ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ: ΨΑΞΕ  - ΒΡΕΣ  - ΚΕΡΔΙΣΕ  «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

ΟΜΙΛΟΣ INNER WHEEL ΒΕΡΟΙΑΣ: ΨΑΞΕ - ΒΡΕΣ - ΚΕΡΔΙΣΕ «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Τα πλαίσια του «ΨΑΞΕ – ΒΡΕΣ – ΚΕΡΔΙΣΕ» η τέως Διοικητής της 247 Περ. Inner Wheel Ελλάδας Βιβή Ιατροπούλου έστειλε στα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας ένα μήνυμα πάνω στο σύνθημα του Διεθνούς Inner Wheel για τη χρονιά 2019-2020 «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

«Το Σύνθημα της ινεργουιλικής χρονιάς 2019 – 2020 της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel Phyllis Charter «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» εμπνέει όλα τα μέλη του I.W. να συνεργαστούμε στους ομίλους μας και στην Περιφέρειά μας για να πετύχουμε πολλά σε προγράμματα και προσφορές στην Κοινότητά μας κάνοντας του ΑΔΥΝΑΤΟ – ΔΥΝΑΤΟ.

Είναι πολύ σπουδαίο τα μέλη του I.W. της μεγαλύτερης Γυναικείας Οργάνωσης στον Κόσμο, που σύντομα θα γιορτάσει έναν αιώνα ύπαρξης το 2024, να πετύχουμε τα όνειρά μας για να γίνουν πιο αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και τη δημιουργία μιας ακτίνας ελπίδας στη ζωή των απόρων και αδικημένων ανθρώπων, βοηθώντας τους να πετύχουν τα δικά τους όνειρα και απολαμβάνοντας τα μέλη του I.W. φιλίες στους ομίλους τους και με 110.000 άλλα μέλη ανά τον κόσμο.

Το Inner Wheel δεν σταματάει ποτέ.

Ευχόμαστε η άσχημη αυτή χρονιά να είναι μια κακή ανάμνηση την οποία να μην είχαμε βιώσει.

Όταν ξαφνικά ήρθε ο Covid-19 και η πανδημία έφερε τα πάνω κάτω και ο κόσμος μας ανατράπηκε, όλες οι επισκέψεις, οι κανονικές δραστηριότητες και οι συναντήσεις για ένα φλιτζάνι καφέ σταμάτησαν και όλες μείναμε περιορισμένες στα σπίτια μας για να είμαστε ασφαλείς.

Ο τροχός του Inner Wheel όμως σταμάτησε να γυρίζει; ΟΧΙ. Όλες αποδείξαμε ότι ως μέλη του I.W. «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να επιτύχουμε τα δικά μας όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο προωθώντας τους τρεις στόχους, την αληθινή φιλία, την προσωπική υπηρεσία και τη διεθνή κατανόηση.

Όλες «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να είμαστε εξαιρετικά εμπνευσμένες. Υποστηρίζουμε τα προγράμματα του I.W. και υποστηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο την Κοινότητά μας μέσα σ’ αυτήν την πανδημία κάνοντας τις μικρές μας προσφορές.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι μια μέρα θα επιστρέψουμε σε μια φυσιολογική ζωή, θα συναντιόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο, ώστε να αποδεικνύουμε με την φιλία που υπάρχει μεταξύ μας, ότι συνεχίζουμε να κάνουμε τα όνειρα πραγματικότητα, φορώντας τη μάσκα σαν μέσο προστασίας και όχι σαν αποκριάτικο αξεσουάρ.

Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει μαζί προωθώντας τους στόχους του I.W. Όπως μάλιστα ανέφερε η Πρόεδρος του I.I.W. την χρονιά 2019-2020 Phyllis Charter το Inner Wheel είναι ένα ΔΕΝΔΡΟ όπου το Διεθνές I.W. είναι οι ΡΙΖΕΣ, ο ΚΟΡΜΟΣ είναι οι περιφέρειες και οι όμιλοι και τα ΚΛΑΔΙΑ είναι τα μέλη, ενώ τα ΦΥΛΛΑ είναι η όλη δράση με την οποία παράγεται ενέργεια που επιτρέπει στο δέντρο να μεγαλώσει.

Αυτό φυσικά με τη σειρά του σημαίνει ότι χρειαζόμαστε περισσότερα φύλλα και για να τονώσουμε την ανάπτυξή του φωνάζοντας δυνατά από τις κορυφές των δέντρων τους στόχους του I.W.

ΦΙΛΙΑ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Νοιώθουμε φίλες μου πως τώρα με όλη αυτήν την κατάσταση, περισσότερο από ποτέ, η Κοινωνία μας χρειάζεται, ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ένα παιδί, μια γυναίκα που βρίσκεται σε ανάγκη, ας μην τους απογοητεύσουμε.

Εμείς χρειαζόμαστε την ΑΡΕΤΗ όπως θα έλεγε ο Αριστοτέλης, την οποία επιδιώκουμε μέσω της ΦΙΛΙΑΣ του Inner Wheel.

Μόνες μας επιτυγχάνουμε τόσα λίγα, αλλά στο Inner Wheel όλες μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τόσα πολλά. Μαζί μπορούμε να είμαστε δυνατές και θα συνεχίσουμε να κρατιόμαστε από το χέρι σε όλο τον κόσμο καθώς θα θυμόμαστε η μία την άλλη και όλους αυτούς που έχουμε βοηθήσει ή που ζουν μόνοι και οι οποίοι είναι ευάλωτοι, όλοι αυτοί θα είναι στη σκέψη μας και στις προσευχές μας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . . .

«ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

«ΜΑΖΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ»

«ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ»

 

Εκ του Ομίλου

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήριο  του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ευχαριστήριο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Με στόχο να ενισχυθούν ευάλωτες οικογένειες και άτομα...

Veria Dance 2024: Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας

Veria Dance 2024: Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου...

Στο «Veria Dance competition 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο...

Veria Dance 2024 : Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ  Δήμου Βέροιας

Veria Dance 2024 : Διακρίσεις της Σχολής Χορού της ΚΕΠΑ Δήμου...

Στο «Veria Dance competition 2024» που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο...

Δήμαρχος Νάουσας: «Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους της Κλωστουφαντουργίας Βαρβαρέσος»

Δήμαρχος Νάουσας: «Στεκόμαστε δίπλα στους...

 Ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας, Νικόλαος...

 Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας: Στην Βέροια  ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας: Στην Βέροια ο υποψήφιος...

Από την Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας, γνωστοποιούνται τα...

Ερωτήσεις και προτάσεις της αντιπολίτευσης,  στη δεύτερη λογοδοσία του Δημάρχου Βέροιας -Τι απάντησε η Δημοτική Αρχή

Ερωτήσεις και προτάσεις της αντιπολίτευσης, στη...

Για την δυνατότητα χρήσης του δημοτικού σταδίου της...

Πλήθος πιστών για τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης

Πλήθος πιστών για τον Όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης στον...

Το εσπέρας της Μεγάλης Τρίτης, 30ης Απριλίου, ο...

Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων

Πασχαλινά δέματα αγάπης μοίρασε ο Μητροπολίτης κ....

Το διήμερο 29 και 30 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...