ΚΑΙ … ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

ΚΑΙ … ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

 

το Πάσχα "έφυγε", η Πρωτομαγιά επίσης, ο κορονοιός μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, φοβήθηκε μην τον φάω, και … Σάκης Ρουβάς, σε στίχους Ναταλίας Γερμανού,  "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".

Κάθε υπουργικό συμβούλιο θα αρχίζει με Σάκη Ρουβά, για να θυμίζει στους κυβερνώντες, ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που το απλό ανθρωπάκι θα φωνάξει θέλω να ζήσω!

 

Γιατί ας μην γελιόμαστε, φίλοι μου,

ο εγκλεισμός σε τέσσερις τοίχους, παρακολουθώντας την ελεεινή προπαγάνδα των τηλεοπτικών καναλιών που πληρωθήκανε αδρά, για την πλύση εγκεφάλου μας, δεν είναι ζωή, σε καμία περίπτωση!

Το να ακούμε καθημερινά ένα δελτίο θανάτου ή ένα δελτίο τρόμου, ώστε κάποια στιγμή να μας πούνε κάποιοι, ότι αφού επέζησες από τον ιό, μπορείς να ζήσεις πλέον με λιγότερα και να είσαι ευτυχισμένος, δεν είναι ζωή, είναι αρρώστια!

 

Η ζωή είναι φως, ήλιος,  αέρας, χρώματα, …ένα πουλί που πετά, ένα ανθισμένο λουλούδι, μία αγκαλιά στο παγκάκι, ένα φιλί, το κλάμα, το γέλιο, η χαρά, η κίνηση, η θάλασσα, το δάσος, …

Όλα αυτά είναι ζωή και όταν αυτά θα πρέπει να έχω άδεια για να τα ζήσω, από κάποιον καουμπόι που μου κουνά διαρκώς ένα δάκτυλο και με απειλεί με πρόστιμα, γιατί δεν ήμουν καλός και υπάκουος σκλάβος, τότε δεν μιλάμε για ζωή, αλλά για αργό θάνατο!

 

Θα κυκλοφορείς με μάσκα, θα κρατάς αποστάσεις, θα δουλεύεις από απόσταση, από το μπάνιο σου ίσως, δεν θα πλησιάζεις, ούτε θα επικοινωνείς από κοντά, η συγκέντρωση ατόμων απαγορεύεται για να μην μολυνθείς, μη συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, σε διαδηλώσεις, μην κάνεις όνειρα, να αρκείσαι μόνο στο ότι αναπνέεις, διότι αυτό είναι ζωή!

Και κυρίως μην εναντιώνεσαι, στην καλή κυβέρνηση που θέλει το καλό σου!

 

Φίλοι μου, η κεφαλή μου άσπρισε πλέον, για να αποδέχομαι αμάσητα ότι μου σερβίρουν και οι μεν και οι δεν!

Αυτοί που μέχρι χθες υποστηρίζανε και εφαρμόζανε πολιτικές που "διαλύσανε" τους μισθούς, κόψανε τις συντάξεις, τα δώρα, αυτοί που μας βάλανε σε μνημόνια και θα μας ξαναβάλουνε, αυτοί που κλείσανε τις τράπεζες, αυτοί που διώξανε τα παιδιά μας στο εξωτερικό, αυτοί που πουλήσανε τη Μακεδονία μας, αυτοί που μας πήρανε την αξιοπρέπεια, αυτοί που σε λίγο θα πάρουν τα σπίτια και τα μαγαζιά, αυτοί που κατασκευάσανε νεκροταφεία ιδεών, νεκροταφεία ανθρώπινων αξιών, νεκροταφεία πολιτισμών, αυτοί  ξαφνικά μας λατρέψανε και θέλουνε να μας σώσουνε, αρκεί να είμαστε υπάκουοι, πειθαρχημένοι, βολικοί, διαρκώς, διότι το δεύτερο κύμα έρχεται, πλησιάζει!

 

Κυριάκο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί θα πρέπει να αποτρέψεις τον οικονομικό αφανισμό, θα πρέπει να σταματήσεις το ολοκαύτωμα της ελληνικής οικονομίας, που θα σημάνει πολλούς θανάτους!

Πολύ σύντομα θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις για τα μέτρα της πλήρης απορρύθμισης της αγοράς - οικονομίας.

Οι λοιμωξιολόγοι είναι καλοί, αλλά δεν είναι οι μόνοι απαραίτητοι!

Τους ευχαριστούμε σε άπειρο βαθμό, αλλά τώρα η εργασία τους θα πρέπει να είναι όχι στο προσκήνιο, αλλά στο υγιές παρασκήνιο, στην παραγωγή της θεραπείας!

Αρκετά με τα τρομακτικά δελτία!

 

Και είναι προφανές, ότι θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για την χρηματοδότηση ημετέρων επιχειρηματιών και καναλιών και για τις μπίζνες εκατομμυρίων στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού!

Πολιτικοί που αγαπάνε ανθρώπους και θέλουν να τους σώσουν, είναι σαφές ότι δεν είναι εραστές της κομματικής και οικονομικής ιδιοτέλειας!

 

Επίσης θα πρέπει να απαντηθεί ποιος ο λόγος της ψευδούς εικόνας της θνητότητας, αποτέλεσμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τον καθηγητή.

Γιατί με λίγα λόγια υπήρχαν "μόνο" θάνατοι από κορονοιό!

Όσον αφορά τις συνωμοσίες και τα σενάρια, ας δούμε τι είπε ο αγαπημένος μας καθηγητής, πριν λίγες ημέρες!

 

«χθες άρχισε η μελέτη εμβολίου στις ΗΠΑ που βασίζεται στην τεχνική Messenger RNA. Με αυτή την πρωτοπόρα τεχνική εμβολιασμού, κατά κάποιο τρόπο δίνονται οδηγίες στα κύτταρα του εμβολιασμένου, για το πώς να κατασκευάσει πρωτεΐνες που μοιάζουν αλλά δεν είναι ο ιός, …"!

 

Δηλαδή μία "αόρατη" πηγή θα δίνει εντολές, οι οποίες θα διακινούνται στον οργανισμό μας, για το καλό μας!

Οι εντολές φίλοι μου, προφανώς και δεν θα διακινούνται μέσω καλωδιώσεων, το ρόλο  τους θα τον παίζουνε, ενδεχομένως κύτταρα, αίμα ή κάτι άλλο ως μέσο μεταφοράς. Αδιάφορο!

Το ζήτημα όμως είναι η πηγή, ποιος θα παράγει την εντολή!

Μέχρι τώρα, πάντως οι εντολές δημιουργούνται από ηλεκτρονικά εξαρτήματα, είτε μας αρέσει είτε όχι!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες του Δήμου Νάουσας στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Nάουσας με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ

Οι εκτεταμένες ζημιές στις καλλιέργειες του Δήμου...

Η επίσπευση των διαδικασιών για την καταβολή...

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ: Ανάδειξη προβλημάτων και εύρεση λύσεων σε αυτά λόγω πανδημίας  COVID-19 μέσω Τηλεδιάσκεψης

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ...

Στις 14/04/2021 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του...

Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν Rapid Test στη συνοικία του Προμηθέα

Ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν Rapid Test στη συνοικία του...

Με την εφαρμογή όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών ...

Δωρεάν Rapid Test στον οικισμό Μέσης Δήμου Βέροιας

Δωρεάν Rapid Test στον οικισμό Μέσης Δήμου Βέροιας

Δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου...

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον απερχόμενο Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Διονύση Κούγκα

Απονομή τιμητικής πλακέτας στον απερχόμενο Διευθυντή...

Την Παρασκευή 16-04-2021 ο Διευθυντής της Διεύθυνσης...

Με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, συναντήθηκε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας

Με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων...

Συνάντηση με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών...

‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Γ. Μούρνος

‘Εφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Γ....

Απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Γεωρ. Μούρνος....

Πάσχα 2021 - Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου: Ανοικτές εκκλησίες τη Μεγάλη Εβδομάδα - Ανάσταση στις 21:00 στο προαύλιο

Πάσχα 2021 - Η ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου: Ανοικτές...

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Απεβίωσε σε ηλικία 49 ετών ο Δημήτριος Γεωρ. Μούρνος. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας. Ηταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και διακρινόταν για τον πράο χαρακτήρα του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα...

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδας (ΔΙΣ) συνεδρίασε υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και αποφάσισε το άνοιγμα των ιερών ναών κατά τη διάρκεια...

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Απριλίου ο Αντώνης Καραβασίλης και η σύζυγός του Βιολέτα Ηλιάδη που έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο και χαριτωμένο κοριτσάκι.  Τρισευτυχισμένοι...

Στον Προμηθέα βρέθηκε σήμερα ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας για τον καθαρισμό της περιοχής μαζεύοντας 30 σακούλες γεμάτες από σκουπίδια!@@ads-307@@@@ads-307@@Σε ανάρτηση τους στο fb αναφέρουν: @@ads-307@@Απόλυτη επιτυχία!...