Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρρηγιαννίδης και ο Αντώνης Τζάκος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Π.Ε. Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε σύντομα στα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε τη συνεργασία και την κατανόηση από τις πολιτικές ηγεσίες της Περιφέρειας και τόνισε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Μακεδονίας κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Τζάκος αναφέρθηκε στα ειδικότερα προβλήματα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, για τις μεγάλες αλλαγές στην εργασία και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία τη στήριξη των θέσεων των εργαζομένων.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε με τη σειρά του στη συνεργασία που είχε, με όλα τα προβλήματα, όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Ημαθίας, στη θετική λειτουργία των Υπηρεσιών και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους και στο μέλλον.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εργατικότητά τους κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα της λειτουργίας των Υπηρεσιών και αναφέρθηκε στις προσπάθειές του, τόσο για την αύξηση του προσωπικού της Περιφέρειας και τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου  για πολλά σοβαρά θέματα, όπως του Πειθαρχικού Δικαίου κ.λπ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και τσιπουρομεζέ. Το τυχερό κομμάτι το κέρδισε ο Σύλλογος, ενώ το φλουρί έτυχε σε υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018...

Ο ποδηλάτης   Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή...

Έτοιμες προς   παραλαβή οι νέες   ταυτότητες των εφέδρων αξιωματικών Ημαθίας

Έτοιμες προς παραλαβή οι νέες ταυτότητες των...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν...

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας,...

Από τον Ελληνοαυστρολό Άγγελο Γιαννάκαρο, ιδρυτή της...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου*Αν τα φαινόμενα ανομίας στα...

Εργασίες βελτίωσης   και αναβάθμισης   των σχολικών   μονάδων στη Νάουσα

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών ...

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και αισθητικής...

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής  του Δήμου Βέροιας συναντήθηκε  με φορείς της Αλεξάνδρειας

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής ...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου ΙΙ από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κε.Δι.Βι.Μ.2 με Αριθμό Αδείας 2000440 ξεκινάει...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 πμ - 13:00μμ επί της οδού Μοράβα 2, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία για τους υπαλλήλους του και το κοινό της περιοχής μας  που επιθυμεί να...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο στοίχημα ποδηλατώντας από την Αθήνα προς τον...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν στη δικαιολογητικά έκδοσης νέας ταυτότητας όπως προσέλθουν στα γραφεία για την παραλαβή αυτής. Ημέρες : Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 π.μ. έως 13.00 ....