ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΣΟΥΤΡΑ!

ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ ΣΟΥΤΡΑ!

Ιωάννης Ιασ. Βελέντζας

Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω από το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".

 


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

 

αρπάζοντας την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των οίκων ανοχής (ενοχής για πολλούς!), αποφάσισα να τα κονομήσω, συγγράφοντας τον νέο, σεξουαλικό οδηγό «Βελέντζα σούτρα»,ο οποίος περιέχει τις νέες επιτρεπόμενες στάσεις και όπως καταλαβαίνετε το σημερινό αρθράκι είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ, για ανηλίκους … και συζύγους!

Είπαμε ο κορονοιός θα μας αλλάξει τα φώτα, το σεξ θα άφηνε ήσυχο!

 

Για αυτούς που φοβούνται λίγο παραπάνω, έχω να τους προτείνω τις τηλεφωνικές στάσεις και μάλιστα εάν το τηλέφωνό τους δεν έχει καλό σήμα, ας δίνουνε το νούμερο της γυναίκας τους!

 

Επίσης, μία συμπαθητική στάση για τον ιό, είναι η «φωνή της νοσοκόμας», η οποία θα μας προσκαλεί, «μωράκι μου, λεβέντη μου, βαρβατίλα μου», θέλεις να σε εξετάσω για κορονοϊό;

 

Σύμφωνα με τις οδηγίες, συνιστάται η αποφυγή χειραψιών στους οίκους ανοχής!

Ρε αθεόφοβοι, ποιος πάει στο μπορντέλο για να κάνει χειραψίες;

Η μόνη περίπτωση είναι αυτή, που ο πελάτης θα αισθάνεται την ανάγκη να δώσει συγχαρητήρια για την περιποίηση!

Ρε σπίρτα μοναχά, εάν δεν καταλάβατε, οι πελάτες προσέρχονται στους οίκους για συνουσία και όχι χειραψία (έτοιμο και το ασματάκι!).

Εξαιρείται η στάση «για τα μάτια σου μόνο», κατά τη διάρκεια της οποίας μόνο κοιτιούνται, δηλαδή έχουμε τη λεγόμενη ανέγγιχτη συναλλαγή!

 

Επίσης φίλοι μου, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και στη διάρκεια.

Ο χρόνος που διατίθεται είναι μόνο 15 λεπτά, κατά συνέπεια, η παράταση θα χρεώνεται διπλά!

Να είστε προσεκτικοί και να τελειώνετε, μέσα στα όρια της Δημοκρατίας!

Για εσάς που είχατε τη συνήθεια, να πηγαίνετε και θέλατε πρώτα να γνωριστείτε και αρχίζατε τις ιστορίες, όταν ήμουνα πέντε χρονών και μετά που πήγα στο νηπιαγωγείο και μετά στο σχολείο και στο λύκειο και στο στρατό, καλό θα είναι να έχτε μαζί σας κανά κατοστάρικο!

 

Όσον αφορά τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται, που θα αγγίζουν το αντιβράχιο, το περιβράχιο το περιβραχιόνιο και δεν ξέρω τι άλλο, ένα έχω να σας πω.

Εάν για να έχω μία κοινωνική ανακούφιση (όχι στον Άδωνη και ναι στην κοινωνιολογία!), κοινώς να συνουσιαστώ, θα πρέπει να έχω μαζί μου, χάρακα, τρίγωνο, διαβήτη, ραπιδογράφους, ε δεν βαριέσαι καλύτερα να πάω για …κανά πιτόγυρο με τριπλή πίτα!

 

Κατά συνέπεια φίλοι μου, όταν βγαίνετε από τον νόμιμο οίκο (την κατοικία σας) για να πάτε στον παράνομο οίκο της ενοχής, θα κουβαλάτε μαζί σας τη μάσκα και ολόσωμο προφυλακτικό (περισσότερες πληροφορίες στην ταινία τρελές σφαίρες!).

 

Μία άλλη εκδοχή και ασφαλής, είναι αυτή με τις πλαστικές κούκλες, θα πηγαίνουμε με όποια επώνυμη γουστάρουμε και σε ότι μέγεθος θέλουμε.

Για παράδειγμα θα επιλέγεις τη Μόνικα Βελέντζα, τη Μόνικα σε χοντρό δηλαδή!

 

Τελειώνοντας φίλοι μου, πρέπει να γίνει μία αναφορά και στις στάσεις (όχι λεωφορείου, ούτε τρένου), οι οποίες θα είναι τεκμηριωμένες επιστημονικά, για να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα!

 

Ξεκινάμε, με τη στάση εγχειρησάτο, όπως ελέγετο σε ελληνική ταινία, θα σας κάνω μία εγχείρηση πάνω από τα ρούχα!, η οποία δεν ενέχει κίνδυνο!

Συνεχίζουμε με το συριγγάτο, κατά τη διάρκεια της οποίας τα μεγέθη θα είναι σύριγγας για χοντρούς, για να υπάρχει η κατάλληλη απόσταση!

Υπάρχει και η επιλογή της στάσης ακτινογραφάτο, όπου το «αδίκημα» θα τελείται με ακτινογραφίες!

Οι παραπάνω στάσεις αποτελούνε μία ευγενική συνεισφορά του ιατρικού κλάδου στην εξόντωση της πανδημίας!

 

Προσωπικά ως μηχανικός, θα σας πρότεινα τις στάσεις που είναι προσφορά του πολύπαθου κλάδου των μηχανικών, οι οποίες παρουσιάζουν εξαιρετική ασφάλεια λόγω των μεγεθών!

Πρόκειται για τις στάσεις καλωδιάτο και σωληνάτο, όσο μεγάλη είναι μία σωλήνα ή ένα καλώδιο!

Προσοχή χρειάζεται η στάση τσιμεντάτο, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να τσιμεντωθεί, το απαραίτητο μυστρί!

 

Τέλος υπάρχει και η στάση του νομικού κλάδου, με τη στάση δικογραφάτο, αγωγάτο και μηνυσάτο, για τις περιπτώσεις που δεν τηρούνται τα μέτρα και το κράτος θα καταφεύγει σε αγωγές και μηνύσεις!

 

Ρε με ποιος μπλέξαμε!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

 

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Σπίτι του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Στο Σπίτι του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α. ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

 Το Σπίτι του φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού...

Μετά τον Αλιάκμονα...

Μετά τον Αλιάκμονα..."γυάλισε" και ο Προμηθέας από...

Στον Προμηθέα βρέθηκε σήμερα ο Σύλλογος Νεολαίας...

Ανοιχτή επιστολή δικαστικής υπαλλήλου προς τους υπουργούς Δικαιοσύνης και Υγείας για προτεραιότητα στον εμβολιασμό των συναδέλφων της

Ανοιχτή επιστολή δικαστικής υπαλλήλου προς τους...

ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΟΖΑΛΙΑΣ ΚΙΤΖΑΤΙΔΟΥ , Δικαστικής...

Ο «Βεροιώτης» Δημήτριος Βικέλας  - Επιστολή του Γιώργου Χ. Χιονίδη

Ο «Βεροιώτης» Δημήτριος Βικέλας - Επιστολή του...

Φίλε κ. ΔιευθυντήΑν και κούρασα και κουράστηκα να...

Οι νέοι αναζητούν ηθικά πρότυπα

Οι νέοι αναζητούν ηθικά πρότυπα

Του ιερέως:Παναγιώτου Σ. Χαλκιά«Ζούμε χωρίς αληθινά...

1821 – 2021, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ κατά την επανάσταση - Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ΠΑΣΑ

1821 – 2021, 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το...

Του ΓιάννηΔ. ΜοσχόπουλουΟ Σουλτάνος Μαχμούτ Β΄ είχε...

ΣΙΚΚΕΔ Βέροιας: Όλοι θα πρέπει να έχουν την ευκαιρία επανεκκίνησης ύστερα από εφτά μήνες με κλειστές τις επιχειρήσεις εστίασης
Τροχαίο ατύχημα μέσα σε τούνελ στην Εγνατία οδό Βέροιας - Κοζάνης (Εικόνες)

Τροχαίο ατύχημα μέσα σε τούνελ στην Εγνατία οδό...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στην Εγνατία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Στον Προμηθέα βρέθηκε σήμερα ο Σύλλογος Νεολαίας Βέροιας για τον καθαρισμό της περιοχής μαζεύοντας 30 σακούλες γεμάτες από σκουπίδια!Σε ανάρτηση τους στο fb αναφέρουν: Απόλυτη επιτυχία! Ευχαριστούμε θερμά...

Καταφέραμε λοιπόν να δαμάσουμε τον μυθικό θεό Αλιάκμονα* μεταξύ 1954-57!!![ * Το όνομα Αλιάκμων είναι σύνθετο, προερχόμενο από το άλς (άλας, θάλασσα) + άκμων (αμόνι) και κατά ορισμένους μελετητές σημαίνει «αυτός...

Η έμπνευση του φετινού πρωταπριλιάτικου που είχε ο ΛΑΟΣ με την ανακάλυψη σεντουκιού κατά την διάρκεια των εργασιών της ΔΕΥΑΒ στην οδό Ανοίξεως, εν μέρει επιβεβαιώθηκε!!! @@ads-307@@Σύμφωνα με τις πρώτες...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔωρεάν Μαζικές Δειγματοληψίες (Rapid Test) στην πλατεία Εληάς  Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 και με σκοπό την καλύτερη εκτίμηση της επιδημιολογικής κατάστασης στην περιοχή, ο Δήμος...