«Έφυγε» ξαφνικά στα 63 ο Δημήτρης Μόρας

«Έφυγε» ξαφνικά στα 63 ο Δημήτρης Μόρας

    Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην Ημαθία η είδηση της απώλειας του Δημήτρη Μόρα. Ο γνωστός επιχειρηματίας σε ηλικία 63 ετών έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, από ανακοπή. Το όνομά του συνδέθηκε με τον ήχο, αφού με την εταιρία του ΗΧΟΣ ΜΟΡΑΣ(MORAS SOUND), που δραστηριοποιήθηκε στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ήχου, είχε συνεργασία επί δεκαετίες με ραδιοφωνικούς σταθμούς και μαγαζιά διασκέδασης όχι μόνο στην Ημαθία, στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Β. Ελλάδα.Παράλληλα επιχειρηματικά δημιουργώντας το MORAS group, δραστηριοποιήθηκε ως εργολάβος στην κατασκευή  οικοδομών, τις ανακαινίσεις κτιρίων, ενώ διατηρούσε το κτηματομεσιτικό γραφείο στην οδό Βενιζέλου 63(πλατεία Κόρακα)  στη Βέροια. Ένας υπερδραστήριος άνθρωπος,  διακρίνονταν για την απλότητα και την ευγένειά του, που τα τελευταία χρόνια ήταν κοντά στα μπασκετικά γήπεδα λόγω της ενασχόλησης του 19χρονου ταλαντούχου γιου του Ηλία, που από τον Φίλιππο Βέροιας, μετακόμισε λόγω σπουδών στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και αθλητικά σε ομάδες της Θεσσαλονίκης.


Παράλληλα και η 21χρονη κόρη του Μαρία, επίσης φοιτήτρια στο Βιολογικό Θεσσαλονίκης έκαναν περήφανο τον Δημήτρη, που κατάφερε μαζί με την σύντροφο της ζωής του Καρολίνα να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη οικογένεια και έβλεπαν τα παιδιά τους να προοδεύουν.Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή 3 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, στον Ι.Ν. Αγ. Μηνά Νάουσας, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 5. Λόγω των περιορισμών εξάπλωσης του κορωνοϊού, η κηδεία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ο ΛΑΟΣ και ο ΑΚΟΥ 99.6(πρώην ΤΥPOS fm) και οι Μιχάλης και Ζήσης Πατσίκας, που ήταν συνεργάτες και προσωπικοί φίλοι του εκλιπόντα, θέλουν να εκφράσουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγο Καρολίνα και στα παιδιά Μαρία και Ηλία.