Επίσημος Χορηγός η Syngenta στην ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Επίσημος Χορηγός η Syngenta στην ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία Syngenta.

Η εν λόγω εταιρεία, μια από τις κορυφαίες παγκοσμίως στο αντικείμενό της, παραμένει για 3η συνεχόμενη χρόνια Επίσημος Χορηγός του ανδρικού μας τμήματος, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη της στο έργο μας και στηρίζοντας την ομάδα μας στην πορεία της στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η Syngenta δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων φυτοπροστασίας και σπόρων, με κύριο μέλημά της τη βιώσιμη ανάπτυξη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους επικεφαλής της Syngenta Hellas και πιο συγκεκριμένα τον κο Κώστα Οικονομίδη (CP Marketing & Technical Head BA Mediterranean) για την άψογη συνεργασία μας, η οποία σίγουρα αποτελεί για εμάς έναν επιπλέον λόγο σιγουριάς.

Προφίλ SYNGENTA

Η Syngenta είναι μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες εταιρίες, με περισσότερους από 28.000 εργαζόμενους σε πάνω από 90 χώρες, αφιερωμένους στο σκοπό της : να φέρουνε το δυναμικό των φυτών στη ζωή.

Είναι μια επιχείρηση που βοηθά την ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει την πιο σκληρή πρόκληση : πώς να θρέψει έναν αυξανόμενο πληθυσμό, με βιώσιμο τρόπο. Οι παγκόσμιας κλάσης επιστημονικές της λύσεις και τα καινοτόμα προϊόντα της μεταμορφώνουν τον τρόπο καλλιέργειας, για να επιτρέψουν σε εκατομμύρια καλλιεργητές να αξιοποιήσουν καλύτερα τους διαθέσιμους πόρους.

Παρέχει προϊόντα και λύσεις που βοηθούν τους αγρότες να συμβάλουν στην παγκόσμια επισιτιστική ασφάλεια, σε έναν ολοένα αυξανόμενο πληθυσμό, με βιώσιμο τρόπο. Εργάζεται κοιτάζοντας τη γεωργία μέσα από τα μάτια των καλλιεργητών και εφαρμόζοντας επιστήμη παγκόσμιας κλάσης για την ανάπτυξη προϊόντων φυτοπροστασίας και σπόρων.

Η Syngenta Hellas έχει 150 εργαζόμενους στις εξής δραστηριότητες: Φυτοπροστασία, Σπόρους Μεγάλης Καλλιέργειας, Σπόρους Κηπευτικών, Προιόντα Δημόσιας Υγείας. Επίσης, το εργοστάσιο στα Οινόφυτα, με νέες επενδύσεις 12 εκ. ευρώ μέσα στην κρίση, συνεχίζει την υποσκευασία και τυποποίηση Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων για περισσότερες από 70 χώρες.

Οι άνθρωποι της Syngenta Hellas αναγνωρίζονται διεθνώς για την ομαδικότητα, την επιδεξιότητα, το πάθος, την απόδοσή τους και αποτελούν, μαζί με τους λοιπούς συνεργάτες της, το μεγαλύτερο κεφάλαιο της Εταιρείας.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην Καστοριά

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας στο ανακαινισμένο...

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές όμως

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές...

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Φίλιππος Βέροιας στην...

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε ο ΑΟΚ, έχασε ο Ζαφειράκης

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε...

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική της β΄ φάσης το...

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Την είσοδο της στα play off ανόδου εξασφάλισαν οι Αετοί...

Μίλησε... ο νόμος του

Μίλησε... ο νόμος του "Βικέλας"!

Δεν ξέρει να χάνει στο ΔΑΚ “Βικέλας” ο Φίλιππος...

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου...

Η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ηττήθηκε εντός...

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Την ήττα με σκορ 79-67 γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...