Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Παρουσία Τζιτζικώστα η βασιλόπιτα των υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Ημαθίας

Στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Ημαθίας παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Στάθης Σαρρηγιαννίδης και ο Αντώνης Τζάκος, μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συλλόγων Π.Ε. Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ).

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Γιώργος Σαλιάγκας, αφού καλωσόρισε τους καλεσμένους, αναφέρθηκε σύντομα στα σημερινά μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, ζήτησε τη συνεργασία και την κατανόηση από τις πολιτικές ηγεσίες της Περιφέρειας και τόνισε ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, οι εργαζόμενοι της Κεντρικής Μακεδονίας κάνουν ό,τι είναι δυνατό για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία των Υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του πολίτη.

Ο κ. Τζάκος αναφέρθηκε στα ειδικότερα προβλήματα των εργαζομένων στις Περιφέρειες, για τις μεγάλες αλλαγές στην εργασία και ζήτησε από την πολιτική ηγεσία τη στήριξη των θέσεων των εργαζομένων.

Ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης, αναφέρθηκε με τη σειρά του στη συνεργασία που είχε, με όλα τα προβλήματα, όλα αυτά τα χρόνια με τους εργαζόμενους στην Π.Ε. Ημαθίας, στη θετική λειτουργία των Υπηρεσιών και δήλωσε ότι θα σταθεί δίπλα τους και στο μέλλον.

Τέλος ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ευχαρίστησε και συνεχάρη τους εργαζόμενους για την εργατικότητά τους κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, δήλωσε ότι γνωρίζει καλά τα προβλήματα της λειτουργίας των Υπηρεσιών και αναφέρθηκε στις προσπάθειές του, τόσο για την αύξηση του προσωπικού της Περιφέρειας και τις αλλαγές του θεσμικού πλαισίου  για πολλά σοβαρά θέματα, όπως του Πειθαρχικού Δικαίου κ.λπ.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και τσιπουρομεζέ. Το τυχερό κομμάτι το κέρδισε ο Σύλλογος, ενώ το φλουρί έτυχε σε υπάλληλο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαβάστε σήμερα στη

Διαβάστε σήμερα στη "ΒΕΡΟΙΑ" που κυκλοφορεί 22/4

35 μέρες πριν...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΞΙ (6)...

Επισκέφθηκε τη Βέροια η υποψήφια Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελένη Παναγιωταρέα

Επισκέφθηκε τη Βέροια η υποψήφια Ευρωβουλευτής της...

Με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των...

Κ. Βοργιαζίδης: «Συμμερίζομαι τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου»

Κ. Βοργιαζίδης: «Συμμερίζομαι τις ανησυχίες του...

Περιοδεία στην αγορά και τους βασικούς εμπορικούς...

Γεωργία Μπατσαρά στα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου: «Πρώτοι απ’ την πρώτη,  πρώτοι και τη δεύτερη Κυριακή»

Γεωργία Μπατσαρά στα εγκαίνια του εκλογικού της...

Διπλή γιορτή για τον συνδυασμό της , “Βέροια,...

Έξυπνες Λύσεις για τη «Βέροια-Πρωτεύουσα πόλη»

Έξυπνες Λύσεις για τη «Βέροια-Πρωτεύουσα πόλη»

Ο απλός δημότης πέρα από υποσχέσεις ή μακροπρόθεσμα...

Τα “Παιδιά της Άνοιξης”   και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας επισκέφτηκε   κλιμάκιο της ομάδας γυναικών   της “Ώρας Ευθύνης”

Τα “Παιδιά της Άνοιξης” και το Ειδικό Δημοτικό...

Την Παρασκευή 19 Απριλίου κλιμάκιο της ομάδας γυναικών...

Η Ελένη Παναγιωταρέα στο εκλογικό κέντρο της Γεωργίας Μπατσαρά

Η Ελένη Παναγιωταρέα στο εκλογικό κέντρο της Γεωργίας...

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα...

Αντωνία Παπανδρώνη  Βιογραφικό της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου   με τον συνδυασμό   του Παύλου Παυλίδη   «Συνδημότες»

Αντωνία Παπανδρώνη Βιογραφικό της υποψήφιας...

Γεννήθηκα στη Βέροια στις 18-05-80.Γονείς μου είναι ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

35 μέρες πριν...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΞΙ (6) ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝΓεωργία Μπατσαρά: Πρώτοι απ΄ την πρώτη Κυριακή, πρώτοι και τη δεύτερη…Ξεκινά η...

Με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, θεσμικούς παράγοντες της επιχειρηματικότητας και στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε η Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κατά την...