ΤΟΠΙΚΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

 

ο συγκεκριμένος τίτλος, δυστυχώς για την πατρίδα μας, θα ταιριάζει σε αρκετούς περιπάτους μας, διότι η αλαζονεία είναι κάκιστος σύμβουλος.

Στο προηγούμενο αρθράκι είχα επισημάνει: "το να ακούμε καθημερινά ένα δελτίο θανάτου ή ένα δελτίο τρόμου, ώστε κάποια στιγμή να μας πούνε κάποιοι, ότι αφού επέζησες από τον ιό, μπορείς να ζήσεις πλέον με λιγότερα και να είσαι ευτυχισμένος, δεν είναι ζωή, είναι αρρώστια", και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πληκτρολόγηση, εφημερίδα Κυριακάτικη, το Βήμα συγκεκριμένα κυκλοφορούσε με τίτλο: "στο τραπέζι μειώσεις μισθών και απολύσεις".

Δεν χρειάζεται δα να είσαι και πυρηνικός εγκέφαλος για να καταλάβεις τι έρχεται!

 

Λοιπόν φίλοι μου, ντροπή και αίσχος για αυτούς που ενώ μιλάνε μόνο για τρομοκρατία και αστυνόμευση των πολιτών, αποφασίζουνε τα "εγκαίνια" της πλατείας Ομονοίας.

Πρέπει οπωσδήποτε ο επιστήμονας να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό με ποια επιστημονική λογική, ο ιός μεταδίδεται στην πλατεία Αγ. Παρασκευής και στην Κυψέλη και όχι στην Ομόνοια και ο καουμπόι θα πρέπει να εξηγήσει, γιατί στις προαναφερθείσες πλατείες επιβάλλεται το ξύλο και όχι στην Ομόνοια!

Στα δε σχολεία εάν εμφανιστεί κρούσμα, δεν θα κλείνει το σχολείο, αλλά το τμήμα, διότι προφανώς ο ιός δεν θα έχει μεταδοθεί στο υπόλοιπο σχολείο!

Κάποιοι θα πούνε πόσα θέτε για να μας τρελάνετε, εγώ σας πληκτρολογώ ντροπή και αίσχος!

 

Και όταν ισχυριστούμε κάτι αντίθετο, τότε είσαι συνωμοσιολόγος, ηλίθιος, ένας βλάκας και μισός, που κατά λάθος ζει και εάν μπορούσες να εξαφανιστείς δεν θα τους ενοχλούσες κιόλας.

Λοιπόν κύριοι, επανειλημμένα έχω γράψει, ότι στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ, το κουμάντο έχει η νεοταξίτικη πλευρά, η οποία είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος, επανειλημμένα έχω τονίσει ότι είμαι ένα χοντρό ανθρωπάκι με μυαλό Χατζηχρήστου, τρεις πέντε σαράντα πέντε, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ενοχλούμαι για τους χαρακτηρισμούς!

Οφείλετε όμως, εσείς οι καλοί άνθρωποι που ενδιαφέρεστε μόνο για το καλό μας, να δίνετε και καμιά εξήγηση!

 

Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μία και καλή, εάν υπήρχε ενδιαφέρον, τότε πολύ απλά, οι διάφοροι κυβερνώντες, θα παραδεχότανε ότι η πολιτισμένη Δύση, πάσχει από Δημόσιο σύστημα υγείας και θα ανακοινώνανε την άμεση οικονομική ενίσχυση των συστημάτων.

Άκουσε κανείς, κάποια ανακοίνωση;

Άκουσε κανείς, κάποια συγνώμη;

Όχι, για αυτό ντροπή και αίσχος για μία ακόμη φορά!

 

Την εβδομάδα που διανύσαμε φίλοι μου, υπήρξε και μία ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ δήλωση πρωθυπουργού ισχυρής χώρας, ο οποίος πρότεινε να τοποθετηθούν αισθητήρες στα παιδιά, όπως στα αυτοκίνητα, οι οποίοι αισθητήρες θα μετράνε την απόσταση, μεταξύ των παιδιών!

Άκουσε κανείς κάτι;

Σχολιάστηκε από κάποιον;

Φθάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τα παιδιά μας, τα βλαστάρια μας με αυτοκίνητα και να μην "ανοίγει ρουθούνι".

Αφού η πρόταση έγινε από πολιτικό, δεν έπρεπε να τοποθετηθεί έστω ένας πολιτισμένος πολιτικός και να του πει, τι λες ρε άρρωστε Καραμήτρο!

Αλήθεια, εάν η δήλωση γινότανε από το Μαδούρο, τι θα λέγατε!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, για μία κόμη φορά!

 

Θα μου πείτε, χοντρούλη έτυχε!

Όχι φίλοι μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Είναι προφανές πλέον, ότι ο ιός (ως ευκαιρία), για τους νεοταξίτες, αποτελεί τον προθάλαμο της στέρησης των ελευθεριών του ανθρώπου, με το περιτύλιγμα του φιλελεύθερου!

Τρανή απόδειξη στην πατρίδα μας, τα σχολειά μας, στα οποία θα μπούνε κάμερες, για να εξυπηρετηθούνε οι μαθητές που δεν μπορούνε να πάνε στο σχολείο.

Ντροπή και αίσχος, υποκριτές και φαρισαίοι !

Για τις 10 ημέρες που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο και θα μορφωθούνε με πλειάδα γνώσεων, τι κρίμα που δεν θα πάνε κάποιοι μαθητές και θα χάσουνε μαθήματα και θα μείνουνε πίσω στο γνωστικό αντικείμενο, που τους παρέχει ένα σχολειό, που πρέπει να αναπτύξει την κριτική σκέψη του μαθητή και αυτό θα επιτευχθεί με τις κάμερες!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, για τους διεστραμμένους εγκεφάλους!

 

Και εάν αυτός είναι ο μόνος τρόπος αξιολόγησης που γνωρίζετε, τότε σπίτια σας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, "χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία"!

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει η παιδεία της χώρας, τότε δεν θα υποστηρίζατε τα νομοσχέδια "της νύχτας"!

 

Παλιά υπήρχε ο θεσμός του επιθεωρητή, τώρα ο ρόλος ανατίθεται στην κάμερα επιθεωρητή, με κυβέρνηση ΝΔ!

Έχετε ακόμη καιρό, όχι για να αποσύρετε τα διαστροφικά νομοσχέδια, αλλά για να επαναφέρετε και τις ποδίτσες, τις σιέλ και τις ροζουλί.

Και όσο θυμάμαι φίλοι μου, ότι μου άρεσε η ρόζ ποδίτσα και όχι, θα βάλεις τη γαλάζια, είσαι αγοράκι μου λέγανε, και να τα τραύματα, ενώ τώρα με όλα τα φιλελεύθερα νομοσχέδια της χυδαίας παρακμής, δεν θα υπάρχουνε τέτοια προβλήματα.

Όλοι την ίδια ποδίτσα, κίτρινη, α ρε ΑΕΚΑΡΑ!

 

Α και να μην ξεχάσω, ταγοί της Εκκλησίας μας, η τοποθέτηση καμερών και η στέρηση της ελευθερίας, αφορά τα ίδια κυβερνητικά πρόσωπα, που αποφανθήκανε για τη Θεία Κοινωνία.

Άντε μπας και βαρέσει καμιά καμπάνα και ξυπνήσει κανείς!

 

Φίλοι μου,

μία τρομοκρατημένη κοινωνία, γίνεται πολύ εύκολα μία υποταγμένη κοινωνία, μία χειραγωγούμενη κοινωνία, φίλη με τη νέα τάξη πραγμάτων, η οποία το μόνο που επιθυμεί, είναι η στέρηση, η κατάργηση του υπέρτατου αγαθού του ανθρώπου, της ελευθερίας!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΥΓ.

Καμία σχέση ο υπογράφων, με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές της παιδείας, οι αποφάσεις των οποίων, βοηθάνε με έξυπνο τρόπο, τους κυβερνώντες, τους εκάστοτε!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη Φρόσως Καρασαρλίδου σε ΕΠΑΛ Βέροιας και Νάουσας. Όχι στην υποβάθμιση της επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Επίσκεψη Φρόσως Καρασαρλίδου σε ΕΠΑΛ Βέροιας και...

 H βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου...

Ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου η έρευνα για την επιλογή σεναρίου κινητικότητας του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της πόλης της Αλεξάνδρειας

Ολοκληρώνεται στις 15 Ιουνίου η έρευνα για την επιλογή...

Μετά τη δεύτερη (2η) θεματική διαβούλευση για την...

Διεκδικήσεις και θέσεις της  Εκπαιδευτικής Κοινότητας Ημαθίας, για την Ειδική Αγωγή

Διεκδικήσεις και θέσεις της Εκπαιδευτικής Κοινότητας...

 Από τις Ενώσεις  συλλόγων γονέων και κηδεμόνων...

Ανακοίνωση  του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για την ασφαλή λειτουργία των υπηρεσιών και των εγκαταστάσεων

Ανακοίνωση του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας για την ασφαλή...

Σε συνέχεια από 25/05/2020 ανακοίνωσης του ΚΑΠΑ Δήμου...

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας στηρίζουν   την Πανελλαδική Ημέρα Δράσης

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του...

Η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν. και το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του...

Με τους  δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας συναντήθηκε η Φρόσω Καρασαρλίδου για ζητήματα των Δήμων

Με τους δημάρχους Νάουσας και Αλεξάνδρειας...

 Συνεχίζοντας τις επαφές της με τους εκπροσώπους της ...

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Βέροια

Παράταση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Βέροια

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών στα κοιμητήρια Βέροιας την Παρασκευή 5/6 και το Ψυχοσάββατο  της Πεντηκοστής

Το πρόγραμμα των ιερών ακολουθιών στα κοιμητήρια...

ΨυχοσάββατονΦέρεται εις γνώσιν των ευσεβών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με αισθήματα αγωνίας των ιδιοκτητών τους, για την πορεία του φετινού καλοκαιριού, άνοιξαν χθες  Δευτέρα 1 Ιουνίου τα ξενοδοχεία της Ημαθίας, με νέους όρους λόγω της πανδημίας, για τους οποίους ενημερώθηκαν...

-Ν. Καρανικόλας: Η Νάουσα αλλάζει «σελίδα» και μπαίνει ενεργά στον δρόμο της ανάπτυξηςΤο «πράσινο φως» από την Κυβέρνηση δόθηκε για την χρηματοδότηση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ που αφορά στην υλοποίηση σημαντικών...

Η «Ανάληψη» είναι Δεσποτική εορτή και η λέξη στην Καινή Διαθήκη αντιπροσωπεύει τη μετάβαση του Χριστού στους ουρανούς. Θεωρείται στην εκκλησιαστική παράδοση ως η ολοκλήρωση της αποστολής του Κυρίου επί...

Κατέληξε σήμερα πρωί Τρίτης, μετά από νοσηλεία 6 ημερών στο νοσοκομείο Βέροιας, ο γνωστός Σελιώτης Γιάννης Κόκκινος(Πατσιαβούρας) σε ηλικία 74 ετών. Παλιός αυτοκινητιστής και επί χρόνια μέχρι την...