ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΟΧΙ ΜΑΥΡΟΣ, ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα

Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω από το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".


 

Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

 

μπορεί η επέτειος του ΟΧΙ να μην εορταστεί, μπορούμε όμως να σημαιοστολίσουμε τη χώρα, αφού η Δημοκρατία νίκησε, θριάμβευσε, μάλιστα προτείνω και την καθιέρωση δεύτερης εορτής της Δημοκρατίας, όπως έχουμε θερινούς και χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες, έτσι να έχουμε την καλοκαιρινή επέτειο της Δημοκρατίας και την χειμερινή!



 

Επειδή τα κορυφαία στελέχη της ΧΑ θα καταδικαστούνε, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτομάτως πρέπει να αθωώσουμε τους καθημερινούς βιαστές της ζωής μας, τους καθημερινούς βιαστές της Δημοκρατίας.

Με ποια λογική θα φωνάξω τιμή και δόξα για αυτούς, που η Δημοκρατία αρχίζει και τελειώνει με την προσέλευση ή μη προβάτων, για την παροχή ψήφων στα κόμματα “δυνάστευσης” του λαού!

 

Πώς να αποφασίσω να αθωώσω αυτούς που βασανίζουν την πατρίδα μας, τη βιάζουν και την ξεσκίζουν, καθημερινά από το 2010 και μετά, με την είσοδο και εφαρμογή των μνημονίων και τώρα με την έλευση του κορονοιού και της κορονοκόρης, θα έλθει αργότερα αυτή!

Το δύσκολο φίλοι μου δεν είναι να καταδικάσουμε ένα ανύπαρκτο πλέον κόμμα, αλλά να δικάσουμε αυτούς που το μόνο που έχουν μάθει, είναι να δίνουν εξετάσεις καλού και υπάκουου μαθητή στους ξένους, να δικάσουμε αυτούς που έχουν εξαφανίσει στην ουσία τη Δημοκρατία, διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Δημοκρατία δεν είναι μία αφηρημένη λέξη, είναι τρόπος ζωής!

 

Η Χρυσή Αυγή, φίλοι μου μας άφησε χρόνους, αλλά παραμένουν οι πολιτικοί καιροσκόποι που εκμεταλλευτήκανε αυτήν και την παρέα της και καταφέρανε να περάσουν τις πιο αντεθνικές θέσεις.

 

Με σημαία τον μπαμπούλα του μαύρου και κόκκινου φασισμού, ξεπουλήσανε και συνεχίζουν να πουλάνε τα πάντα!

 

Από πότε δηλαδή Δημοκρατία είναι η δημιουργία κομματικών στρατών, στο κράτος, στην κοινωνία, χρηματοδοτώντας με νόμιμες και παράνομες χορηγήσεις, εμπόρους, εργολάβους, βιομήχανους, δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς, αγρότες, άγαμες θυγατέρες, πρόωρες συντάξεις,  …

 

Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς!

 

Από πότε δηλαδή Δημοκρατία σημαίνει να μην υπάρχει μία πτυχή του κρατικού βίου που να μην υπηρετεί τα κόμματα.

Τα πάντα συντάσσονται από τα κόμματα, ψηφίζονται από αυτά, εφαρμόζονται από αυτά, ερήμην του λαού.

Τα κόμματα αντί να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του λαού, προσπαθούν να διατηρήσουν την ύπαρξή τους και τα συμφέροντα των ελίτ τους, μέσω μιας ελεεινής γραφειοκρατίας, που τώρα έγινε και ηλεκτρονική!



 

 

Η βουλή στη σημερινή της μορφή, από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις, παίζει ένα παιχνίδι με τους δικούς της όρους και κανόνες, με σκοπό τον έλεγχο των επιθυμιών του λαού και την κατεύθυνση του τρόπου σκέψης του στη συνέχεια!

 

Τα κόμματα εκλέγουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας με παρασκηνιακό συνήθως δούνε και λαβείν, διορίζουν τους προέδρους των ανώτατων δικαστηρίων, την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, τα συμβούλια επιμελητηρίων, κρατικών θεάτρων, οργανισμών δημοσίου συμφέροντος, … στα κομματικά γραφεία προαποφασίζονται τα πάντα!

Στην ουσία έχουνε δημιουργήσει ένα ολοκληρωτικό σύστημα που δυναστεύει ολόκληρο το κοινωνικό σώμα και αυτό ονομάζεται Δημοκρατία, διότι υπάρχει η χρυσή αυγή!

 

Και αφού πλέον οι κακοί θα είναι στη φυλακή, ο νεοταξίτικος φασισμός με τη μάσκα του κοινοβουλευτισμού, μπορεί να δημιουργήσει νέα ανεργία, να οργανώσει νέα συσσίτια, να προωθήσει ανασφάλιστη εργασία, να παρέχει χρήματα για να πληρώνουμε το ενοίκιο στο κατασχεμένο σπίτι μας, να αυξήσει τους έμμεσους φόρους, να προωθήσει την εξαγωγή των παιδιών μας στο εξωτερικό, να βάλει και άλλο ενδεχομένως ΕΝΦΙΑ, διότι είναι δημοκρατικός,  …



 

 

Φίλοι μου, επιτέλους η Δημοκρατία νίκησε, επιτέλους το ποτήρι της Δημοκρατίας ξεχείλισε, μπορούμε πλέον άφοβα να εργαστούμε ως ντελίβερι, ως χαμάληδες, ως σεκιούριτι, ως γκαρσόν σε καντίνες και ταβέρνες, σε πολυκαταστήματα, σε αεροδρόμια, σε καζίνο, σε χοτ σπότ, Κινέζων, Αλβανών, Ευρωπαίων, Αμερικανών, …

 

Και όταν καημένε νεοέλληνα πεινάσεις, η Δημοκρατία θα σου προσφέρει κάτι από τα αποφάγια της, για να χορτάσεις!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...