Τα… καλά νέα για τους καπνιστές έξω από τα μαγαζιά. Φλερτ όσο ένα τσιγάρο…

Τα… καλά νέα για τους καπνιστές έξω από τα μαγαζιά. Φλερτ όσο ένα τσιγάρο…

Τη στιγμή που η καπνοαπαγόρευση σε κλειστούς δημόσιους χώρους άρχισε να εφαρμόζεται αυστηρά σε Αμερική και Ευρώπη, ένα νέου είδους φλερτ άναψε σαν βεγγαλικό στους πεζόδρομους έξω από τα μπαρ και τα κλαμπάκια, ανάμεσα σε εκείνους που αφήνουν για λίγο το ποτό τους για να βγουν στον καθαρό αέρα να τραβήξουν δυο τζουρίτσες. Πρόκειται για το smirting που, όπως και το παραδοσιακό φλερτ, στηρίζεται στην ανάγκη για επαφή, επικοινωνία και επιβεβαίωση, μόνο που σε πρώτο στάδιο κρατάει όσο ένα τσιγάρο! Αφορά κάθε μανιώδη καπνιστή, που σίγουρα θα βγει κάποια στιγμή έξω από το μπαρ ή το εστιατόριο όπου διασκεδάζει με τους φίλους του για να καπνίσει. 

Το καλό με το smirting είναι πως δεν χρειάζεται να ψάχνεσαι για να βρεις έναν έξυπνο τρόπο να πλησιάσεις τον άλλον. Απλά, καθώς βγαίνεις έξω από το μπαρ για να καπνίσεις, του ζητάς φωτιά ή ξεκινάς μια κουβέντα γύρω από το κάπνισμα, την απαγόρευση, τις μεθόδους για να το κόψεις κ.ά.

 

Ο πεντάλογος του καλύτερου smirting 

1. Να έχεις πάντα υπόψη σου πως οι άλλοι που είναι μαζί σου έξω από το μπαρ μοιράζονται το ίδιο πάθος που έχεις κι εσύ για το τσιγάρο, κάτι που μπορεί να σε ενθαρρύνει για να ξεκινήσεις μια κουβέντα. 

2. Στο εξωτερικό οι πιο πολλοί από εκείνους που βγαίνουν έξω από το κλαμπ ή το μπαρ για να καπνίσουν συνηθίζουν να πιάνουν κουβέντα ρωτώντας τη γνώμη της κοπέλας που τους ενδιαφέρει για την καπνοαπαγόρευση. Έχει εξακριβωθεί πως με αυτήν τη μέθοδο μπορεί να ξεκινήσει μια γνωριμία με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας. 

3. Αν σου αρέσει κάποιος στο κλαμπ όπου είσαι με την παρέα σου, κράτα διακριτική οπτική επαφή μαζί του και, όταν το δεις να βγαίνει έξω για να καπνίσει, ακολούθησέ τον και ζήτα του φωτιά. Γενικά, η γυναίκα που βγαίνει έξω από ένα μπαρ ή εστιατόριο για να καπνίσει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ξεχνάει πάντα να πάρει μαζί της τον αναπτήρα της (βέβαια αν έχει σύζυγο, εκείνος δεν θα ξεχάσει να τη συνοδεύσει). 

4. Όταν βγαίνεις για ένα τσιγάρο έξω από το μπαρ, θυμήσου να έχεις μαζί σου τσίχλες, γιατί είναι κρίμα αν στο μεταξύ γνωρίσεις τον άνδρα των ονείρων σου να τον βλέπεις να κάνει ένα βήμα πίσω όταν του μιλάς από τη δυσάρεστη αναπνοή σου. 

5. Να θυμάσαι πως αν καπνίζεις, αξίζει να το κάνεις με στιλ, τινάζοντας τη στάχτη λες και είσαι πρωταγωνίστρια σε ασπρόμαυρη ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με ευχές και πίτα η πρώτη συνεδρίαση του 2019

Με ευχές και πίτα η πρώτη συνεδρίαση του 2019

Πρώτη συνεδρίαση του 2019 χθες για το δημοτικό Συμβούλιο...

Ερωτήσεις-απαντήσεις  από την κυβέρνηση  για τη Συμφωνία,  λίγο πριν την βουλή

Ερωτήσεις-απαντήσεις από την κυβέρνηση για τη...

Δύο ημέρες πριν τη συζήτηση στη Βουλή και μετά από...

…και διευκρινήσεις για απάτες και πατάτες

…και διευκρινήσεις για απάτες και πατάτες

Δεν μιλούσε για απάτες της διοίκησης, αλλά… για...

Αρκάς. Με καυστικό σκίτσο σχολιάζει τις πολιτικές εξελλίξεις (ΦΩΤΟ)

Αρκάς. Με καυστικό σκίτσο σχολιάζει τις πολιτικές...

Δεν άφησε να περάσουν ασχολίαστα όλα αυτά που...

Αντικαταστάθηκαν τα καλώδια χαλκού με αλουμίνιο  και ανάβουν επιτέλους τα φώτα στη γέφυρα 66

Αντικαταστάθηκαν τα καλώδια χαλκού με αλουμίνιο και...

Αν ήταν πραγματικά τόσο απλό, όσο πληροφορηθήκαμε, τί...

«…Κι ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά» με πρωταγωνίστρια τη Βέροια!

«…Κι ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά» με...

Δύο μήνες ακριβώς κλείνουν σήμερα από την ημέρα που η...

Σε κρίσιμο σημείο η  Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Σε κρίσιμο σημείο η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης

Κατάληψη των κεντρικών γραφείων της ΕΒΖ από ...

Τον τιμούν οι συνάδελφοί του ως «ευεργέτη  του 2018»

Τον τιμούν οι συνάδελφοί του ως «ευεργέτη του 2018»

Τον συνάδελφό τους, τραπεζικό, συνταξιούχο, Αντώνη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες και συνδρομητές μας ότι η εφημερίδα ΛΑΟΣ δεν θα εκδοθεί από την Τρίτη 14 μέχρι και το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου λόγω διακοπών.Τα γραφεία μας θα ανοίξουν την επόμενη Δευτέρα 20...

Σας ενημερώνουμε πως τα γραφεία της εφημερίδας «ΛΑΟΣ» θα παραμείνουν κλειστά για το διάστημα 13-17 Αυγούστου, οπότε φροντίστε για την έγκαιρη δημοσίευση της αναγγελίας του γάμου σας μέχρι και την Παρασκευή 10...

Η παρουσία των μελών του Επιμελητηρίου Ημαθίας ήταν χαρακτηριστική και πολυμελής σε δύο εκδηλώσεις, όπως διαπιστώσαμε, αυτή του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και στα εγκαίνια του ανακαινισμένου φουαγιέ της...

Ήταν Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 1965, η ημέρα που κυκλοφόρησε το με αριθμό 1 φύλλο του εβδομαδιαίου τότε ΛΑΟΥ. Ο  αείμνηστος  Ζήσης  Πατσίκας με τα παιδιά του  μετά την πενταετή έκδοση της εφημερίδας «Αλεξάνδρεια»,...