Με ελλείψεις ο Φίλιππος Βέροιας  έχασε με 3-0 σετ στον Μίλωνα.

Με ελλείψεις ο Φίλιππος Βέροιας έχασε με 3-0 σετ στον Μίλωνα.

Παίζοντας με σύνθεση ανάγκης κόντρα στον ανεβασμένο Μίλωνα, ο Φίλιππος Βέροιας δεν κατάφερε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης «Κροίσος Πέρσης» να φτάσει στην υπέρβαση με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα 3-0 (25-21, 25-16, 25-17) σετ από την αθηναϊκή ομάδα στο ματς της 14ης αγωνιστικής Volley League. Την Κυριακή 28/2 στο κλειστό του Άγιου Θωμά η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει, μέσα σε λιγότερο από 24ώρες τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό σε εξ αναβολής ματς για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σωκράτη Τζιουμάκα, ούσα «λαβωμένη» από κορονοϊό και τραυματισμούς, είχε στην έδρα της Ν. Σμύρνης εξ’ αρχής πολύ δύσκολο έργο, αφού ο Ημαθιώτης τεχνικός, έπρεπε με αλχημείες να καλύψει τις απουσίες των βασικών Προύσαλη, Μπίσετ και Φέρελ, ενώ παράλληλα έπρεπε να κάνει και σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού, ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης.
Παρά την προσπάθεια όλων των αθλητών που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς, στο σημερινό παιχνίδι δεν βγήκε τίποτα στο γήπεδο, από όσα είχε δουλέψει στις προπονήσεις η ομάδα, με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" της Βέροιας να γνωρίσουν δίκαια την ήττα από τον ανώτερο και πληρέστερό αντίπαλο.
Στις κερκίδες του "Κροίσος Πέρσης", μεταξύ των λιγοστών θεατών βρέθηκε και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Δημήτρης Πιτούλιας, που έχοντας στο πλευρό του τον γενικό αρχηγό, Λεωνίδα Ξανθόπουλο, δεν σταμάτησαν στιγμή να εμψυχώνουν με τις φωνές και τα χειροκροτήματα τους την ομάδα μας.
Η ομάδα του Φίλιππου, πρέπει… χθες κιόλας να αφήσει αυτό το παιχνίδι πίσω και να ανασυντάξει τις δυνάμεις για το κυριακάτικο πολύ δύσκολο ματς του Αγίου Θωμά (17.00, Livestreaming) με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.
Διακύμανση
1ο σετ: 8-7, 16-14, 21-18, 25-21
2ο σετ: 8-4, 16-9, 21-13, 25-16
3ο σετ: 8-5, 16-10, 21-17, 25-17
Δηλώσεις
Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Ξέραμε από την αρχή πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος λόγω της απουσίας τριών παικτών μας. Ακόμα δεν έχουμε δυνάμεις. Προσπαθήσαμε αλλά είναι κάποια πράγματα πάνω από τις δυνάμεις μας. Η 4αδα είναι μακριά. Να είμαστε υγιείς και όλα θα γίνουν».
Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Οι συνθήκες για μας είναι πολύ δύσκολες. Περάσαμε όλοι κορονοϊό. Ημασταν πολύ καιρό χωρίς προπόνηση. Δεν είναι δικαιολογία, είναι αλήθεια. Παιξαμε με μία προπόνηση. Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Εμείς κοιτάμε να βελτιωθούμε, να κάνουμε προπονήσεις και να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν στα τελευταία ματς. Καμία ομάδα δεν αντέχει να παίξει δεύτερο ματς στη σειρά έχοντας χτυπηθεί από κορονοϊό. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Θα το παλέψουμε για το καλύτερο. Αυτό είναι σίγουρο».
*Οι πόντοι του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων προήλθαν: 2 άσσοι, 23 επιθέσεις, 4 μπλοκ, 21 λάθη αντιπάλων και του Φιλίππου Βέροιας προήλθαν: 1 άσσος, 3 μπλοκ, 19 επιθέσεις, 10 λάθη αντιπάλων.
Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-16, 25-17) σε 71΄.
Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός 7π. (5/11επ., 1 μπλοκ, 1 άσσος, 29%υπ., 14$αρ.), Μαζιάρζ 4 (2/6επ., 2 μπλοκ), Χαντ 8 (8/15επ.), Δορδοκίδης 2 (1 άσσος, 1 μπλοκ), Κανελλόπουλος, Λάππας 8 (8/9π., 75%υπ., 12%αρ.) / Δαρίδης (λ. - 67%υπ., 44%αρ.), Μαντέκας, Χανδρινός Αρης, Τσαρκάτογλου.
Α.Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Μαυρβουνιώτης 6π. (5/11επ., 1 μπλοκ, 50%υπ., 25%αρ.), Γραμμαενούδης 1 (1/1επ.), Τζιουμάκας 1 (1 άσσος), Γάτσης 6 (6/9επ.), Τζουμάκας 4 (2/12επ., 2 μπλοκ), Στουντζίνσκι 5 (5/18επ. 82%υπ, 35%αρ.) / Μπουράκης (λ. - 48%υπ., 12%αρ.), Μιχελάκης, Αρτακιανός, Βαρβεσιώτης.
* Από το στατιστικό δεν έχουν υπολογιστεί οι πόντοι του 1ου σετ λόγω τεχνικού προβλήματος. Θα δημοσιευτεί το πλήρες στατιστικό το συντομότερο δυνατό.

Δηλώσεις 
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Ο στόχος της ομάδας έχει επιτευχθεί. Και η ομάδα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση από την 8η θέση και βγάλαμε νέα παιδιά για το ελληνικό βόλεϊ. Αυτό είναι τεράστια επιτυχία για το Μίλωνα που χτίστηκε βήμα βήμα μέσα σε μία δύσκολη χρονιά. Τα νέα παιδιά είναι παρακαταθήκη για το βόλεϊ και για το Μίλωνα. Η επιτυχία ήμερα ήταν πως νικήσαμε άνετα έναν ισχυρό αντίπαλο που είχε απουσίες όπως εμείς και φάνηκε ταλαιπωρημένος λόγω του covid. Εμείς ήμασταν ψύχραιμοι και ώριμοι και αυτό κρατάμε. Κάναμε επαγγελματική νίκη. Συγχαρητήρια και στον Τέιλορ Χαντ που σήμερα ήταν όπως θέλω να είναι και όπως πρέπει να είναι σε κάθε αγώνα».

 

Ο Μίλτος Τσαρκάτογλου είπε για τον Μίλωνα:

 «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Ήταν μία βαθιά ανάσα και ψυχολογική τόνωση. Στη Βέροια είχαμε πολλές δυσκολίες, παίξαμε πέντε σετ ενώ σήμερα νικήσαμε με 3-0. Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα. Ο στόχος είναι η παραμονή. Είναι σημαντικό που έχω χρόνο συμμετοχής στην ομάδα αλλά κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τον διοικητή μου Κυριάκο Λιάκο που δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσω το βόλεϊ με την επαγγελματική μου ιδιότητα».    

 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε: «Ξέραμε από την αρχή πως ο αγώνας θα είναι δύσκολος λόγω της απουσίας τριών παικτών μας. Ακόμα δεν έχουμε δυνάμεις. Προσπαθήσαμε αλλά είναι κάποια πράγματα πάνω από τις δυνάμεις μας. Η 4αδα είναι μακριά. Να είμαστε υγιείς και όλα θα γίνουν».

 

Ο διαγώνιος του Φιλίππου Γιώργος Τζιουμάκας είπε: «Οι συνθήκες για μας είναι πολύ δύσκολες. Περάσαμε όλοι κορονοϊό. Ήμασταν πολύ καιρό χωρίς προπόνηση. Δεν είναι δικαιολογία, είναι αλήθεια.

Παίξαμε με μία προπόνηση. Συγχαρητήρια στο Μίλωνα. Εμείς κοιτάμε να βελτιωθούμε, να κάνουμε προπονήσεις και να επιστρέψουμε στην κατάσταση που ήμασταν στα τελευταία ματς. Καμία ομάδα δεν αντέχει να παίξει δεύτερο ματς στη σειρά έχοντας χτυπηθεί από κορονοϊό. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Θα το παλέψουμε για το καλύτερο. Αυτό είναι σίγουρο».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...