Tο καθεστώς λειτουργίας των Δομών της Πρωτοβουλία για το Παιδί - Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου

Tο καθεστώς λειτουργίας των Δομών της Πρωτοβουλία για το Παιδί - Ευχαριστήριο του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί ανακοινώνει εκ νέου το καθεστώς λειτουργίας των Δομών της, όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά από τη λήψη των έκτακτων μέτρων, προς γνώση κάθε ενδιαφερόμενου:

1.Το Σπίτι της Βεργίνας λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτό δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Σπίτι, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Ελίζα Καραβασίλη στο 2331092870.

2.Η Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης Νέων λειτουργεί υπό ειδικό πλαίσιο προστασίας. Δεν γίνονται σε αυτή δεκτές επισκέψεις. Ωστόσο, όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με τη Στέγη, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τη Διευθύντριά του κ. Καλλιόπη Μπασιούρη στο 2331060870.

3.Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας λειτουργεί μόνο με προσωπικό ασφαλείας και υποστηρίζει τα ωφελούμενα παιδιά με ποικίλους τρόπους και ειδικό πρόγραμμα (τηλεκπαίδευση, παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης μέσω διαδικτυακής επικοινωνίας, ανάθεση ειδικών καθηκόντων, διεξαγωγή διαγωνισμών, παροχή σίτισης κλπ). Όποιος επιθυμεί να συνεννοηθεί για θέμα που σχετίζεται με το Κέντρο, μπορεί να επικοινωνεί τηλεφωνικά  στο 2331072303.

4.Το Κέντρο Αναφοράς δέχεται κάθε αναφορά και καταγγελία περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας ή άσκησης βίας κατά παιδιών και εφήβων, στο 2331023700. Περιστατικά που χρειάζονται άμεση ψυχολογική υποστήριξη παραπέμπονται στην Ψυχολόγο κ. Μαρία Πανταζή και αντιμετωπίζονται αναλόγως. Το Συμβουλευτικό Κέντρο και το Κέντρο Θεραπείας Τραύματος λειτουργούν από τηλεφώνου, για εξαιρετικές περιπτώσεις, μετά από αναφορά στο ίδιο νούμερο.

5.Η Διοίκηση του Οργανισμού λειτουργεί κανονικά, χωρίς να δέχεται κοινό. Μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2331029571, είτε για θέματα διοικητικής μέριμνας, εθελοντισμού και πληροφοριών, είτε για θέματα δωρεών, επικοινωνώντας με τον Δ. Διευθυντή κ. Βαλάντη Καραγιάννη και με τον υπεύθυνο εθελοντισμού και επικοινωνίας κ. Κοσμά Παπαχρήστου.

6. Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του Συλλόγου και την αντιμετώπιση της πανδημίας, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο, στο τηλ. 6944661092.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ευχαριστεί θερμά:

1. Την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και προσωπικά τον Διευθυντή κ. Διονύση Κούγκα για την εξαιρετική συνεργασία σε θέματα που σχετίζονται με τις έκτακτες συνθήκες.

2.Την Εταιρεία «ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ»- «Π. Σταμπουλή & ΣΙΑ ΕΕ» (αντιπροσωπείες-Logistics-εμπόριο τροφίμων) για τη δωρεά 252 λίτρων γάλακτος μακράς διάρκειας.

3.Το Φαρμακείο της κ. Μιμίκας Σίμου για την προσφορά υγειονομικού υλικού.

4.Την Εταιρεία «ΔΙΑΣ Security» του κ. Σάββα Κων/νου Γραμματικού στην Αλεξάνδρεια, για την προσφορά κιμά και κοτόπουλων, στη μνήμη των παππούδων του.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...