Βαλάντης Κεχαϊδης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια προς τον μικρό Δημήτρη - Τέλος καλοκαιριού η ολοκλήρωση των έργων ύδρευσης»

Βαλάντης Κεχαϊδης στον ΑΚΟΥ 99,6: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την βοήθεια προς τον μικρό Δημήτρη - Τέλος καλοκαιριού η ολοκλήρωση των έργων ύδρευσης»

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας, Βαλάντης Κεχαϊδης την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΑΚΟΥ 99,6 ‘’Ελ Μαντριγάλ’’.

Ο κ. Κεχαϊδης, μίλησε αρχικά για τον φιλανθρωπικό αγώνα αγάπης που διοργανώθηκε στην κοινότητα Μακροχωρίου με σκοπό την προμήθεια ειδικού ιατρικού εξοπλισμού για ένα αγοράκι τριών ετών που πάσχει από σοβαρά κινητικά προβλήματα.



Ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου τόνισε την τεράστια συμβολή του κόσμου στην προσπάθεια κάνοντας ειδική αναφορά στους επιχειρηματίες της κοινότητας, στον περιφερειακό σύμβουλο, πρόεδρο της ΕΠΣΗ και πρόεδρο των πολυτέκνων Ημαθίας, Στέργιο Μουρτζίλα, αλλά και στον υπεύθυνο της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας Στάθη Κελεσίδη, καθώς όπως είπε η στάση τους ήταν συγκινητική και η βοήθεια τους πολύτιμη.

Στο κλείσιμο του θέματος ο κ. Κεχαϊδης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που πήρε το 3ο Νηπιαγωγείο Μακροχωρίου συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό ευχαριστώντας για την πρωτοβουλία την διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, κα Καμπέση τους εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά και όσους βοήθησαν ενώ εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος από την στάση της «Πρόνοιας» του Δήμου Βέροιας λέγοντας χαρακτηριστικά:

‘’Γνωρίζω την κα Μπατσαρά (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής) δεν γνωρίζω την στάση της’’

Για τα έργα αλλαγής του δικτύου ύδρευσης που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και ασφαλτόστρωσης του οδικού δικτύου που αναμένεται να ξεκινήσουν ο κ. Κεχαϊδης ανάφερε:



«Τέλος καλοκαιριού θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα της ύδρευσης ίσως και νωρίτερα. Θα έχει ολοκληρωθεί ένα σημαντικό έργο λύνοντας τα προβλήματα που είχαμε μέχρι σήμερα. Όταν θα τελειώσει το έργο θα μπορούμε να πούμε ότι αυτό το κομμάτι θα το ρίξουμε ολική ασφαλτόστρωση. Για να κάνουμε όλο το Μακροχώρι χρειάζονται χρήματα και καλώ τους βουλευτές του Νομού να βοηθήσουν ώστε να βρεθεί ένα πρόγραμμα και να ρίξουμε άσφαλτο σε όσο γίνεται μεγαλύτερο τμήμα του Μακροχωρίου. Ζητώ από τους συγχωριανούς μου να κάνουν υπομονή».

Ο κ. Κεχαϊδης τάχθηκε υπέρ του αιτήματος του Συλλόγου Ποντίων Μακροχωρίου για την κατασκευή Μνημείου Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού στην Πλατεία του πρώην Δημαρχείου Μακροχωρίου, ενώ αναφέρθηκε και στα έργα που αναμένεται να ξεκινήσουν στα γήπεδα του χωριού.

Στο κλείσιμο αυτής της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης ο πρόεδρος της κοινότητας Μακροχωρίου απηύθυνε έκκληση στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Αδαμίδη να βάλει «φρένο» στις συναθροίσεις των Ρομά της περιοχής καθώς όπως είπε το φαινόμενο εμφανίζεται τακτικά με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού.

Mανώλης Πεχλιβανίδης

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΕΕ

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας γιορτάζει φέτος έναν...

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ζωή Γεωρ. Χαραλαμπίδου σε ηλικία 92...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024...

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό κάλεσμα στη δράση της «Λευκής Νύχτας»

Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: Ανοικτό...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας απευθύνει...

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Βέροιας

Πρόσκληση σε εθελοντική αιμοδοσία στο Νοσοκομείο...

Το  1ο Γυμνάσιο Βέροιας «Φιλίππειο»,  το 1ο ΓΕΛ ...

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την αναβάθμιση του οδικού φωτισμού στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Αντικατάσταση των φωτιστικών με νέα τύπου LED, για την...

Ξεκίνησε να υλοποιείται το έργο, Βελτίωση Οδικής...

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας:  Ημερίδα για την εφηβική παραβατικότητα

Την Τετάρτη 3 Απριλίου στο Επιμελητήριο Ημαθίας: ...

Το Κέντρο Αναφοράς, Παροχής Συμβουλευτικής και...

Δώρα Κουρκουτά:  «Προσπαθούν σε λίγες  ημέρες να κάνουν ό,τι  επιδεικτικά αγνόησαν 9 χρόνια»

Δώρα Κουρκουτά: «Προσπαθούν σε λίγες ημέρες να κάνουν...

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης της Δώρας Κουρκουτά...

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη:  Ερώτηση στη Βουλή για την δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Από Βελόπουλο, Κουπελόγλου και Κοτίδη: Ερώτηση στη...

Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...