Απάντηση Λάζαρου Τσαβδαρίδη στην δεύτερη ανακοίνωση της κας Καρασαρλίδου: «Μην καπηλεύεστε την Παιδεία για μικροπολιτικούς λόγους κυρία Καρασαρλίδου»

Απάντηση Λάζαρου Τσαβδαρίδη στην δεύτερη ανακοίνωση της κας Καρασαρλίδου: «Μην καπηλεύεστε την Παιδεία για μικροπολιτικούς λόγους κυρία Καρασαρλίδου»

Κυρία Καρασαρλίδου,

την ώρα που συνεχίζετε δήθεν να «αγωνιάτε» για την Παιδεία της χώρας, όταν επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ «αγρόν ηγοράζατε», το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εξασφάλιζε ήδη για την εκπαιδευτική κοινότητα 2.800 ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, για την αντιμετώπιση σχετικών συνεπειών της πανδημίας του Covid-19, ΠΕΡΑΝ των 44.034 προσλήψεων νέων μόνιμων εκπαιδευτικών και αναπληρωτών εκπαιδευτικών και ειδικού εκπαιδευτικού και ειδικού βοηθητικού προσωπικού στα σχολεία μας.Έτσι, δυστυχώς για σας και ευτυχώς για την Παιδεία στην Ελλάδα μας, η στελέχωση της Εκπαίδευσης και με επιπρόσθετο ειδικό επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να διαφυλαχθεί η ψυχική υγεία και να πολλαπλασιαστεί η γόνιμη παρέμβαση για την προστασία μαθητών, εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, αφήνουν τις κραυγές ΣΥΡΙΖΑ να πέφτουν στο κενό, χωρίς να πείθουν πια κανέναν ενημερωμένο πολίτη.

Αυτό που μένει, είναι, να μας εξηγήσετε – μιας και ισχυρίζεσθε ότι τάχα κόπτεσθε για το καλό της Παιδείας - γιατί εσείς αλλά και πρωτίστως η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν στηρίζετε την απόφαση της ΝΔ για αναπλήρωση όλων των χαμένων ωρών διδασκαλίας από τις καταλήψεις μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών,  Σαββάτων, σχολικών περιπάτων καθώς και μέσω της υποχρεωτικής τηλεκπαίδευσης.

Και βεβαίως, αυτό που πρέπει να διασαφηνίσετε στην εκπαιδευτική κοινότητα, είναι η άρνηση τόσο η δική σας όσο και του ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσετε απερίφραστα τους βανδαλισμούς σχολικών μονάδων που τελούν υπό κατάληψη από θλιβερές μειοψηφίες, που μπερδεύουν τα διαχρονικά αιτήματα για βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την επαναστατική γυμναστική τους.Σε αντίθεση με τη «σιγή ιχθύος του ΣΥΡΙΖΑ», η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα αφήσει την Παιδεία, έρμαιο σε κουκουλοφόρους, εξωσχολικούς και επαναστάτες χωρίς αίτια που καταπνίγουν τη φωνή δίκαιης αγωνίας του συνόλου της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, για διάλογο και εξεύρεση λύσεων με ανοιχτά τα σχολεία.

Κυρία Καρασαρλίδου,

 

εάν μετά την προσεκτική ανάγνωση και μελέτη τόσο της πρώτης μου απάντησης όσο και των παραπάνω δεν κατορθώσετε να αντιληφθείτε ακόμη ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για την Παιδεία στη χώρα μας και ποιος όχι, τότε μην ξανασχολείστε με το ζήτημα.

Γιατί προφανώς το μόνο που σας ενδιαφέρει τόσο εσάς όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι η καπηλεία της Παιδείας για μικροπολιτικούς λόγους.

 Με την ελπίδα ότι δεν θα προκληθώ εκ νέου να γίνω σύμβουλός σας, σας παραδίδω στην κρίση του λαού της Ημαθίας.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είμαστε υπεύθυνοι για την ανοχή!!!

Είμαστε υπεύθυνοι για την ανοχή!!!

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜε πόνο και οδύνη...

Για το Χιονοδρομικό στα 3-5 Πηγάδια: Ομόφωνη απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας για μίσθωση ενός χρόνου στον ΕΟΣ

Για το Χιονοδρομικό στα 3-5 Πηγάδια: Ομόφωνη απόφαση...

Την παραχώρηση της χρήσης του χιονοδρομικού κέντρου...

Σειρά προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τη στήριξη του λιανεμπορίου Αθ. Τσιπουρίδου στον ΑΚΟΥ 99.6: «Κατά τη 30% μειωμένη η κίνηση, από την αρχή του 2020»

Σειρά προτάσεων του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τη...

Για δεύτερο «χτύπημα» πάνε τα καταστήματα λιανικού...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ανταπάντηση Παύλου Παυλίδη στον αντιδήμαρχο Καλλίστρατο Γρηγοριάδη

Ανταπάντηση Παύλου Παυλίδη στον αντιδήμαρχο...

Ανταπάντηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης...

Βελτιώσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για πολύτεκνους και τρίτεκνους καθώς και για οικείες που χτίστηκαν την τελευταία 15ετία ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Βελτιώσεις στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για...

ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ...

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Δημόσιας Υγείας  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού (1-7 Νοεμβρίου 2020)

Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και...

 Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής...

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο δίκτυο της ΔΕΥΑΝ  επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου

Σε λειτουργία τέθηκε το νέο δίκτυο της ΔΕΥΑΝ επί της...

Σε λειτουργία τέθηκε σήμερα (Παρασκευή 30 Οκτωβρίου)...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Για δεύτερο «χτύπημα» πάνε τα καταστήματα λιανικού εμπορίου με τα νέα μέτρα που επιβάλλονται λόγω της β΄ φάσης με έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού σε όλη τη χώρα, ενώ την 1η Νοεμβρίου ξεκινούν οι...

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε η Βεροιώτισσα ακτινολόγος του Κ.Υ. Βέροιας Βασιλική Καραδήμου, κόρη της Ιφιγένειας Καραδήμου που έπεσε θύμα του κορωνοϊού, περιγράφοντας την εμπειρία της με...

Ατύχημα στην Λεωφόρο Στρατού στην συμβολή με τον κάθετο δρόμο που κατεβαίνει από την Ανοίξεως στους Αγ. Αναργύρους σημειώθηκε χθες γύρω στις 2 το μεσημέρι. @@ads-307@@Συγκεκριμένα αγροτικό αυτοκίνητο που...

Έφυγε σε ηλικία 65 ετών γυναίκα στην Βέροια που νόσησε από κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα και διεκομίσθη από το νοσοκομείο Βέροιας στην Θεσσαλονίκη αλλά εκεί...