ΤΟΠΙΚΑ

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ,

 

ο συγκεκριμένος τίτλος, δυστυχώς για την πατρίδα μας, θα ταιριάζει σε αρκετούς περιπάτους μας, διότι η αλαζονεία είναι κάκιστος σύμβουλος.

Στο προηγούμενο αρθράκι είχα επισημάνει: "το να ακούμε καθημερινά ένα δελτίο θανάτου ή ένα δελτίο τρόμου, ώστε κάποια στιγμή να μας πούνε κάποιοι, ότι αφού επέζησες από τον ιό, μπορείς να ζήσεις πλέον με λιγότερα και να είσαι ευτυχισμένος, δεν είναι ζωή, είναι αρρώστια", και πριν προλάβω να ολοκληρώσω την πληκτρολόγηση, εφημερίδα Κυριακάτικη, το Βήμα συγκεκριμένα κυκλοφορούσε με τίτλο: "στο τραπέζι μειώσεις μισθών και απολύσεις".

Δεν χρειάζεται δα να είσαι και πυρηνικός εγκέφαλος για να καταλάβεις τι έρχεται!

 

Λοιπόν φίλοι μου, ντροπή και αίσχος για αυτούς που ενώ μιλάνε μόνο για τρομοκρατία και αστυνόμευση των πολιτών, αποφασίζουνε τα "εγκαίνια" της πλατείας Ομονοίας.

Πρέπει οπωσδήποτε ο επιστήμονας να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό με ποια επιστημονική λογική, ο ιός μεταδίδεται στην πλατεία Αγ. Παρασκευής και στην Κυψέλη και όχι στην Ομόνοια και ο καουμπόι θα πρέπει να εξηγήσει, γιατί στις προαναφερθείσες πλατείες επιβάλλεται το ξύλο και όχι στην Ομόνοια!

Στα δε σχολεία εάν εμφανιστεί κρούσμα, δεν θα κλείνει το σχολείο, αλλά το τμήμα, διότι προφανώς ο ιός δεν θα έχει μεταδοθεί στο υπόλοιπο σχολείο!

Κάποιοι θα πούνε πόσα θέτε για να μας τρελάνετε, εγώ σας πληκτρολογώ ντροπή και αίσχος!

 

Και όταν ισχυριστούμε κάτι αντίθετο, τότε είσαι συνωμοσιολόγος, ηλίθιος, ένας βλάκας και μισός, που κατά λάθος ζει και εάν μπορούσες να εξαφανιστείς δεν θα τους ενοχλούσες κιόλας.

Λοιπόν κύριοι, επανειλημμένα έχω γράψει, ότι στο κυβερνών κόμμα της ΝΔ, το κουμάντο έχει η νεοταξίτικη πλευρά, η οποία είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος, επανειλημμένα έχω τονίσει ότι είμαι ένα χοντρό ανθρωπάκι με μυαλό Χατζηχρήστου, τρεις πέντε σαράντα πέντε, οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν ενοχλούμαι για τους χαρακτηρισμούς!

Οφείλετε όμως, εσείς οι καλοί άνθρωποι που ενδιαφέρεστε μόνο για το καλό μας, να δίνετε και καμιά εξήγηση!

 

Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε μία και καλή, εάν υπήρχε ενδιαφέρον, τότε πολύ απλά, οι διάφοροι κυβερνώντες, θα παραδεχότανε ότι η πολιτισμένη Δύση, πάσχει από Δημόσιο σύστημα υγείας και θα ανακοινώνανε την άμεση οικονομική ενίσχυση των συστημάτων.

Άκουσε κανείς, κάποια ανακοίνωση;

Άκουσε κανείς, κάποια συγνώμη;

Όχι, για αυτό ντροπή και αίσχος για μία ακόμη φορά!

 

Την εβδομάδα που διανύσαμε φίλοι μου, υπήρξε και μία ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ δήλωση πρωθυπουργού ισχυρής χώρας, ο οποίος πρότεινε να τοποθετηθούν αισθητήρες στα παιδιά, όπως στα αυτοκίνητα, οι οποίοι αισθητήρες θα μετράνε την απόσταση, μεταξύ των παιδιών!

Άκουσε κανείς κάτι;

Σχολιάστηκε από κάποιον;

Φθάσαμε στο σημείο να συγκρίνουμε τα παιδιά μας, τα βλαστάρια μας με αυτοκίνητα και να μην "ανοίγει ρουθούνι".

Αφού η πρόταση έγινε από πολιτικό, δεν έπρεπε να τοποθετηθεί έστω ένας πολιτισμένος πολιτικός και να του πει, τι λες ρε άρρωστε Καραμήτρο!

Αλήθεια, εάν η δήλωση γινότανε από το Μαδούρο, τι θα λέγατε!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, για μία κόμη φορά!

 

Θα μου πείτε, χοντρούλη έτυχε!

Όχι φίλοι μου, τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Είναι προφανές πλέον, ότι ο ιός (ως ευκαιρία), για τους νεοταξίτες, αποτελεί τον προθάλαμο της στέρησης των ελευθεριών του ανθρώπου, με το περιτύλιγμα του φιλελεύθερου!

Τρανή απόδειξη στην πατρίδα μας, τα σχολειά μας, στα οποία θα μπούνε κάμερες, για να εξυπηρετηθούνε οι μαθητές που δεν μπορούνε να πάνε στο σχολείο.

Ντροπή και αίσχος, υποκριτές και φαρισαίοι !

Για τις 10 ημέρες που θα πάνε τα παιδιά στο σχολείο και θα μορφωθούνε με πλειάδα γνώσεων, τι κρίμα που δεν θα πάνε κάποιοι μαθητές και θα χάσουνε μαθήματα και θα μείνουνε πίσω στο γνωστικό αντικείμενο, που τους παρέχει ένα σχολειό, που πρέπει να αναπτύξει την κριτική σκέψη του μαθητή και αυτό θα επιτευχθεί με τις κάμερες!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ, για τους διεστραμμένους εγκεφάλους!

 

Και εάν αυτός είναι ο μόνος τρόπος αξιολόγησης που γνωρίζετε, τότε σπίτια σας και Βασίλης Παπακωνσταντίνου, "χαιρετίσματα λοιπόν στην εξουσία"!

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει η παιδεία της χώρας, τότε δεν θα υποστηρίζατε τα νομοσχέδια "της νύχτας"!

 

Παλιά υπήρχε ο θεσμός του επιθεωρητή, τώρα ο ρόλος ανατίθεται στην κάμερα επιθεωρητή, με κυβέρνηση ΝΔ!

Έχετε ακόμη καιρό, όχι για να αποσύρετε τα διαστροφικά νομοσχέδια, αλλά για να επαναφέρετε και τις ποδίτσες, τις σιέλ και τις ροζουλί.

Και όσο θυμάμαι φίλοι μου, ότι μου άρεσε η ρόζ ποδίτσα και όχι, θα βάλεις τη γαλάζια, είσαι αγοράκι μου λέγανε, και να τα τραύματα, ενώ τώρα με όλα τα φιλελεύθερα νομοσχέδια της χυδαίας παρακμής, δεν θα υπάρχουνε τέτοια προβλήματα.

Όλοι την ίδια ποδίτσα, κίτρινη, α ρε ΑΕΚΑΡΑ!

 

Α και να μην ξεχάσω, ταγοί της Εκκλησίας μας, η τοποθέτηση καμερών και η στέρηση της ελευθερίας, αφορά τα ίδια κυβερνητικά πρόσωπα, που αποφανθήκανε για τη Θεία Κοινωνία.

Άντε μπας και βαρέσει καμιά καμπάνα και ξυπνήσει κανείς!

 

Φίλοι μου,

μία τρομοκρατημένη κοινωνία, γίνεται πολύ εύκολα μία υποταγμένη κοινωνία, μία χειραγωγούμενη κοινωνία, φίλη με τη νέα τάξη πραγμάτων, η οποία το μόνο που επιθυμεί, είναι η στέρηση, η κατάργηση του υπέρτατου αγαθού του ανθρώπου, της ελευθερίας!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΥΓ.

Καμία σχέση ο υπογράφων, με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές της παιδείας, οι αποφάσεις των οποίων, βοηθάνε με έξυπνο τρόπο, τους κυβερνώντες, τους εκάστοτε!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο του Δήμου Αλεξάνδρειας – Δηλώσεις του Δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό οδικό...

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να κατοικεί κανείς στο Ρουμλούκι» Παρουσία του Μητροπολίτη η ημερίδα τοπικής ιστορίας του ΓΕΛ Πλατέος – Κορυφής

Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων: «Είναι προνόμιο να...

Το πρωί της Παρασκευής, 26ης Απριλίου, ο Σεβασμιώτατος...

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Φίλιππος Τολιόπουλος σε ηλικία 85...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 26...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...