Βόλει Φίλιππος. Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος . Ρεπό την 1η αγωνιστική. Στον Μίλωνα την 2η Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα .

Βόλει Φίλιππος. Έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος . Ρεπό την 1η αγωνιστική. Στον Μίλωνα την 2η Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα .

Ιστορική παρουσία του Φίλιππου Βέροιας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!!
Με την βεβαιότητα του προέδρου της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών, Παντελή Ταρνατόρου, ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι το ανταγωνιστικότερο των τελευταίων ετών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε "κλειστή" εκδήλωση, λόγω των αυστηρών υγειονομικών μέτρων, η κλήρωση της νέας σεζόν της Volleyleague Ανδρών 2020-2021, όπου ο Α.Π. Σ Φίλιππος Βέροιας κάνει το ιστορικό του «ντεμπούτο» στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.
Στην αρχή της κλήρωσης δόθηκαν κλειδάριθμους στις ομάδες από τη θέση 5 έως 9, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα ντέρμπι μεταξύ των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ και ΠΑΟΚ στις πρώτες αγωνιστικές, αλλά να διεξαχθούν προς το τέλος των αγωνιστικών, προκειμένου να έχουμε τα δυνατά ματς προς το τέλος, όταν και οι ομάδες θα είναι φορμαρισμένες και θα κορυφωθεί το πρωτάθλημα.
Στην κληρωτίδα της ΕΣΑΠ μπήκαν 9 ομάδες, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Φοίνικας Σύρου, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Ηρακλής, Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, ΑΟΝΣ Μίλων και ΟΦΗ. Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες αποφάσεις του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου της ΕΣΑΠ για τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015, λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων απέναντι σε παλιούς αθλητές, η συμμετοχή του «Γηραιού» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εύθραυστη».
Στον ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας δόθηκε ο κλειδάριθμος με το Νο 3 και μετά την κλήρωση της 1ης αγωνιστικής θα έχει ρεπό.
Η αρχή λοιπόν του παρθενικού ταξιδιού της ομάδας μας στα «σαλόνια» της Volleyleague γίνεται τη 2η αγωνιστική με ντέρμπι… νεοφώτιστων, όπου ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας φιλοξενείται στην Ν. Σμύρνη από το νεοφώτιστο ΑΟΝΣ Μίλων, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.
Ακολουθούν 4 αγωνιστικές «φωτιά», όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε κατά σειρά τους 4 διεκδικητές του τίτλου. 3η αγ. εντός έδρας με Ολυμπιακό, 4η αγ. εντός έδρας με ΠΑΟΚ , 5η αγ. εκτός έδρας με Φοίνικα Σύρου, 6η αγ. εντός έδρας με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.
Στην 7η αγ. ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας, ταξιδεύει στη γειτονική Θεσσαλονίκη, όπου φιλοξενείται από τον Ηρακλή Πετοσφαίρισης 2015 .
Ακολουθεί ένα ακόμη εντός έδρας ματς , για την 8η αγ. με την Κηφισιά και η "αυλαία" του Α’ γύρου πέφτει για την ομάδα μας στο Ηράκλειο της Κρήτης, με αντίπαλο τον ΟΦΗ.
Το φετινό πρωτάθλημα θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, με το κρατικο κανάλι να μεταδίσει έναν αγώνα την εβδομάδα, ενώ όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις έχει προγραμματιστεί να καλυφθούν μέσω παραγωγών Livestreaming της ΕΣΑΠ.
Την εκδήλωση της ΕΣΑΠ τίμησε έστω και διαδικτυακά με την παρουσία του και ο Υπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκης ο οποίος κατά το χαιρετισμό του και τις ευχές του για μια καλή αθλητική χρονιά αναφερόμενος στο φλέγον θέμα του ελληνικού αθλητισμού, για το πότε θα επιτραπεί η είσοδος του κόσμου στα γήπεδο τόνισε τα εξής: «Είναι μία άσκηση που δουλεύουμε παρέα με την Super League 1 και με τον Νίκο Χαρδαλιά και έχουμε κάνει ένα καλό πλάνο, το οποίο θεωρώ ότι έχει δουλευτεί αρκετά. Πάνω σε αυτό το πλάνο, αν έχουμε το οκει των υγειονομικών, που έχει δουλέψει η διοργανώτρια αρχή για την πρώτη κατηγορία του ποδοσφαίρου, θα δουλέψουμε με τις υπόλοιπες διοργανώτριες αρχές άλλων αθλημάτων και με το βόλεϊ, ώστε να καταφέρουμε να διαμορφώσουμε, εφόσον επαναλαμβάνω έχουμε πάρει το πράσινο φως από τους υγειονομικούς, που έχουν την ευθύνη. Προσωπικά έχω ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ, ξέρω ότι πολλά αθλήματα μπορούν να λειτουργήσουν με απόλυτη πειθαρχία, δεν είναι αυτό το χάος που μπορεί κανείς να φαντάζεται, αλλά θέλει πολλή δουλειά και κυρίως επιχειρήματα και καλή προετοιμασία. Πιστεύω σύντομα να έχουμε καλά νέα…»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δημήτρης Πιτούλιας, πρόεδρος Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

Για την ιστορική συμμετοχή του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας Volleyballστα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ

«Είναι μία ιστορική χρονιά για το Φίλιππο Βέροιας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία μας θα συμμετέχουμε στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και αγωνιστικά και οργανωτικά για αυτή τη συμμετοχή και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για την αντιμετώπιση της ομάδας από τον κόσμο της πόλης της Βέροιας

«Για τη Βέροια, που φημίζεται κυρίως για το χάντμπολ, το ποδόσφαιρο αλλά και το μπάσκετ το βόλεϊ είναι ένα νέο άθλημα. Όταν αναλάβαμε πέρυσι, είχαμε το άγχος αν θα αγκαλιάσει η πόλη της Βέροιας το άθλημα… Ευτυχώς το έχει αγκαλιάσει, παραπάνω από όσο φανταζόμασταν και εμείς οι ίδιοι, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το γεγονός απλά είμαστε στεναχωρημένοι γιατί ο κόσμος ανυπομονεί να έρθει να δει την ομάδα στο γήπεδο και με τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό είμαστε και εμείς σε αναμονή για να δούμε αν η Πολιτεία θα ανάψει το «πράσινο φως», για να έρθει ο κόσμος να δει από κοντά και την ομάδα μας, αλλά και τις άλλες μεγάλες ομάδες της Volleyleagueπου θα έρθουν και θα αγωνιστούν στο γήπεδό μας».

Σωκράτης Τζιουμάκας, Προπονητής Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

Για την επιστροφή του έπειτα από χρόνια ξανά στην Volleyleague

Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους τους εμπλεκόμενους, αθλητές, προπονητές, συμβούλους και όλα τα μέλη που απαρτίζουν όλες τις ομάδες! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι από πέρυσι σε αυτήν την ομάδα,  καταφέραμε ανεβήκαμε και θα αγωνιστούμε στην κορυφαία κατηγορία».

Για το γεγονός ότι έχει στο φετινό ρόστερ τους δυο γιους του, Γιώργο και Στέλιο Τζιουμάκα

«Φέτος είμαι διπλά χαρούμενος γιατί θα είμαι στην ίδια ομάδα με τους δυο γιούς μου… Όσο είμαστε μέσα στο γήπεδο, είναι αθλητές, όταν είμαστε έξω από το γήπεδο είναι τα παιδιά μου. Μέσα στο γήπεδο δεν τους ξεχωρίζω καθόλου…»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ VOLLEY LEAGUE 2020-21
Α΄ΓΥΡΟΣ Β΄ΓΥΡΟΣ
1η - Σάββατο 24/10/20 10η
Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ρεπό
2η - Σάββατο 31/10/20 11η
Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
3η - Σάββατο 7/11/20 12η
Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
4η - Σάββατο 14/11/20 13η
Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Π.Α.Ο.Κ.
5η - Σάββατο 21/11/20 14η
Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
6η - Τετάρτη 25/11/20 15η
Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Παναθηναϊκός Α.Ο.
7η - Σάββατο 28/11/20 16η
Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας
8η - Τετάρτη 2/12/20 17η
Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
9η - Σάββατο 5/12/20 18η
Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...