Αγγελίνας προς εργαζόμενους ΔΕΥΑΒ: Εμπνέετε αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους δημότες

Αγγελίνας προς εργαζόμενους ΔΕΥΑΒ: Εμπνέετε αίσθημα ασφάλειας σε όλους τους δημότες

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα της επιχείρησης έκοψε την Τετάρτη σε μια απλή τελετή η ΔΕΥΑΒ, στα γραφεία της επιχείρησης. Την εκδήλωση προλόγισε η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη, η οποία κατά το σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους εργαζόμενους και τα μέλη του δ.σ. για την αποτελεσματική συνεργασία, ζήτησε από όλους να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τα ουσιαστικά έργα υποδομών που εκτελούν, τόνισε πως η απάντηση των εργαζομένων στην κρίση και το χρέος τους απέναντι στη δοκιμαζόμενη κοινωνία και τους ανέργους συμπολίτες είναι η εντατικοποίηση της δουλειάς, από όποια θέση κατέχει ο καθένας, ενώ δήλωσε ότι θα είναι παρούσα σε κάθε μορφή συλλογικού ή ατομικού αγώνα.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Θωμάς Αγγελίνας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τη δήμαρχο, τα μέλη του δ.σ. και τους εργαζόμενους για τη βοήθειά τους, απευθύνθηκε ιδιαίτερα στους τελευταίους, τονίζοντας το ιδιαίτερο αντικείμενο της δουλειάς τους και το αίσθημα ασφάλειας που έχουν εξασφαλίσει για όλους τους δημότες.

Τέλος τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Παύλος Δραγκόλας, ο οποίος εξήγησε το ουσιαστικό έργο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΔΕΥΑ σε σχέση με το αβέβαιο περιβάλλον που κυριαρχεί και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ενώ ζήτησε τη στήριξη των αιρετών στις επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του δ.σ. της ΔΕΥΑΒ Ανθούλα Ζαρκούλη, Πόπη Παπαοικονόμου, Στέργιος Παπαστεργίου, Αντώνης Πιστοφίδης, Στέλιος Πιπεριδης, το δ.σ. του Σωματείου Εργαζομένων καθώς και όλοι οι εργαζόμενοι.

Η δήμαρχος έκοψε τη βασιλόπιτα του δ.σ. και στη συνέχεια μοιράστηκαν βασιλόπιτες σε όλους τους εργαζομένους. Τυχερός από το δ.σ. ήταν ο πρόεδρος Θωμάς Αγγελίνας, ενώ από τους εργαζόμενους οι Μανώλης Ψαθάς, Βασίλης Ασλάνογλου, Γιάννης Μαζαράκης και Τζένη Πάπαρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος   Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Trans European Water Sustainability»

Δεύτερη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του...

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο...

Κ. Ναλμπάντης: Επικίνδυνα διχαστικός μέσα στον πανικό του ο κ. Γκυρίνης

Κ. Ναλμπάντης: Επικίνδυνα διχαστικός μέσα στον πανικό...

Με έκπληξη ομολογώ, διάβασα την ανακοίνωση του κ....

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την υπουργοποίησή του, στον ΑΚΟΥ 99.6 - Άγγελος Τόλκας: «Πολιτική επιλογή,   να ανταποκριθώ στο προσκλητήριο Τσίπρα   για μια συμμαχία προοδευτικών δυνάμεων»

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά την υπουργοποίησή του,...

Τι λέει για «Κίνημα Αλλαγής», για τις αντιδράσεις και...

Για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου   στη Βέροια

Για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη...

Από την παράταξη του υποψήφιου του «Κινήματος...

Γεωργία Μπατσαρά:   Θα τιμήσουμε   τη Μνήμη   της Γενοκτονίας   του Ποντιακού   Ελληνισμού

Γεωργία Μπατσαρά: Θα τιμήσουμε τη Μνήμη της...

Από τον Συνδυασμό «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα Πόλη» της...

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον   κανονισμό λειτουργίας του εμπορικού πεζόδρομου Βέροιας

Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης για τον ...

Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής...

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα των δέντρων σε κοινόχρηστους χώρους

Ανακοίνωση Υπηρεσίας Πράσινου Νάουσας για το κλάδεμα...

Όσοι δημότες ενδιαφέρονται για κλάδεμα δέντρων που...

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων στο Δήμο Νόαυσας

Αποτελέσματα εξαμήνου της δράσης ανακύκλωσης ρούχων...

Τα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του προγράμματος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Τι λέει για «Κίνημα Αλλαγής», για τις αντιδράσεις και αιτιάσεις για την υπουργοποίησή του και για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του, ως βουλευτής, στην ΗμαθίαΤα πρώτα του χαρτιά άνοιξε ο Άγγελος Τόλκας μετά...

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Η δεύτερη βραχυπρόθεσμη ανταλλαγή μαθητών στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ ΚΑ2 με τίτλο «Trans European Water Sustainability» με θέμα την αειφορία του νερού, στο οποίο το 5ο  ΓΕ.Λ. Βέροιας συμμετέχει ως εταίρος,...