Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρρηγιαννίδης και ο Αντώνης Τζάκος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Π.Ε. Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε σύντομα στα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε τη συνεργασία και την κατανόηση από τις πολιτικές ηγεσίες της Περιφέρειας και τόνισε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Μακεδονίας κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Τζάκος αναφέρθηκε στα ειδικότερα προβλήματα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, για τις μεγάλες αλλαγές στην εργασία και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία τη στήριξη των θέσεων των εργαζομένων.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε με τη σειρά του στη συνεργασία που είχε, με όλα τα προβλήματα, όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Ημαθίας, στη θετική λειτουργία των Υπηρεσιών και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους και στο μέλλον.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εργατικότητά τους κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα της λειτουργίας των Υπηρεσιών και αναφέρθηκε στις προσπάθειές του, τόσο για την αύξηση του προσωπικού της Περιφέρειας και τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου  για πολλά σοβαρά θέματα, όπως του Πειθαρχικού Δικαίου κ.λπ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και τσιπουρομεζέ. Το τυχερό κομμάτι το κέρδισε ο Σύλλογος, ενώ το φλουρί έτυχε σε υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήριο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Ευχαριστήριο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά...

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο» από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο»...

 Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της...

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα...

Συνάντηση δικτύου Κοινωνικών Δομών Δήμου Νάουσας

Συνάντηση δικτύου Κοινωνικών Δομών Δήμου Νάουσας

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τις Κοινωνικές...

Επιμορφωτικό πρόγραμμα “Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” 3/10

Επιμορφωτικό πρόγραμμα “Εξειδίκευση στην Ειδική...

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ.2.ΒΕ-...

Ένας Βεροιώτης   διαπρέπει στο Βερολίνο

Ένας Βεροιώτης διαπρέπει στο Βερολίνο

Καλημέρα «ΛΑΕ», καλημέρα ωραία μου Βέροια. Αν και...

Συμπληρωματική   σύμβαση για την   ολοκλήρωση της μελέτης γεωλογικής   καταλληλότητας   περιοχών της Βέροιας

Συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 υπογράφηκε...

Ενημερωτική   ημερίδα για   την στήριξη των ωφελούμενων   του ΤΕΒΑ

Ενημερωτική ημερίδα για την στήριξη των ωφελούμενων...

Σήμερα Τετάρτη στη Στέγη      Ο Δήμος Βέροιας στα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά : 1) Τους κυρίους Γκόσκινο και  Κουκουτέγο για την προσφορά 65 κιλών τυριού για τις ανάγκες του Ομίλου μας. 2)  Την κα. Άλβο Λουίζα 100 € στη μνήμη του συζύγου...

 Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στον χώρο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές των τριών τάξεων του...

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λουτρού στην πόλη της Βέροιας, λόγω εργασιών του υπόγειου και εναέριου δικτύου ΧΤ ΔΕΔΔΗΕΑποβλέποντες...

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τις Κοινωνικές Δομές και Υπηρεσίες του Δήμου Νάουσας πραγματοποίησε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών του Δήμου Νάουσας, σε συνεργασία με το Κέντρο...