Τιμητική βράβευση του γιατρού Αναστάσιου Βασιάδη από την Ευρωπαϊκή Ιατρική κοινότητα

Τιμητική βράβευση του γιατρού Αναστάσιου Βασιάδη από την Ευρωπαϊκή Ιατρική κοινότητα

Με ειδική τιμητική διάκριση για το σύνολο της προσφοράς του στην Ευρωπαϊκή Ιατρική Κοινότητα, βραβεύτηκε ο ιατρός ορθοπαιδικός κ. Αναστάσιος Βασιάδης με αφορμή την συνταξιοδότηση του, από την Μόνιμη Επιτροπή Ευρωπαίων Ιατρών (CPME), που είναι το Ανώτατο Όργανο Εκπροσώπησης των Εθνικών Ιατρικών Συλλόγων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Ο Πρόεδρος της CPME καθηγητής Dr Frank Ulrich Montgomery απονέμοντας την τιμητική διάκριση, προσφώνησε τον κ. Α.ΒΑΣΙΑΔΗ ως εξής:

Αγαπητέ Συνάδελφε Dr Vasiadis

Αγαπητέ Αναστάσιε,

Εκ μέρους ολόκληρης συνολικά της Μόνιμης Επιτροπής Ευρωπαίων Ιατρών, θέλω να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη όλων, για την μακρά συνεργασία μας, την συνολική προσφορά σου και την ανεκτίμητη εμπειρία σου, που διέθεσες στην CPME όλα αυτά τα χρόνια.

Μαζί με τις ευχές μας για καλή τύχη και επιτυχία στις περαιτέρω δραστηριότητές σου , εκφράζουμε την λύπη μας που στερούμαστε την ισχυρή, παραγωγική και ανεκτίμητη συνεργασία σου.

Η Ευρωπαϊκή Ιατρική μας Οργάνωση, δεν θα ήταν σήμερα η ίδια, χωρίς εσένα.

Σου ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές σου προσπάθειες, για την προσωπική σου ζωή και την οικογένειά σου.

Η CPME παραμένει το σπίτι σου στην Ευρώπη και σε καλεί να μείνεις σε επαφή με τους φίλους που δημιούργησες και διατηρούν τα καλύτερα αισθήματα για σένα.

Το δίπλωμα της βράβευσης που σου απονέμεται από την CPME, αντιπροσωπεύει την εκτίμηση και την φιλία όλων των συναδέλφων και συνεργατών προς το πρόσωπο σου.


Με τις καλύτερες ευχές

Professor Dr Frank Ulrich Montgomery

CPME President

Ο Αναστάσιος Βασιάδης στην αντιφώνηση του ανέφερε τα εξής:

Κύριε Πρόεδρε της CPME

Αγαπητέ Prof. Dr Montgomery

Αγαπητέ φίλε Frank

Σε ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη τιμή που μου έγινε από την CPME.

Η συνεργασία μου με όλους τους συναδέλφους της CPME, όλα αυτά τα χρόνια απετέλεσε μια πολύτιμη εμπειρία και ήταν μια πραγματική ευτυχία για μένα.

Πιστεύω ότι το έργο που επιτελέσαμε μαζί παραμένει ως κληρονομιά, για τους συναδέλφους που συνεχίζουν να συμμετέχουν και για εκείνους που αντικαθιστούν εκείνους που αποχωρούν.

Η συνεχής υποστήριξη που παρείχες εσύ προσωπικά, με όλους τους συναδέλφους στο έργο που από κοινού πραγματοποιήσαμε όλα τα χρόνια της συνεργασίας μας, υπήρξε ανεκτίμητη.


Η υποστήριξη όλων των συναδέλφων στα ζητήματα που αφορούσαν την Υγεία και το Ιατρικό Επάγγελμα σε όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα στην χώρα μου την Ελλάδα, υπήρξε συγκινητική, όπως και η σύμπλευση σε ευαίσθητα εθνικά θέματα που κατά καιρούς ανέκυπταν για την πατρίδα μου.

Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τους συνεργάτες της CPME για όλα και εύχομαι να είστε πάντα υγιείς και δυνατοί στις δύσκολες επιδημικές συνθήκες που βιώνουμε.

Ελπίζω και εύχομαι όταν αποκατασταθεί η κανονικότητα να ξανασυναντηθούμε.

Μέχρι τότε το δίπλωμα της τιμητικής βράβευσης που μου απένειμε η CPME, θα αποτελεί την καλύτερη συντροφιά και ανάμνηση της κοινής μακράς διαδρομής μας, στην Υπηρεσία της Υγείας, του Ιατρικού Επαγγέλματος και των κοινωνικών ζητημάτων.

Με τους θερμότερους χαιρετισμούς .

Dr Anastasios Vasiadis

Ο Ιατρός Ορθοπαιδικός Αναστάσιος Βασιάδης αντιπροσώπευσε επί 25 έτη τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο στις Ευρωπαϊκές Ιατρικές Οργανώσεις CPME, CEOM, ZIPEF, AEMH, FEMS και UEMS, καθώς και σε ειδικές συνεργασίες με τον Παγκόσμιο Ιατρικό Σύλλογο, μετέχοντας αρχικά πλησίον διαπρεπών συναδέλφων του και στην συνέχεια ως Επικεφαλής των Ελληνικών Αντιπροσωπειών. Ο Α. Βασιάδης υπήρξε ειδικός εισηγητής σε πλειάδα θεμάτων σχετικών με την Υγεία των πολιτών, το Ιατρικό Επάγγελμα και τα ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα, με τεκμηριωμένες εισηγήσεις που εγκρίνονταν από τις Συνόδους των Οργανώσεων και υποβάλλονταν με επιτυχία στα Όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις επί μέρους κυβερνήσεις των κρατών μελών.


Ειδική δραστηριότητα ο Α.Βασιάδης ανέπτυξε στα πλαίσια λειτουργίας της αντιπροσωπευτικότερης Οργάνωσης CPME, μετέχοντας με ειδικές αναθέσεις στις Ομάδες Εργασίας, στις Στρογγύλες Τράπεζες, στις Συνόδους των Προέδρων, στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και στις Γενικές Συνελεύσεις.

Το διάστημα αυτό συνεργάστηκε με διακεκριμένους Ευρωπαίους συναδέλφους και με τους Επιτρόπους Υγείας, διαμορφώνοντας εξαιρετικές φιλικές σχέσεις, οι οποίες ανέβασαν σημαντικά το κύρος της Ελληνικής Αντιπροσωπείας, μεταξύ όλων των Εθνικών Ιατρικών Αντιπροσωπειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η ευρωπαϊκή δραστηριότητα του Α. Βασιάδη επιβραβεύτηκε με την εκλογή του στην θέση του Αντιπροέδρου της CPME, με την οποία προστέθηκε η ελληνική σημαία στα έδρανα του Προεδρείου.

Από την θέση του Αντιπροέδρου προώθησε συστηματικότερα τα επίκαιρα υγειονομικά, ιατρικά και κοινωνικά ζητήματα, που απασχολούν την Ελληνική Ιατρική Κοινότητα και γενικότερα την Ελληνική Κοινωνία ως τμήμα της Ευρωπαϊκής Οικογένειας.

Με την συνταξιοδότηση του, ο Α.Βασιάδης αποχώρησε από τις θεσμοθετημένες θέσεις του Αντιπροσώπου του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας, του μέλους Δ.Σ. του ΠΙΣ και του Αντιπροσώπου στις Ευρωπαϊκές Ιατρικές Οργανώσεις.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ… του Γιάννη Ναζλίδη

ΒΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΗ… του Γιάννη Ναζλίδη

 Αστικά προς τα χωριά, προς την περιφέρεια, προς την...

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Τέλος click away, click inside και ραντεβού - Οι Κυριακές που θα είναι ανοικτά τα καταστήματα

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: Τέλος click away, click inside και...

Στα πλαίσια προστασίας της δημόσιας υγείας που θα ...

Τι αλλάζει από σήμερα στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου Βέροιας

Τι αλλάζει από σήμερα στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου...

Aπό την Παρασκευή 14-05-2021 έως την Δευτέρα 24-05-2021 και ώρα...

Τάσος Μπαρτζώκας: Νέες φορολογικές ελαφρύνσεις για την ανακούφιση νοικοκυριών και επιχειρήσεων

Τάσος Μπαρτζώκας: Νέες φορολογικές ελαφρύνσεις για...

 Νέες ρυθμίσεις φορολογικής ανακούφισης των...

Ξεκινούν οι αιτήσεις από αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους για την παραχώρηση σχολικών χώρων στη Βέροια

Ξεκινούν οι αιτήσεις από αθλητικούς και Πολιτιστικούς...

Προκειμένου ο Δήμος Βέροιας να προχωρήσει στον...

Οδηγό τοπικών επιχειρήσεων για την προβολή τους, ετοιμάζει ο Δήμος Βέροιας, μέσα από την σελίδα του Veria.gr

Οδηγό τοπικών επιχειρήσεων για την προβολή τους,...

-Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και την...

Φίλιππος Βέροιας:  Ένας χρόνος που είσαι μακριά μας…!

Φίλιππος Βέροιας: Ένας χρόνος που είσαι μακριά μας…!

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου...

"Έπεσαν" οι υπογραφές για τις αποκαταστάσεις...

Στην υπογραφή σύμβασης για το έργο με τίτλο:...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών-ΒιοτεχνώνΈναν οδηγό τοπικών επιχειρήσεων που θα ενταχθεί στην διαδικτυακή του σελίδα, Veria.gr, ετοιμάζει ο Δήμος Βέροιας και η αρμόδια...

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Εκλάπη αυτοκίνητο HONDA CRX, χρώμα κόκκινο, με αριθμό κυκλοφορίας ΗΜΒ 7262 από την περιοχή Ανοίξεως στη Βέροια.Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6972834253.

 83χρονος καταπλακώθηκε  από το τρακτέρ του, το απόγευμα της Τετάρτης, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια, στη συμβολή με τον δρόμο για Άγιο Νικόλαο.@@ads-96@@Ο άτυχος άντρας για άγνωστους...