ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

 ο σημερινός μας περίπατος δεν θα αναφερθεί σε πολλά θέματα, για να μην υπάρξει κατάσταση συνωστισμού και συλληφθώ με εντολή Τζον Γουέην, δηλαδή διαταγή καουμπόι - σερίφη!

Θα αρκεστώ στο σχολιασμό δύο πολύ σοβαρών θεμάτων, από τα οποία φαίνεται τι σκέφτονται, για το μέλλον της πατρίδας μας, οι νεοφιλελεύθεροι, εχθροί της Δημοκρατίας και της Πατρίδος!

Το πρώτο θέμα έχει σχέση με την αντίληψη του νεοφιλελεύθερου μπλόγκ για τη Δημοκρατία και το δεύτερο για το πως σκέφτονται οι αναρχοκαπιταλιστές  για το μέλλον της χώρας!

 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Άδωνις, προτείνει την κατάργηση του μαθήματος της κοινωνιολογίας, διότι τα παιδιά μας θα γίνουν αριστεροί, οπότε ο αλάθητος πάπας της πολιτικής, αποφασίζει, ότι οι άλλοι είναι κακοί και αυτοί οι καλοί!

 

Δηλαδή, τα λατινικά σε κάνουν δικηγόρο, τα μαθηματικά παχουλό μηχανικό, η κοινωνιολογία σε κάνει αριστερό, δηλαδή Ρίτσο, Βάρναλη Θεοτόκη, Αναγνωστάκη, Κατράκη, …και η ηλιθιότητα σε κάνει πολιτικό ή υπουργό, ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων!

 

Για αυτό λοιπόν φίλοι μου, προσοχή όταν κάνετε  σεξ.

Εάν η μητέρα διαβάζει κοινωνιολογία, την επίμαχη στιγμή, τότε το παιδί θα βγει κομμουνιστής!

 

Βέβαια ο βουλευτής μας  έχει και κάποιο δίκιο, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

Ο φίλος μου ο Γιωρίκας, κλωτσούσε με το δεξί πόδι και από τότε που άρχισε τη μελέτη της κοινωνιολογίας άρχισε να κλωτσά με το αριστερό.

 

Με άλλα λόγια η βιολογία σε κάνει άθεο, τα μαθηματικά κυνικό, οι πολιτικές επιστήμες σοσιαλιστή, τα λοιπά μαθήματα κουλτουριάρη, η κοινωνιολογία αριστερό, κατά συνέπεια καλύτερα αγράμματος και δεξιός!

 

Να καταργηθεί ένα μάθημα που με τη σωστή διδασκαλία θα σε βοηθήσει να ενταχθείς στην κοινωνία, ένα μάθημα που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πώς λειτουργεί η κοινωνία και ποια είναι τα ελαττώματά της.

Δυστυχώς, απόψεις σκοταδιστικές και φασιστικές!

 

Και επειδή ο δεξιός, ο καπιταλιστής, έχει σχέση με το καλό φαγητό, προτείνω το μάθημα «φαγοπότι», με βίντεο μάστερ σέφ.

Επιτέλους να μάθουμε πως να σοτάρουμε την βλακεία με την ηλιθιότητα!

 

Επίσης επειδή ο δεξιός είναι και συντηρητικός, προτείνω την αύξηση ωρών του μαθήματος «η καλή νοικοκυρά - δούλα και κυρά», για να αποκτήσουμε επιτέλους γυναίκες παραδοσιακές, οι οποίες θα δέχονται να πλένουν και στη σκάφη!

Τελικά θα γίνω άντρας!

 

Είναι προφανές πλέον σε όλους, γιατί δεν έχει υλοποιηθεί η επένδυση στο Ελληνικό, διότι δεν μπορούν να συνεργαστούν τα μηχανήματα για να ξεκινήσουνε.

Άλλες τσάπες διαβάζανε κοινωνιολογία και στρίβουν αριστερά και άλλες μιλούσανε με γυρολόγους πολιτικούς και στρίβουν δεξιά!

 

Και πάμε στο δεύτερο θέμα, στον κίνδυνο.

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ (έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος), όπως ακριβώς και τα αντιπολιτευόμενα.

Από τα φιλοκυβερνητικά μπορεί να καταλάβει κάποιος τι σχεδιάζουν για την πατρίδα, τι μας περιμένει με λίγα λόγια.

 

Σε μία περίοδο με χίλια δύο προβλήματα και με έντονο το μεταναστευτικό και τη στάση της γείτονος χώρας, της Τουρκίας, παρουσιάζεται δημοσιογράφος για να υποστηρίξει την κυκλοφορία ενός βιβλίου και αναφέρει συγκεκριμένα για το Ισλάμ:

«…δεν είναι μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια έχει εκδηλωθεί ένα έντονο ισλαμοφοβικό κύμα και στην χώρα μας, … κι είναι επίσης αλήθεια ότι πίσω από το Ισλάμ κρύβονται μερικά από τα πιο αιμοσταγή καθεστώτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλο το Ισλάμ είναι εχθρός του δυτικού κόσμου» και συνεχίζει ο αρθογράφος                 «… αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να βρούμε κοινά στοιχεία. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ζώντας στην ίδια περιοχή είμαστε υποχρεωμένοι να συζητήσουμε, να προσπαθήσουμε να βρούμε δίαυλους επικοινωνίας, … η Ελλάδα πάντως δεν πρέπει να είναι μία ξενοφοβική και ισλαμοφοβική χώρα, … αναδεικνύουν την πολυπλοκότητα και τον πλούτο του ισλαμικού πολιτισμού και δείχνουν ότι υπάρχουν σημαντικά στοιχεία στην ισλαμική παράδοση, τα οποία όχι μόνο είναι συμβατά με τις φιλελεύθερες ιδέες, αλλά υπήρξαν ακόμα και πρόδρομοι θεσμών και αρχών που χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες …»,

 

Είναι προφανές πλέον, τι ετοιμάζουν οι "Μακεδονομάχοι" για την πατρίδα και εάν ο γκουρού του φιλελευθερισμού στην Ελλάδα, ο κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, ανησυχεί για το μέλλον της Ευρώπης, καλό είναι να προβληματιστούμε τι θα γίνει την πατρίδα μας

Συγκεκριμένα σε άρθρο του τονίζει:

«…δυστυχώς η Δύση έχει τα μάτια κλειστά. Αντιδρώντας με την λογική και τον φιλελεύθερο της ανθρωπισμό παραβλέπει την πραγματικότητα. Εξιδανικεύοντας η συσκοτίζοντας καταστάσεις δεν τις διώχνουμε. Εκκολάπτουμε μόνοι μας το φίδι που ετοιμάζεται την κατάλληλη στιγμή, να μας δαγκώσει…».

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

ΥΓ.

1.   Οι απόψεις για το Ισλάμ, αναφέρονται στο άρθρο του κ. Θανάση Μαυρίδη με τίτλο «να μάθουμε το Ισλάμ».

2.   Αγαπητοί Ιεράρχες διαβάστε το συγκεκριμένο άρθρο … και καλημέρα!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Μπουλασίκη σε ηλικία 89 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Παρασκευή 19...

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την ασφάλεια  των μαθητών

Δημοτική Αστυνομία και Σχολικοί Τροχονόμοι, για την...

Σε καθημερινή βάση με μέριμνα την ασφάλεια των μαθητών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...