Tο καθεστώς λειτουργίας των Δομών της Πρωτοβουλία για το Παιδί - Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου

Tο καθεστώς λειτουργίας των Δομών της Πρωτοβουλία για το Παιδί - Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει εκ νέου το καθεστώς λειτουργίας των Δομών της, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τη λήψη των έκτακτων μέτρων, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου:

1.Το Σπίτι της Βεργίνας λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτό δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Σπίτι, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Ελίζα Καραβασίλη στο 2331092870.

2.Η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτή δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με τη Στέγη, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Καλλιόπη Μπασιούρη στο 2331060870.

3.Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και υποστηρίζει τα ωφελούμενα παιδιά με ποικίλους τρόπους και ειδικό πρόγραμμα (τηλεκπαίδευση, παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, ανάθεση ειδικών καθηκόντων, διεξαγωγή διαγωνισμών, παροχή σίτισης κλπ). Όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Κέντρο, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά  στο 2331072303.

4.Το Κέντρο Αναφοράς δέχεται κάθε αναφορά και καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ή άσκησης βίας κατά παιδιών και εφήβων, στο 2331023700. Περιστατικά που χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη παραπέμπονται στην Ψυχολόγο κ. Μαρία Πανταζή και αντιμετωπίζονται αναλόγως. Το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος λειτουργούν από τηλεφώνου, για εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από αναφορά στο ίδιο νούμερο.

5.Η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2331029571, είτε για θέματα διοικητικής μέριμνας, εθελοντισμού και πληροφοριών, είτε για θέματα δωρεών, επικοινωνώντας με τον Δ. Διευθυντή κ. Βαλάντη Καραγιάννη και με τον υπεύθυνο εθελοντισμού και επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου.

6. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, στο τηλ. 6944661092.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

1. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και προσωπικά τον Διευθυντή κ. Διονύση Κούγκα για την εξαιρετική συνεργασία σε θέματα που σχετίζονται με τις έκτακτες συνθήκες.

2.Την Εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ»- «Π. Σταμπουλή & ΣΙΑ ΕΕ» (αντιπροσωπείες-Logistics-εμπόριο τροφίμων) για τη δωρεά 252 λίτρων γάλακτος μακράς διάρκειας.

3.Το Φαρμακείο της κ. Μιμίκας Σίμου για την προσφορά υγειονομικού υλικού.

4.Την Εταιρεία «ΔΙΑΣ Security» του κ. Σάββα Κων/νου Γραμματικού στην Αλεξάνδρεια, για την προσφορά κιμά και κοτόπουλων, στη μνήμη των παππούδων του.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με στόχο την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των αγροτικών προϊόντων

Με στόχο την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των...

 Ο εκσυγχρονισμός της αγροτικής εκμετάλλευσης...

Κ. Καλαϊτζίδης: «Συνεχής η συνεργασία μας, με τους κοινωνικούς φορείς της Ημαθίας»

Κ. Καλαϊτζίδης: «Συνεχής η συνεργασία μας, με τους...

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης...

Επικίνδυνο e-mail με δήθεν αποστολέα την ΕΛ.ΑΣ.  Μην το ανοίξετε!

Επικίνδυνο e-mail με δήθεν αποστολέα την ΕΛ.ΑΣ. Μην το...

Σε προειδοποίηση προχώρησε η ΕΛΑΣ σχετικά με email το...

Νέο δίκτυο ύδρευσης στη πόλη της Νάουσας

Νέο δίκτυο ύδρευσης στη πόλη της Νάουσας

Δημοπρατήθηκε πρόσφατα ο διαγωνισμός για τη...

Νάουσα:  Προχωρά την Δευτέρα στον αποκλεισμό  της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο πλαίσιο εργασιών που ξεκινούν για την ανάπλασή της

Νάουσα: Προχωρά την Δευτέρα στον αποκλεισμό της οδού...

Στον αποκλεισμό της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο...

Καλλιεργούσε 13 δενδρύλλια κάνναβης .. και συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Νάουσας

Καλλιεργούσε 13 δενδρύλλια κάνναβης .. και συνελήφθη...

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2020) το απόγευμα σε...

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Τέλος στο χάος με τους μπαχαλάκηδες στις διαδηλώσεις βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: «Τέλος στο χάος με τους...

Για «τίτλους τέλους» που βάζει η Κυβέρνηση της ΝΔ στην...

«Έφυγε» ο Δημήτρης Στυλιανίδης, εξέχουσα προσωπικότητα  της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής Δενδροκομίας  - Η συνεργασία του με Παντελή Θεοδωρίδη και Κυριάκο Κοτζαχρήστο

«Έφυγε» ο Δημήτρης Στυλιανίδης, εξέχουσα...

Γράφει ο Ηλίας ΧασιώτηςΙστορικός Ερευνητής Δυτικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Κοινή διαπίστωση και της χθεσινής σύσκεψης για το συμπύρηνο ροδάκινο, ήταν το γνωστό: μία από τα ίδια, αφού κάθε χρόνο και σε κάθε συνάντηση φορέων ακούγονται μόνο αιτήματα, προβλήματα, ανησυχίες, αγωνίες,...

Η κοινωνία της Νάουσας αποδεικνύει περίτρανα για άλλη μια φορά ότι είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των συνανθρώπων μας, που βρίσκονται σε ανάγκη. Στον δύσκολο αγώνα...

 Η επονομαζόμενη «Μεγαλομάρτυς» γεννήθηκε στη Νικομήδεια την περίοδο του Διοκλητιανού του μεγάλου εχθρού και διώχτη των χριστιανών. Οι γονείς της, Δωρόθεος και Ευσεβία ήταν πλούσιοι και ευσεβείς και από...

Χθες Δευτέρα 6 Ιουλίου στις 10:00 π.μ. τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της  Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγίας Κυριακής Λουτρού, Γερόντισσας Φιλοθέης.Το πρωί στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, όπου το σκήνωμα της...