Προκήρυξη 5ου Δρόμου 21 ΜΑΘΗΤΩΝ 10,4χλμ και παράλληλων αγώνων

Προκήρυξη 5ου Δρόμου 21 ΜΑΘΗΤΩΝ 10,4χλμ και παράλληλων αγώνων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» σε συνεργασία με το Αθλητικό τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δήμου Βέροιας, τον Ιδρυτή του Αγώνα 21 Μαθητών «Λαογραφικό Σύλλογο Ντοπίων Μακροχωρίου & Περιχώρων» και την Τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Βεροίας, προκηρύσσει τον λαϊκό αγώνα μνήμης «5ο ΔΡΟΜΟ  21 ΜΑΘΗΤΩΝ», που περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες:

 1. Αγώνας δρόμου : 10.400μ. (ηλικίας 16 ετών και άνω)
 2. Περιπατητικός  λαϊκός αγώνας Υγείας : 3.000μ. (ηλικίας 16 ετών και άνω)
 3. Αγώνας Δημοτικών : 1.000μ. (ηλικιών Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δημοτικού)
 4. Αγώνας Δημοτικών : 1.000μ. (ηλικιών Α’, Β’ & Γ’ τάξεων Δημοτικού)
 5. Αγώνας Γυμνασίων : 2.000μ.
 6. Αγώνας  ΑμΕΑ : 250μ.

  Αγώνας 10.400 μέτρων (ηλικίας άνω των 16 ετών).

  1. Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η διαδρομή έχει ως εξής : Εκκίνηση Πλατεία 21 Μαθητών επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Μακροχώρι, αμέσως δεξιά οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας, αριστερά οδό Βασ. Γεωργίου, αριστερά Μ. Αλεξάνδρου προς Διαβατό, τέρμα του κεντρικού δρόμου δεξιά, αριστερά και δεξιά, προς την Ε.Ο. Διαβατού - Μέσης. Μπαίνοντας στο χωριό Μέση, αριστερά σε ανώνυμη οδό, και στο τέρμα της, δεξιά όπου ενώνεται με την Ε.Ο. Μέσης - Βέροιας. Στο σημείο αυτό θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με νερά (5ο χλμ).

  Σε απόσταση περίπου 1,5 km, δεξιά με κατεύθυνση και πάλι προς το Δ.Δ. Μακροχωρίου. Φθάνοντας στην οδό Δήμητρας, δεξιά, στη συνέχεια αριστερά από το ΚΕΚΥΚΑμΕΑ, δεξιά στην οδό Ι. Σωτηρίου, συνέχεια στην οδό Βασ. Γεωργίου, φθάνοντας στον τερματισμό της διαδρομής. 

  le:///C:/Users/Spiros/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.jpg" v:shapes="_x0000_s1026" width="45" style="border: 0px; display: block; max-width: 100%; height: auto;">

  2. Τόπος Εκκίνησης: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι. 

  3. Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.                                                                          

  4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.                                       

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 10:40 π.μ.

  6Διαδρομή - Χρονομέτρηση10.400μ. (ασφάλτινη διαδρομή). Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Οι δρομείς θα πρέπει να διανύσουν την απόσταση των 5 km σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τα 40 λεπτά και το σύνολο της διαδρομής σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση, ο δρομέας θα κινείται με δική του ευθύνη.  

  7. Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ. (νερό) και στον τερματισμό (νερό + ισοτονικά)

  8. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

  9. Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020, ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org  επιλέγοντας το μενού 

  ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ την ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos

  10. Έπαθλα: Στον πρώτο αθλητή της γενικής κατηγορίας ανδρών και γυναικών, καθώς επίσης και στον πρώτο αθλητή της κατηγορίας Σωμάτων Ασφαλείας ανδρών και γυναικών, θα δοθεί κύπελλο. Ειδική βράβευση θα υπάρχει στον γηραιότερο και γηραιότερη δρομέα.   Σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει,  νερό, φρούτα και άλλα διατροφικά προϊόντα.

  11. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:10 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους,  το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

  3.000μ. Περιπατητικός Δρόμος Υγείας (ηλικίας 16 ετών και άνω).Ο περιπατητικός δρόμος 3 χιλιόμετρων δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και σκοπός του είναι να προσελκύσει τους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό και το περπάτημα, να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους διοργανώσεις.

  1. Περιγραφή Αγώνα: Ο Αγώνας διεξάγεται εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Η διαδρομή έχει ως εξής : Εκκίνηση Πλατεία 21 Μαθητών επί της οδού Βασ. Γεωργίου στο Μακροχώρι. Αμέσως δεξιά οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας, αριστερά οδό Βασ. Γεωργίου, απέναντι δίπλα στην Εκκλησία του Τιμίου προδρόμου στην οδό Ι. Σωτηρίου, αριστερά στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού προς το Διαβατό, δεξιά στην οδό Ύδρας, δεξιά στην οδό Ν. Τσανακτσίδη, αριστερά στην οδό Υψηλάντου, στο τέρμα της, δεξιά στην οδό Ι. Σωτηρίου, συνέχεια στην οδό Βασ. Γεωργίου, φθάνοντας στον τερματισμό της διαδρομής. 

  2. Τόπος Εκκίνησης: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι. 

  3. Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  4. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 10:45 π.μ.

  6. Διαδρομή3.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

  7. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

  8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  > Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας το μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ την ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos3km

  9. Αναμνηστικά δώρα: Στους τερματίσαντες θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει,  νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.

  10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:15 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21- Μακροχώρι.

  3. Αγώνας 1.000μ. - παιδιών Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού (α' κατηγορία) ...&... 

  4. Αγώνας 1.000μ. - παιδιών Α', Β' και Γ' Δημοτικού (β' κατηγορία)1.  Περιγραφή αγώνα:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι η οδός Βασ. Γεωργίου , δεξιά στην οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας και τερματισμό στην πλατεία 21 Μαθητών.

  2.  Τόπος Εκκίνησης : Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  3.  Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

  4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

  5.  Ώρα Εκκίνησης: 11:50 π.μ. για την α΄ κατηγορία και  12:00 μ.μ. για την β΄ κατηγορία

  6. Διαδρομή1.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

  7.  Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Δημοτικού.

  8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας στο μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ.

  > Με ηλεκτρονική υποβολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos1km όπου εκεί θα γίνεται αυτόματα και η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα (ότι επιτρέπει το παιδί του να συμμετάσχει στον αγώνα 1.000μ.)

  9.  Επαθλα μαθητών  - Αναμνηστικά Δώρα :

  • Στον πρώτο και στην πρώτη και των 2 κατηγοριών (α΄ & β΄) αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν Κύπελλα.
  • Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.
  • Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίζοντες δρομείς των μαθητών Δημοτικού.10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00,  από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21- Μακροχώρι.

   Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής, που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους, το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

   Αγώνας 2.000μ. - παιδιών Γυμνασίου1.  Περιγραφή αγώνα:  Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι η οδός Βασ. Γεωργίου , δεξιά στην οδό Κοζάνης, δεξιά προς την οδό Καβάλας και τερματισμό στην πλατεία 21 Μαθητών, διαδρομή την οποία θα διανύσουν 2 φορές.

   2.  Τόπος Εκκίνησης : Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

   3.  Τόπος τερματισμού: Πλατεία 21 Μαθητών Μακροχώρι.

   4.  Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 05 Απριλίου 2020.

   5.  Ώρα Εκκίνησης: 12:15 μ.μ.

   6. Διαδρομή2.000μ. (ασφάλτινη διαδρομή).

   7.  Δικαίωμα συμμετοχής:  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές Γυμνασίου.

   8.  Δηλώσεις συμμετοχής:  Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν.  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 30/03/2020,  ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να κάνουν τις κατάλληλες προετοιμασίες.

   Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου www.psifidoto.org επιλέγοντας στο μενού ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΔΡΟΜΟ 21 ΜΑΘΗΤΩΝ.

   Με ηλεκτρονική υποβολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.psifidoto.org/register/dromos2km όπου εκεί θα γίνεται αυτόματα και η υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης του γονέα (ότι επιτρέπει το παιδί του να συμμετάσχει στον αγώνα 2.000μ.)

   9.  Έπαθλα μαθητών – Αναμνηστικά Δώρα :

   • Στον πρώτο και στην πρώτη των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν Κύπελλα.
   • Στους τερματίσαντες θα δοθεί σακούλα που θα περιλαμβάνει, νερό, φρούτα, και άλλα διατροφικά προϊόντα.
   • Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των μαθητών Γυμνασίου.  10. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:30 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart, αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγωνιζομένων, παρακαλούνται οι κάτοικοι του Μακροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, να παραλάβουν τους αριθμούς τους, το Σαββάτο 04/04/20 από τον Σύλλογο.

    Αγώνας 250μ. Παραλαβή αριθμών:


     Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20 από την Γραμματεία, στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart αλλά και το Σαββάτο 04/04/20 τις ώρες 10:00 έως 21:00, από την έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ» που βρίσκεται στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 21 – Μακροχώρι.

    Η εκκίνηση θα δοθεί, αμέσως μετά την εκκίνηση των 10.400μ. στις 10:55 π.μ., πλησίον του Ιερού Ναού Τίμιου Πρόδρομου και ο τερματισμός θα γίνει στην αφετηρία του αγώνα.

    Οι Έγγραφες μπορούν να γίνουν:

    1. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον υπεύθυνο Εγγραφών + Γραμματείας κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ Ευστάθιο στο τηλ. 6973 550 790  ή
    2. Την Κυριακή 05/04/20 τις πρωινές ώρες 08:00 έως 10:20, στην Γραμματεία του Αγώνα  (στον προαύλιο χώρο του Σουπερμάρκετ Smart).
    • Η συμμέτοχη στον αγώνα είναι δωρεάν.
    • Σε όλους τους συμμετέχοντες, θα δοθεί μετάλλιο και σακούλα που θα περιλαμβάνει, νερό, φρούτα και άλλα διατροφικά προϊόντα.

     Ενημέρωση

     Για περισσότερες πληροφορίες & τυχόν απορίες, επικοινωνήστε :

     1. Στο email του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ»: psifidotomakrochoriou@gmail.com

     2. Με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής στα τηλέφωνα:
     • Πρόεδρος Οργανωτικής  Επιτροπής: Αραμπατζής Αντώνιος  : 6936 679 481 – 6971 617 577
     • Υπεύθυνος  Εγγραφών - Γραμματείας  :  Ιωαννίδης  Στάθης : 6973 550 790
     • Υπεύθυνος  Εθελοντών :  Αφένδρας Δημήτριος : 6945 373 660
     • Υπεύθυνος  Χορηγιών   : Ελευθεριάδης Βασίλειος : 6974 474 691  

      

     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 10.400μ.: psifidoto.org/register/dromos
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 3.000μ.: psifidoto.org/register/dromos3km
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 2.000μ.:  psifidoto.org/register/dromos2km
     - Φόρμα εγγραφής για τον αγώνα δρόμου 1.000μ.:  psifidoto.org/register/dromos1km
     - Φόρμα εγγραφής ΑμΕΑ : psifidoto.org/register/dromos-amea
     - Φόρμα εγγραφής Εθελοντών – Κριτών Διαδρομής :  psifidoto.org/register/volunteer

     Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου
     Μακροχωρίου Ημαθίας «ΨΗΦΙΔΩΤΟ»

    •  - Ο -
           Πρόεδρος 
    •                                                ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                         
    •                                                                                                                                                                             ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΠΑ
                                                                                                                                                                               ΔΗΜΟΥ BΕΡΟΙΑΣ 

    •                                                                                                                                                                            ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ Λεωνίδας
        

      

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γ.Ε. Νάουσας έκοψε την πίττα της

Η Γ.Ε. Νάουσας έκοψε την πίττα της

Σε μια λιτή εκδήλωση στο χώρο του σταδίου έγινε η...

Γ.Ε. Νάουσας. 2ος στα 10.000 μέτρα βάδην ο Χρήστος Ράγκας

Γ.Ε. Νάουσας. 2ος στα 10.000 μέτρα βάδην ο Χρήστος Ράγκας

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 35.000μ....

4ος ο Κώστας Σταμέλος του ΟΚΑ Βικέλας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Βάδην

4ος ο Κώστας Σταμέλος του ΟΚΑ Βικέλας στο Πανελλήνιο...

Πραγματοποιήθηκε στα παγωμένα Μέγαρα  την Κυριακή το...

Γ.Ε Νάουσας. Η Μαρία Ζιακάκη νέα πρόεδρος του συλλόγου.

Γ.Ε Νάουσας. Η Μαρία Ζιακάκη νέα πρόεδρος του συλλόγου.

Την Κυριακή 16/1/22 με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου...

Στην Κύπρο προετοιμασία η Σοφία Υφαντίδου- 6 έπταθλα πριν από το τέλος εποχής!

Στην Κύπρο προετοιμασία η Σοφία Υφαντίδου- 6 έπταθλα...

Η Σοφία Υφαντίδου έχει σαν στόχο να μετάσχει σε έξι...

Στην 25η θέση ο ΟΚΑ Δ. Βικέλας μεταξύ 256 σωματείων στην Ελλάδα

Στην 25η θέση ο ΟΚΑ Δ. Βικέλας μεταξύ 256 σωματείων στην...

Ακόμη μία μεγάλη επιτυχία για την Ομάδα του ΟΚΑ...

Προπονητική ημερίδα για παιδιά από 5-11 ετών από τον ΟΚΑ Βικέλας

Προπονητική ημερίδα για παιδιά από 5-11 ετών από τον ΟΚΑ...

Προπονητική ημερίδα ανωμάλου δρόμου πραγματοποίησε...

Στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα 48η η Ελένη Ιωαννίδου

Στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα 48η η Ελένη Ιωαννίδου

Ανακοίνωση για την συμμετοχή της Ελένης Ιωαννίδου...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε μια λιτή εκδήλωση στο χώρο του σταδίου έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας. Λόγω των συνθηκών της πανδημίας παρόντες ήταν μόνο οι προπονητές , οι αθλητές και τα μέλη...

Παράλληλα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 35.000μ. Ανδρών & Γυναικών που έγινε την Κυριακή στα Μέγαρα, πραγματοποιήθηκε και η ημερίδα βάδην για τις ηλικίες κ23, κ20 και κ18. Στην ημερίδα αυτή συμμετείχε και ο...

Πραγματοποιήθηκε στα παγωμένα Μέγαρα  την Κυριακή το πρωί το παν/νιο πρωτάθλημα  βάδην 35 χλμ  ανδρών  γυναικών. Στον αγώνα συμμετείχε και ο βαδιστής του ΟΚΑ ΒΙΚΕΛΑ ΒΕΡΟΙΑΣ  ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ  που  τερμάτισε...

Την Κυριακή 16/1/22 με παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου έγιναν οι αρχαιρεσίες του συλλόγου για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής επιτροπής στην ΓΕ Νάουσας. Στο σύλλογο μπήκαν και...