Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (Tελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 18/4, 20:00, ΕΡΤ-3)

Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (Tελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 18/4, 20:00, ΕΡΤ-3)

Δύο ομάδες από την περιφέρεια και για πρώτη φορά εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε τελικό Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.  (Tελικός Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, 18/4, 20:00, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βασιλειάδης)

Μετά τις σπουδαίες και καθαρές νίκες που σημείωσαν επί του ΠΑΟΚ και του πρωταθλητή Ολυμπιακού, ο Φίλιππος Βέροιας και ο Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία.


Ο Μαρούλης, ο Παπαγγελόπουλος και ο Προύσαλης


Από τα ρόστερ των δύο μονομάχων υπάρxουν τρεις αθλητές που έχουν ήδη στην κατοχή τους και άλλο τρόπαιο Λιγκ Καπ. Ο Θάνος Μαρούλης έχει δύο τίτλους στην κατοχή του και διεκδικεί τον τρίτο, ενώ ο πασαδόρος του Φιλίππου Βέροιας και ο κεντρικός του Φοίνικα Νίκος Παπαγγελόπουλος διεκδικούν τον δεύτερο τίτλο τους. Μάλιστα ο Παπαγγελόπουλος είναι ο μόνος αθλητής που αγωνίζονταν στον Φοίνικα και τη σεόν 2011-12 που κατέκτησε το 1ο Λιγκ Καπ.


Ο πρωτάρης και ο 5ος τελικός


Ο Φίλιππος θέλει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στη διοργάνωση και να γίνει η πρώτη νεοφώτιστη ομάδα που θα κάνει τη μεγάλη υπέρβαση. Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ θα παρουσιαστεί για 5η φορά σε τελικό διεκδικώντας το 2ο τρόπαιο μετά το 2012 όπου στον τελικό της 1ης διοργάνωσης Λιγκ Καπ είχε νικήσει τον Απόλλων Καλαμαριάς και είχε πάρει το τρόπαιο. Το 2014 το είχε χάσει από την ΑΕΚ στον τελικό στην Αλεξανδρούπολη και το 2015 και στους διπλούς τελικούς του 2019 είχε ηττηθεί από τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του Φίλιππου Βέροιας Σωκράτης Τζιουμάκας τόνισε: «Πέρυσι ανεβήκαμε από την Α2 στη Volley League και στη πρώτη μας σεζόν πήγαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Θα παίξουμε στον τελικό για να το χαρούμα και για να πάρουμε το τρόπαιο. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε υπερήφανο τον κόσμο μας αλλά εάν θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά πρέπει να κάνουμε τη μεγάλη προσπάθεια για τον τίτλο».

Ο προπονητής του Φοίνικα ΟΝΕΧ Ιγκόρ Γιούρισιτς δήλωσε: «Ήρθαμε στη Βέροια με μεγάλο κίνητρο και για να τελειώσει η σεζόν με έναν τίτλο. Μπορεί να νικήσαμε τον Ολυμπιακό και να κάναμε το μεγάλο βήμα αλλά ακόμα απέχουμε μακριά από τον τίτλο. Θα προετοιμαστούμε για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Θέλω να κάνουμε μία εμφάνιση ανάλογη με αυτή που κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό».

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...