ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2020 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2020 ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ

Το 2020 μας αποχαιρετά σε λίγες ώρες.

Υπήρξε μια χρονιά που σημαδεύτηκε σε παγκόσμιο επίπεδο από την πανδημία του Covid 19 και άλλαξε τον τρόπο που λειτουργούσαμε μέχρι σήμερα , μια χρονιά που σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε.

Μπορεί η πανδημία να σημάδεψε και την χώρα μας και να αποτέλεσε τροχοπέδη για την ομαλή λειτουργία του κράτους και της κοινωνίας  παρόλα αυτά σε πολλές περιπτώσεις λειτούργησε και σαν άλλοθι για την κυβερνητική ανυπαρξία ή σαν προπέτασμα καπνού για να περάσουν πολιτικές που κάθε άλλο παρά φιλολαϊκές μπορούν να χαρακτηριστούν.



Η κυβέρνηση της ΝΔ μας πρόσφερε μέσα στο έτος απτά παραδείγματα των όσων πρεσβεύει και όσα επιθυμεί διακαώς να εφαρμόσει , από την διαχείριση της πανδημίας μέχρι την εξωτερική πολιτική , την διαχείριση του δημόσιου χρήματος , τους διορισμούς ημετέρων , την κοινωνική πολιτική , τους δημοκρατικούς θεσμούς , τα εργασιακά δικαιώματα και την μη στήριξη των μικρομεσαίων τα παραδείγματα είναι ατελείωτα.

Ας θυμηθούμε ορισμένα από αυτά γιατί κάποιοι έχουν επιλεκτική μνήμη.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή χρονιά , χρόνια πολλά και το νέο έτος να μας βρει όλους ασφαλείς για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

-          Οι συνταξιούχοι «δικαιώνονται» με την κατάργηση της 13ης σύνταξης

-          Βασιλόπιτες στα υπουργεία που κοστίζουν 12000 ευρώ , λεφτά υπάρχουν.

-          Δημοπράτηση πλωτού φράχτη 500.000 ευρώ , τα λεφτά έφυγαν ο φράχτης αγνοείται

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ



-          Ο άνεμος «παρασύρει» το Oruc Reits εντός Ελληνικής υφαλοκρηπίδας

-          Κλειστό το ακτινολογικό στο Κ.Υ Βέροιας

-          Επισημοποίηση από τον ΟΗΕ του παράνομου Τουρκολιβυκού συμφώνου

-          Εκτροχιασμός προϋπολογισμού , μείωση των εσόδων κατά 743 εκ. και αύξηση δαπανών κατά 232 εκ. , όλα αυτά προ Covid 19

ΜΑΡΤΙΟΣ

- Καραντίνα vol 1 , τα εκατομμύρια της πρώτης λίστας Πέτσα πιάνουν τόπο και τα συστημικά ΜΜΕ εφευρίσκουν νέους χαρακτηρισμούς όπως Μωυσής για τον Πρωθυπουργό και υπέρκομψη για την σύζυγο του

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

-          Ακόμα ένας μήνας κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος με απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και διαφημιστικές καμπάνιες όπως του Υπουργείου Παιδείας , στην κορυφή τα περίφημα Σκοιλ Ελικικού με τον δικό μας τοπικό πρόεδρο της ΝΔ Αλεξάνδρειας  να λαμβάνει το μερίδιο του Λέοντος από τα «εύσημα».

ΜΑΙΟΣ

-          Διπλασιασμός των μισθών στα Golden Boys του δημοσίου , «πανηγυρίζουν» οι εργαζόμενοι για την αναστολή της προγραμματισμένης από τον ΣΥΡΙΖΑ αύξησης του κατώτατου μισθού.

-          Ελληνικά αεροσκάφη χαιρετίζουν την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και ο Πρωθυπουργός παρεμβαίνει στον Μακρόν για την ένταξη της γειτονικής χώρας στην Ε.Ε  , οι Μακεδονομάχοι της ΝΔ παραδίδουν και επίσημα τις περικεφαλαίες τους.

ΙΟΥΝΙΟΣ



-          Άνοιγμα των συνόρων με τυμπανοκρουσίες και state of mind στο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης από τον Πρωθυπουργό , για ελέγχους και τεστ ούτε λόγος.

-          Ο Δήμαρχος Αθηνών κ. Μπακογιάννης εγκαινιάζει τον Μεγάλο Περίπατο που θα αλλάξει όπως θα δείξει η ιστορία ριζικά τις ζωές των πολιτών , προς το χειρότερο.

ΙΟΥΛΙΟΣ

-          Ρεκόρ μετακλητών υπαλλήλων καταγράφηκε , 2817 για πρώτη φορά!!!

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

-          Ο πρωθυπουργός συνεχίζει τις διακοπές του και το Oruc Reits την κρουαζιέρα στο Αιγαίο

-          Ακόμα ένα πολυχρηστικό όχημα παραλαμβάνει ο Δήμος Αλεξάνδρειας αποτέλεσμα του ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1&2 της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ , αναζητούνται ακόμα οι ευεργετικές πολιτικές για τον Δήμο μας από την κυβέρνηση ΝΔ.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

-          Τα σχολεία ανοίγουν εν μέσο καταλήψεων , γονείς , μαθητές και εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την έλλειψη μέτρων προστασίας κάτι που θα αποδειχτεί προφητικό η κυβέρνηση απαντά με μάσκες που θυμίζουν αλεξίπτωτα.

-          Ολοκληρώνεται το ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Αλεξάνδρειας , ένα ακόμα έργο που εντάχθηκε επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

-          Ιστορική καταδίκη της Χρυσής Αυγής , ανακούφιση για τον δημοκρατικό κόσμο και για τον Χρήστο Παππά πρώην Βουλευτή της εγκληματικής οργάνωσης που καταφέρνει να δραπετεύσει, αλλά και για τον συνοδοιπόρο του, τον Γιάννη Λαγό, που αγνοείται ‘’στας Βρυξέλλας’’ !!!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

-          Θλιβερές πρωτιές για την χώρα μας που μετρά εκατοντάδες νεκρούς από τον covid κάθε εβδομάδα ,  η κυβέρνηση στηρίζει έμπρακτα το δημόσιο σύστημα υγείας δίνοντας 120 εκατομμύρια στην Aegean. Ο πρωθυπουργός γιορτάζει με την σύζυγο του τις επιτυχίες στην Πάρνηθα κάνοντας motocross.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

-          Το Bllomberg μας κατατάσσει στις χειρότερες χώρες για να ζεις εν μέσω πανδημίας ενώ δημοσιογράφοι απολύονται αν τολμήσουν να απαρνηθούν τους όρους υπέρκομψη και Μωυσής.

-          Ακόμα μια ανέμελη στιγμή για τον Πρωθυπουργό που κατά την επίσκεψη του στο Γ.Ν Βέροιας δεν τηρεί τα μέτρα προστασίας , αυτά είναι για τους κοινούς θνητούς.

-            Τα εκατομμύρια των εμβολίων που υποσχόταν ο Υπουργός υγείας πως θα λάβουμε έφτασαν και χώρεσαν σε 2 κιβώτια , για θαύμα μιλούν οι δημοσιογράφοι  Τελικά αποδείχτηκε πως τα πρώτα κιβώτια ήταν για τα «δικά τους παιδιά».

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

Ορκίστηκε τακτικό μέλος του Συμβουλίου Μακροχωρίου η Ευφροσύνη Τσιναφορνιώτου

Ορκίστηκε τακτικό μέλος του Συμβουλίου Μακροχωρίου η...

Ορκίστηκε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου 2024, ενώπιον του...

Τάσος Μπαρτζώκας : Και το Νεοχώρι Ημαθίας αποκτά υψηλές ταχύτητες ίντερνετ

Τάσος Μπαρτζώκας : Και το Νεοχώρι Ημαθίας αποκτά...

Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή γνωστοποιείται...

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας-Νόμιμες οι εκλογές του Οκτωβρίου  στον Δήμο Αλεξάνδρειας, παραμένει δήμαρχος ο Παναγιώτης Γκυρίνης

Με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας-Νόμιμες οι...

Δεν θα διεξαχθούν εκ νέου δημοτικές εκλογές στον Δήμο...

Έφυγε από τη ζωή η Καλλιόπη Ηλιάδου σε ηλικία 66 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Καλλιόπη Ηλιάδου σε ηλικία 66 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Παρασκευή 29 Μαρτίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...