Ο Μίλωνας νίκησε 3-0 τον Φίλιππο και πήρε την 6η θέση

Ο Μίλωνας νίκησε 3-0 τον Φίλιππο και πήρε την 6η θέση

Ο Μίλωνας νίκησε την κούραση και τον Φίλιππο Βέροιας με 3-0 σετ στον δεύτερο αγώνα της 5ης αγωνιστικής του β γύρου της β φάσης του πρωταθλήματος Volley League και μία στροφή πριν από το τέλος κλείδωσε την 6η θέση στην τελική κατάταξη. Η Κηφισιά οριστικά κατατάχθηκε στην 5η θέση, ο Φίλιππος οριστικά κατατάχθηκε στην 7η θέση και ο ΟΦΗ στην 8η θέση.

 

Ο Μίλωνας αυτή τη φορά δεν έδωσε δικαίωμα στον Φίλιππο να μπει στον αγώνα όπως έγινε στον αγώνα του Α΄ γύρου και με τους Χαντ, Χανδρινό κατάφερε να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα με τον Χανδρινό και το μπλοκ του Κανελλόπουλου, Δορδοκίδη προηγήθηκε 8-4. Ο Φίλιππος μείωσε 13-12 με τους Γάτση, Στέλιο Τζιουμάκα αλλά τα σερβίς του Χανδρινού έκαναν σερί 3-0 και η διαφορά επανήλθε σε απόσταση ασφαλείας 16-12. Ο Μίλων κράτησε την υπεροχή και έκλεισε το σετ 25-19 με λάθος του Στέλιου Τζιουμάκα.

Στο 2ο σετ μετά το 11-11 ο Μίλωνας είχε περισσότερες λύσεις και με τους Χαντ, Μαζιαρζ να κυριαρχούν προηγήθηκε 16-13. Ο Φίλιππος το πάλεψε μέχρι το 20-18 αλλά ο Μίλων με σερί 3-0 από Μαζιαρζ, Χανδρινό έκανε σερί 3-0 για το 23-18. και το σετ έκλεισε 25-19 με τον Χαντ.

Στο 3ο σετ το σερβίς του Χαντ έδωσε προβάδισμα 5-2 στο Μίλωνα ενώ στο 11-8 με το σερβίς του Τσαρκάτογλου ο Μίλωνας έκανε σερί 6-0 και ξέφυγε 17-8. Το σετ έκλεισε 25-12 με διαδοχικά λάθη από τον Φίλιππο. 

 

Διαιτητές: Ονόπας, Μουλά Λ, Παρατηρητής: Γεωργουλέας. Επόπτες: Παπαγιαννόπουλος, Τόλιος, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Διακύμανση:

1ο σετ: 8-4, 16-12, 21-17, 25-19

2ο σετ: 8-7, 16-13, 21-18, 25-19

3ο σετ: 8-4, 16-8, 21-10, 25-12

*Οι πόντοι του Μίλωνα προήλθαν από 6 άσσους, 34 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 27 λάθη αντιπάλων και του Φίλιππου Βέροιας προήλθαν από 2 άσσους, 26 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 19 λάθη αντιπάλων.

Τα σετ: 3-0 (25-19, 25-19, 25-12) σε 72'

Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Χανδρινός Σπ. 14 (11/13 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ, 67% υπ. - 27% άριστες), Μάζιαρζ 7 (4/5 επ., 1 άσσος, 2 μπλοκ), Χαντ 13 (10/19 επ., 2 άσσοι, 1 μπλοκ), Δορδοκίδης 3 (2/3 επ., 1 μπλοκ), Κανελλόπουλος 2 (2 μπλοκ), Λάππας 5 (4/11 επ., 1 μπλοκ, 69% υπ. - 23% άριστες) / Δαρίδης (λ, 50% υπ. - 33% άριστες), Χανδρινός Α., Κάβουρας, Τσαρκάτογλου 4 (3/4 επ., 1 άσσος).

Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Σωκράτης Τζιουμάκας): Προύσαλης, Τζιουμάκας Σ. 4 (3/16 επ., 1 μπλοκ, 55% υπ. - 24% άριστες), Γάτσης 9 (8/9 επ., 1 μπλοκ), Τζιουμάκας Γ. 8 (7/17 επ., 1 άσσος), Στουντζίνσκι 6 (5/13 επ., 1 άσσος, 53% υπ. - 35% άριστες), Φερέλ 3 (3/5 επ.) / Μπουράκης (λ, 58% υπ. - 42% άριστες), Γραμμενούδης, Μιχελάκης, Βαρβεσιώτης 1 (1 μπλοκ).

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας έκανε και τον απολογισμό της σεζόν: «Σήμερα κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Νικήσαμε πιο εύκολα απ΄ότι περιμέναμε. Η ομάδα μας και δυνάμεις έχει και ψυχικά αποθέματα και νικήσαμε τις ομάδες που είχαμε ίδιους στόχους. Η ομάδα μας σίγουρα είναι στην 6η θέση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που έγινε εφέτος. Παίξαμε με αντιπάλους που είχαν υπερδιπλάσια μπάτζετ. Αποδυναμωθήκαμε το Δεκέμβριο με τη φυγή του Ανδρεάδη. Ποτέ δεν γκρινιάξαμε. Πάντα προσπαθούσαμε. Ποτέ δεν πέσαμε αμαχητί. Οτι παιχνίδι κάναμε ακόμα και αν χάναμε παλέψαμε και προσπαθήσαμε. Δεν αφήσαμε ούτε μία μπάλα να πέσει κάτω. Γιώργο Δεναξά, Γιάννη Στυλιανού τον στατιστικολόγο, τον τιμ μάνατζερ Δημήτρη Δημητρακόπουλο που έτρεχε παντού, τον φροντιστή Γιώργο Χάκα και τον Θοδωρή Τσόπελα που ήταν ο φυσικοθεραπευτής. Ευχαριστώ και δύο ανθρώπους του Μίλωνα, τον Πέτρο Κίντο και τον Άγγελο Σίνη που μας βοήθησαν σε μία δύσκολη σεζόν και χωρίς αυτούς δεν θα γίνονταν τίποτα. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές μου. Εχουμε παιδιά που έρχονται από πίσω, δουλεύουν από πίσω. Σήμερα παίξαμε με πασαδόρο τον Κανελλόπουλο που κάνει πολύ δουλειά».

 

Ο αρχηγός του Φιλίππου Βέροιας Κώστας Προύσαλης είπε: «Υπήρχε κόπωση και με δύο βασικές απουσίες δεν παίξαμε αυτό που έπρεπε. Ο Μίλωνας έπαιξε πολύ καλά. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Εχουμε το μυαλό μας στον αγώνα Λιγκ Καπ με τον ΠΑΟΚ και αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν. Η σημερινή εμφάνιση ήταν κάτων των δυνατοτήτων μας. Η 7η θέση δεν μας ικανοποιεί και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Σύμφωνα με αυτά που μας έτυχαν λόγω κορονοϊού και των προβλημάτων βρεθήκαμε πιο κάτω. Ηταν η πρώτη χρονιά του Φιλίππου στην κατηγορία. Να διορθώσουν τα λάθη και να παρουσιαστούν πιο δυνατοί. Προσωπικά νιώθω ωραία, είμαι τυχερός που γύρισα πίσω και εύχομαι σε κανέναν να μην περάσει αυτά που πέρασα εγώ. Υγεία σε όλο τον κόσμο».

 

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας είπε: «Μας βγήκε όλη η κούραση του χθεσινού αγώνα με πέντε σετ. Συν τα προηγούμενα ματς που έφεραν κούραση περίμενα πως δεν θα πηγαίναμε καλά. Σταθήκαμε καλά για πρώτη χρονιά. Κρατάμε το θετικό πρόσημο, κάναμε καλά παιχνίδια παρά τα προβλήματα με τον κορονοϊό, τις απουσίες και τους τραυματισμούς».

 



 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...