Με κάμερα της ΕΡΤ και νέο πρόσωπο η προπόνηση του Φιλίππου – Ο πρόεδρος «έδεσε» Μπίσετ στην Βέροια

Με κάμερα της ΕΡΤ και νέο πρόσωπο η προπόνηση του Φιλίππου – Ο πρόεδρος «έδεσε» Μπίσετ στην Βέροια

Στις προπονήσεις έχουν επιστρέψει από την Κυριακή (27/12) οι αθλητές του Α.Π.Σ Φίλιππου Βέροιας Volleyball, μετά από το διήμερο εορταστικό ρεπό που τους έδωσε ο τεχνικός, Σωκράτης Τζιουμάκας για να κάνουν Χριστούγεννα με τις οικογένειές τους.
Ξεκούραστοι και ευδιάθετοι στην πρώτη τους συνάντηση μετά τις γιορτές, οι αθλητές της ομάδας μας, αφού αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της διοίκηση και του τεχνικού επιτελείου, «έπεσαν με τα μούτρα» στην προετοιμασία τους, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague, που αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τη νέα χρονιά από την ΕΣΑΠ. Νωρίτερα ΑΠΑΝΤΕΣ στην ομάδα υποβλήθηκαν σε test covid-19, με ΟΛΑ τα αποτελέσματα να βγαίνουν για άλλη μια φορά αρνητικά.
Νέο πρόσωπο εξάλλου στην προπόνηση της Τρίτης ήταν ο νεοαποκτηθείς διαγώνιος, Παναγιώτης Βαρβεσιώτης, γνώριμος σε πολλά μέλη της ομάδας από την παλιότερη συνεργασία τους στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
«Προσαρμοζόμαστε σιγά σιγά, τα παιδιά έχουν μεγάλη όρεξη και θέλουμε να ετοιμαστούμε σταδιακά για τα επίσημα παιχνίδια» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο προπονητής Σωκράτης Τζιουμάκας και πρόσθεσε.

«Τις πρώτες μέρες δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, αφού μετά από αυτή τη μεγάλη απόχη, έπρεπε να προσαρμοστούμε, να πιάσουμε μπάλα, να συνηθίσουμε κάποια χτυπήματα και να κάνουμε άλματα. Εδώ και δυο μέρες ξεκινήσαμε κανονικά επιθέσεις και μπήκαμε σιγά σιγά στην τακτική» συμπλήρωσε στο πρώτο αντάμωμα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο κ. Τζιουμάκας, που αφού καλωσόρισε τον Βαρβεσιώτη, ζήτησε ως δώρο από τον Αη Βασίλη «Υγεία για όλους».
Ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πιτούλιας φρόντισε, με μεθοδικές και οργανωμένες κινήσεις, να προσφέρει απλόχερα και άλλα… δώρα στους «ερυθρόλευκους της Βέροιας». Το νέο έτος θα βρει ακόμη πιο ενισχυμένη την ομάδα, αφού πέρα από την προσθήκη του νεοπαοκτηθέντα διαγώνιου από τον Ηρακλή, Παναγιώτη Βαρβεσιώτη, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μας, «έδεσε» στην Βέροια τον Τζούλιαν Μπίσετ.
Ο διεθνής κεντρικός της Αγίας Λουκίας, έπειτα από συζήτηση που είχε με τον κ. Πιτούλια, απέρριψε την άκρως δελεαστική πρόταση ομάδας του Μπαχρέιν και τα… πετροδολάρια που τη συνόδευαν, για χάρη της οικογένειας του Φιλίππου Βέροιας και της μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε από το καλοκαίρι για διάκριση στην ιστορική της παρουσία στη Volleylegaue.
Το παρών στην προπόνηση της Τρίτης, εκτός από τον πρόεδρο Δημήτρη Πιτούλια και τον γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, έδωσε όμως και το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ, που στο πλαίσιο του ρεπορτάζ για τον Φίλιππο Βέροιας, πήρε δηλώσεις από τον πρόεδρο, αλλά και από τον αρχηγό της ομάδας μας, Κώστα Προύσαλη.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...