Αποφάσεις Δ.Σ. Ε.Σ.Α.Π. για την επανεκκίνηση πρωταθλήματος, Λιγκ Καπ Ν.Σ. και Κυπέλλου

Αποφάσεις Δ.Σ. Ε.Σ.Α.Π. για την επανεκκίνηση πρωταθλήματος, Λιγκ Καπ Ν.Σ. και Κυπέλλου

Θέματα που αφορούν στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος Volley League 2020-21 από την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 με τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής συζητήθηκαν στην τηλε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. ύστερα από την σχετική Υπουργική Απόφαση που επέτρεψε την διεξαγωγή αγώνων στο επαγγελματικό βόλεϊ ανδρών.

Η τηλεσυνεδρίαση έγινε παρουσία των εκπροσώπων των 8 Τ.Α.Α. και συζητήθηκαν τα θέματα του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται πως σε εκκρεμότητα από την 2η αγωνιστική είναι και η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ο.Φ.Η.

Έγινε ενημέρωση για θέματα που περιλαμβάνονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο και συζητήθηκαν πρακτικές λεπτομέρειες σχετικά με τους σχολαστικούς ελέγχους και τα τεστ covid-19 που θα πρέπει να διενεργούν οι ομάδες πάντα σε συνεργασία και ενημέρωση με την ΕΣΑΠ αλλά και τις αρμόδιες αρχές και έγινε ανάλυση της χορηγικής συνεργασίας με τον όμιλο «Βιοϊατρική».

Αποφασίστηκε το αγωνιστικό καλεντάρι της σεζόν το οποίο θα ανακοινωθεί άμεσα από το Αγωνιστικό τμήμα της ΕΣΑΠ πάντα με βάση το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος που προβλέπεται από την προκήρυξη. Σύμφωνα με αυτό μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου (14η αγωνιστική) οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα δώσουν μεταξύ τους μίνι πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών και η πρώτη ομάδα θα βγει πρωταθλήτρια.

Οι ομάδες από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν στο μίνι πρωτάθλημα τη βαθμολογία τους. Οι ομάδες από την 5η έως την 8η θέση θα παίξουν ξεχωριστό πρωτάθλημα 6 αγωνιστικών και η 8η ομάδα της τελικής κατάταξης θα παίξει μπαράζ παραμονής με την 3η ομάδα της Pre League για μία θέση στη Volley League της σεζόν 2021-22. Και για το πρωτάθλημα θέσεων 5-8 οι ομάδες από την κανονική περίοδο θα μεταφέρουν στο μίνι πρωτάθλημα τη βαθμολογία τους.

Αποφασίστηκε να διεξαχθεί final-4 για το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με τον πρόεδρο του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας Δημήτρη Πιτούλια να αναλαμβάνει διερευνητική επαφή με τους φορείς της Βέροιας και χορηγούς για να αναλάβει τη φιλοξενία της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχουν προκριθεί ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ και ο Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας.

Αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο με την οποία η ΕΣΑΠ θα αιτηθεί την διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών μόνο με ομάδες της Volley League ανδρών.

Επίσης ανακοινώνεται πως ο αγώνας Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ – Ολυμπιακός για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00 και θα μεταδοθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση. Το υπόλοιπο πρόγραμμα της αγωνιστικής μαζί με τους διαιτητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2020.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...