολλά μετάλλια (8 χρυσά - 2 ασημένια - 2 χάλκινα), καταπληκτικές εμφανίσεις, πολλά ρεκόρ αλλά και μερικές εξαιρετικές επιδόσεις που δίνει τη δυνατότητα της πρόκρισης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κ18, πέτυχε χθες...

Με επιτυχία και κρατώντας όλες τις προφυλάξεις  που προβλέπει το πρωτόκολλο διεξαγωγής  αγώνων λόγο της πανδημίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25/6  η ετήσια γιορτή της ακαδημίας στίβου της Γυμναστικής...

Μετά από μεγάλη αγωνιστική παύση λόγω της πανδημίας, είχαμε επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας την Κυριακή 21/6 στην Κατερίνη με την συμμετοχή τους στους...

Έγινε χθες το απόγευμα στην Κατερίνη το διασ/κο πρωτάθλημα της Κ-16.Στους αγώνες συμμετείχαν τα σωματεία από τους Nομούς Πιερίας και Ημαθίας.  Με πρωτόγνωρες συνθήκες  (αυστηρά πρωτόκολλα προφύλαξης) και με...