ΚΑΙ … ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

ΚΑΙ … ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα, και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

 

το Πάσχα "έφυγε", η Πρωτομαγιά επίσης, ο κορονοιός μας την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, φοβήθηκε μην τον φάω, και … Σάκης Ρουβάς, σε στίχους Ναταλίας Γερμανού,  "τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".

Κάθε υπουργικό συμβούλιο θα αρχίζει με Σάκη Ρουβά, για να θυμίζει στους κυβερνώντες, ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, τώρα που το απλό ανθρωπάκι θα φωνάξει θέλω να ζήσω!

 

Γιατί ας μην γελιόμαστε, φίλοι μου,

ο εγκλεισμός σε τέσσερις τοίχους, παρακολουθώντας την ελεεινή προπαγάνδα των τηλεοπτικών καναλιών που πληρωθήκανε αδρά, για την πλύση εγκεφάλου μας, δεν είναι ζωή, σε καμία περίπτωση!

Το να ακούμε καθημερινά ένα δελτίο θανάτου ή ένα δελτίο τρόμου, ώστε κάποια στιγμή να μας πούνε κάποιοι, ότι αφού επέζησες από τον ιό, μπορείς να ζήσεις πλέον με λιγότερα και να είσαι ευτυχισμένος, δεν είναι ζωή, είναι αρρώστια!

 

Η ζωή είναι φως, ήλιος,  αέρας, χρώματα, …ένα πουλί που πετά, ένα ανθισμένο λουλούδι, μία αγκαλιά στο παγκάκι, ένα φιλί, το κλάμα, το γέλιο, η χαρά, η κίνηση, η θάλασσα, το δάσος, …

Όλα αυτά είναι ζωή και όταν αυτά θα πρέπει να έχω άδεια για να τα ζήσω, από κάποιον καουμπόι που μου κουνά διαρκώς ένα δάκτυλο και με απειλεί με πρόστιμα, γιατί δεν ήμουν καλός και υπάκουος σκλάβος, τότε δεν μιλάμε για ζωή, αλλά για αργό θάνατο!

 

Θα κυκλοφορείς με μάσκα, θα κρατάς αποστάσεις, θα δουλεύεις από απόσταση, από το μπάνιο σου ίσως, δεν θα πλησιάζεις, ούτε θα επικοινωνείς από κοντά, η συγκέντρωση ατόμων απαγορεύεται για να μην μολυνθείς, μη συμμετέχεις σε εκδηλώσεις, σε διαδηλώσεις, μην κάνεις όνειρα, να αρκείσαι μόνο στο ότι αναπνέεις, διότι αυτό είναι ζωή!

Και κυρίως μην εναντιώνεσαι, στην καλή κυβέρνηση που θέλει το καλό σου!

 

Φίλοι μου, η κεφαλή μου άσπρισε πλέον, για να αποδέχομαι αμάσητα ότι μου σερβίρουν και οι μεν και οι δεν!

Αυτοί που μέχρι χθες υποστηρίζανε και εφαρμόζανε πολιτικές που "διαλύσανε" τους μισθούς, κόψανε τις συντάξεις, τα δώρα, αυτοί που μας βάλανε σε μνημόνια και θα μας ξαναβάλουνε, αυτοί που κλείσανε τις τράπεζες, αυτοί που διώξανε τα παιδιά μας στο εξωτερικό, αυτοί που πουλήσανε τη Μακεδονία μας, αυτοί που μας πήρανε την αξιοπρέπεια, αυτοί που σε λίγο θα πάρουν τα σπίτια και τα μαγαζιά, αυτοί που κατασκευάσανε νεκροταφεία ιδεών, νεκροταφεία ανθρώπινων αξιών, νεκροταφεία πολιτισμών, αυτοί  ξαφνικά μας λατρέψανε και θέλουνε να μας σώσουνε, αρκεί να είμαστε υπάκουοι, πειθαρχημένοι, βολικοί, διαρκώς, διότι το δεύτερο κύμα έρχεται, πλησιάζει!

 

Κυριάκο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί θα πρέπει να αποτρέψεις τον οικονομικό αφανισμό, θα πρέπει να σταματήσεις το ολοκαύτωμα της ελληνικής οικονομίας, που θα σημάνει πολλούς θανάτους!

Πολύ σύντομα θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις για τα μέτρα της πλήρης απορρύθμισης της αγοράς - οικονομίας.

Οι λοιμωξιολόγοι είναι καλοί, αλλά δεν είναι οι μόνοι απαραίτητοι!

Τους ευχαριστούμε σε άπειρο βαθμό, αλλά τώρα η εργασία τους θα πρέπει να είναι όχι στο προσκήνιο, αλλά στο υγιές παρασκήνιο, στην παραγωγή της θεραπείας!

Αρκετά με τα τρομακτικά δελτία!

 

Και είναι προφανές, ότι θα πρέπει να δώσετε εξηγήσεις για την χρηματοδότηση ημετέρων επιχειρηματιών και καναλιών και για τις μπίζνες εκατομμυρίων στην πλάτη ενός ολόκληρου λαού!

Πολιτικοί που αγαπάνε ανθρώπους και θέλουν να τους σώσουν, είναι σαφές ότι δεν είναι εραστές της κομματικής και οικονομικής ιδιοτέλειας!

 

Επίσης θα πρέπει να απαντηθεί ποιος ο λόγος της ψευδούς εικόνας της θνητότητας, αποτέλεσμα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τον καθηγητή.

Γιατί με λίγα λόγια υπήρχαν "μόνο" θάνατοι από κορονοιό!

Όσον αφορά τις συνωμοσίες και τα σενάρια, ας δούμε τι είπε ο αγαπημένος μας καθηγητής, πριν λίγες ημέρες!

 

«χθες άρχισε η μελέτη εμβολίου στις ΗΠΑ που βασίζεται στην τεχνική Messenger RNA. Με αυτή την πρωτοπόρα τεχνική εμβολιασμού, κατά κάποιο τρόπο δίνονται οδηγίες στα κύτταρα του εμβολιασμένου, για το πώς να κατασκευάσει πρωτεΐνες που μοιάζουν αλλά δεν είναι ο ιός, …"!

 

Δηλαδή μία "αόρατη" πηγή θα δίνει εντολές, οι οποίες θα διακινούνται στον οργανισμό μας, για το καλό μας!

Οι εντολές φίλοι μου, προφανώς και δεν θα διακινούνται μέσω καλωδιώσεων, το ρόλο  τους θα τον παίζουνε, ενδεχομένως κύτταρα, αίμα ή κάτι άλλο ως μέσο μεταφοράς. Αδιάφορο!

Το ζήτημα όμως είναι η πηγή, ποιος θα παράγει την εντολή!

Μέχρι τώρα, πάντως οι εντολές δημιουργούνται από ηλεκτρονικά εξαρτήματα, είτε μας αρέσει είτε όχι!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας...

Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και στέλεχος του κόμματος...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας από την Αλεξάνδρεια

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης...

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός...

Απομακρύνει  εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική...

 Άλλο ένα όχημα εγκαταλελειμμένο απομακρύνθηκε με...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...