Οι επαφές Καραπαναγιωτίδη στη ΄Συγγρού΄ και αυτοί που μείναν με τα... fake ΄γκάλοπ΄ στο χέρι!

Οι επαφές Καραπαναγιωτίδη στη ΄Συγγρού΄ και αυτοί που μείναν με τα... fake ΄γκάλοπ΄ στο χέρι!

Μια σειρά επαφών είχε την περασμένη βδομάδα ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης στην Αθήνα. Επισκέφθηκε, όπως μαθαίνουμε, τα κεντρικά της ΝΔ στη Συγγρού,ενώ είχε επαφές και με κυβερνητικά στελέχη, αναφορικά με την ΟΡΙΣΤΙΚΗ, όπως πρώτοι γράψαμε, κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές της Βέροιας, επιβεβαιώνοντας το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Ότι αν και δεν πρόκειται να δοθούν "χρίσματα" από τη ΝΔ, ο ίδιος θα ηγηθεί ενός ευρύτατου κεντροδεξιού (και όχι μόνο!) σχηματισμού, έχοντας μάλιστα στο τελικό στάδιο το ψηφοδέλτιο, το οποίο δεν θα περιλαμβάνει μόνο... Ποντίους, όπως αφελώς διέδιδαν διάφοροι εσωκομματικοί του "φίλοι", αλλά θα έχει τρανταχτά ονόματα, από όλους τους πολιτικούς χώρους και φυσικά από την παράταξη της σημερινής δημάρχου κ. Ουσουλτζόγλου.

Οι επαφές του νυν αντιπεριφερειάρχη και τα όσα ειπώθηκαν στην "Συγγρού", σίγουρα αφήνουν με την... όρεξη, όσους περιήγαγαν διάφορα fake γκάλοπ, εμφανίζοντας εαυτούς και αλλήλους πρώτους σε δημοφιλία!

Προφανώς θα είχαν την ίδια αξιοπιστία με τις προπέρσινες "δημοσκοπήσεις", στα μέσα του 2012, όταν κατέτασσαν τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη... τελευταίο στη σχετική λίστα που είχαν διαρρεύσει προς πάσαν κατεύθυνση, αναφορικά με τις βουλευτικές εκλογές στην Ημαθία!

Φυσικά οι γνωστοί "μελλοντολόγοι" και τα ιντερνετικά medium διαψεύστηκαν παταγωδώς, όταν ο κ. Τσαβδαρίδης εξελέγη πρώτος σε σταυρούς και αναλογικά πρώτος σε επίπεδο Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά αυτό είναι μια άλλη... πονεμένη, για αυτούς, ιστορία.

Επί της ουσίας.  Επιδίωξη του Κώστα Καραπαναγιωτίδη, είναι  όχι μόνο να κατεβάσει δυναμικό συνδυασμό, αλλά να είναι ο επόμενος "ένοικος" του δημαρχιακού μεγάρου της Μητροπόλεως.

Περισσότερα στον Typos FM, το πρωινό της Τρίτης 28 Ιανουαρίου, όταν ο κ. Καραπαναγιωτίδης θα είναι καλεσμένος στους "Διαλόγους", όπου θα μιλήσουμε εφ΄όλης της ύλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρόληψη σώζει ζωές …

Η πρόληψη σώζει ζωές …

«Γνωρίζω, Προλαμβάνω, Αντιμετωπίζω, Κερδίζω τη ζωή»,...

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια,  που τους γοήτευσε!

Από τη Νορβηγία με αγάπη στη Βέροια, που τους γοήτευσε!

Μία φιλία που κρατά χρόνια από τότε που υπηρέτησαν...

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας παλιάς εφημερίδας  Κύριε Διευθυντά

Επιστολές στο «Λαό» - Στον «Φρουρό» το δισέλιδο μιας...

Ανταποκρινόμενος σε παράκληση επώνυμου αναγνώστη...

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Κάθε τραγούδι και μια ιστορία από τη ζωή του Αττίκ

Από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες στο Παρίσι ήταν ο...

Επί τω έργω, μηχανήματα και αρχαιολόγοι

Επί τω έργω, μηχανήματα και αρχαιολόγοι

Συνεχίζονται οι εργασίες στη γέφυρα Κούσιου για να...

Στην Περιφέρεια ο Χρ. Κούτρας;

Στην Περιφέρεια ο Χρ. Κούτρας;

Κάτι αρχίζει να ακούγεται στα τοπικά πηγαδάκια, για το...

Μικρή συμμετοχή  στη χθεσινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Μικρή συμμετοχή στη χθεσινή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ

Το περίμεναν, σχεδόν, οι διοργανωτές παρόλο που...

Γεμάτος ο Δεκέμβριος για το ΚΕΜΑΕΔ

Γεμάτος ο Δεκέμβριος για το ΚΕΜΑΕΔ

Παράλληλα με την κεντρική τους εκδήλωση, οι κυρίες και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...