Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης:

Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης: "Είμαι περήφανος για την ΟΝΝΕΔ και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου"

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προσπάθειας που αναλάβαμε το 2016, για να γράψουμε μια νέα σελίδα στην ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και όλα αυτά τα χρόνια, μέσα απο τις εσωκομματικές διαδικασίες, είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής της Νομαρχιακής Οργάνωσης, με την εμπιστοσύνη και τη στήριξη νέων ανθρώπων απο τη Βέροια, την Αλεξάνδρεια και τη Νάουσα.
 Πλαισιωμένος απο φίλες και φίλους, κάναμε τεράστια προσπάθεια για να δυναμώσουμε την Οργάνωση και να βάλουμε τη δική μας σφραγίδα σε ένα όραμα. 
 Μαζί με τις κομματικές οργανώσεις της Ημαθίας, με τα στελέχη και κυρίως μαζί με τον κόσμο της παράταξης, δώσαμε νικηφόρες μάχες σε κομματικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, διοργανώσαμε χρήσιμες εκδηλώσεις και αναπτύξαμε ουσιαστικές κοινωνικές δράσεις. 
Το έργο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, όλο αυτό το διάστημα της θητείας μας, αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε κι αυτός είναι ο λόγος που ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την προσπάθειά μας. 
Λένε (και είναι γεγονός) πως λάθη δεν κάνει, μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα. Κι εμείς, ως δραστήρια και εξωστρεφής Οργάνωση δεν μπορούσαμε να αποτελέσουμε την εξαίρεση. Κι αυτός είναι ο απολογισμός μας. 
 
Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, τον φίλο Αλέξανδρο Αλαγκιοζίδη και να δηλώσω ότι εγώ προσωπικά και όλη η απερχόμενη ομάδα των φίλων και συνεργατών που στελεχώναμε την ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, θα σταθούμε ενεργά στο πλευρό του.
Είμαι περήφανος για την ΟΝΝΕΔ και κυρίως είμαι περήφανος για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, τα παλιά στελέχη της ιστορικής ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, τους οποίους τιμώ ειλικρινά και χαίρομαι που μπόρεσα να προσθέσω έστω και ένα λιθαράκι για να διατηρήσω ζωντανό τον θρύλο που δημιούργησαν, με αγώνες που έδωσαν σε χρόνια δύσκολα και σε άλλες εποχές.
 
 Ο αγώνας συνεχίζεται, απλώς αλλάζει το μετερίζι.    ΟΝΝΕΔ- ΟΝΝΕΔ Πρωτοπορία, Ζήτω η Νέα Δημοκρατία. Όλοι μαζί για την Ελλάδα που αξίζουμε. 

 Καλαϊτζίδης Αλέξανδρος.  

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτική εκδήλωση   στην Αλεξάνδρεια για την δράση της Οργάνωσης Α21 και την κατάργηση της   δουλείας στον 21ο αιώνα

Ενημερωτική εκδήλωση στην Αλεξάνδρεια για την δράση...

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου, συνάντηση...

22 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου

22 Φεβρουαρίου - Παγκόσμια Ημέρα Προσκόπου

Κάθε χρόνο στις 22 Φεβρουαρίου γιορτάζει η μεγαλύτερη...

Ο Βάλτος

Ο Βάλτος

Πώς αγριεύει ο άνθρωπος,σε τι δρόμους μπερδεύετε ο...

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ Τρία χρόνια χωρίς ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΟ

ΝΕΚΡΟΛΟΓΙΑ Τρία χρόνια χωρίς ΧΡΗΣΤΟ ΡΑΠΟ

«Τρία χρόνια περάσανε, δίχως να σ’ ανταμώσω.Τρία...

 Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος        Από...

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Γεωργίου Βέροιας

Ευχαριστήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου...

Πριν από περίπου δύο μήνες, όταν ανακοινώθηκε από το...

Συνελήφθη 38χρονος για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς την απαιτούμενη άδεια

Συνελήφθη 38χρονος για πώληση πυροτεχνημάτων χωρίς την...

Συνελήφθη χθες (21 Φεβρουαρίου 2020) το μεσημέρι...

Λύση στο πρόβλημα των αναδρομικών ποσών συντάξεων προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών

Λύση στο πρόβλημα των αναδρομικών ποσών συντάξεων...

Η κυβέρνηση αναλαμβάνει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τους πεσόντες υπέρ πατρίδας, τίμησε η Ι Μεραρχία πεζικού Βέροιας το πρωί του σημερινού ψυχοσάββατου 22 Φεβρουαρίου ,στα στρατιωτικά νεκροταφεία Βέροιας, στα Κοιμητήρια της πόλης.Παρουσία συγγενών και...

«Η Κόρη της Βέροιας» αναμφίβολα είναι ένα –και το μοναδικό- έργο τέχνης που έκανε και συνεχίζει να κάνει γνωστή την πόλη μας στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στη Γερμανία, αφού το αυθεντικό μπρούτζινο...

Η τοποθέτηση του πρώην διευθυντή της ΚΕΠΑ, του κ. Γιάννη Καμπούρη, αναφορικά με την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής του Δήμου να παραχωρήσει το (χαρακτηρισμένο ως μνημείο) αρχοντικό Σαράφογλου, προς χρήση,...

Πρόβλημα στέγης αντιμετωπίζουν οικογένειες και ζευγάρια από την κατακόρυφη πτώση των «οικοδομών» την 10ετία της κρίσηςΤης Σοφίας ΓκαγκούσηΕνός κακού, μύρια έπονται και το πάγωμα της ανοικοδόμησης είχε...