Πρωτάθλημα Κ-20    Βέροια – Ολυμπιακός 0-1

Πρωτάθλημα Κ-20 Βέροια – Ολυμπιακός 0-1

Άδικη ήττα με 0-1 γνώρισε η ομάδα Κ-20 της Βέροιας παίζοντας στο γήπεδο της Καψόχωρας εναντίον του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Στέφανου Γαιτάνου  έπαιξαν στα ίσα την πρωτοπόρου ομάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα πολλές φορές απείλησε με ήττα τους Πειραιώτες.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε και απο τον τραυματισμό του τερματοφύλακα της Βέροιας του Αργυρόπουλου ο οποίος σε σύγκρουση  με έναν επιθετικό τραυματίσθηκε χωρίς να αποχωρήσει απο το παιχνίδι. Όμως στην συνέχεια είχε κάποιες ενοχλήσεις στο κεφάλι (ζάλη, απώλεια μνήμης) με αποτέλεσμα να διακοπή το παιχνίδι και ο παίκτης  να μεταφερθεί με ασθενοφόρο (  που έφθασε σε 10’ λεπτά) στο Νοσοκομείο. 

Στην διάρκεια που ο παίκτης βρισκόταν ακόμη στο γήπεδο δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού όπου ο γιατρός της ομάδας έβαλε κολάρο στον παίκτη της Βέροιας και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός τερματοφύλακας είναι καλύτερα και ακολουθεί θεραπεία ώστε να γυρίσει και πάλι στα γήπεδα. Να σημειώσουμε ότι στα τελευταία 10’ λεπτά η Βέροια αγωνίσθηκε με 10 παίκτες αφού είχαν γίνει οι αλλαγές και κάτω απο τα δοκάρια κάθισε ο Τάνης ο οποίος μάλιστα έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις.

!! Σημαντικό γεγονός η παρουσία αρκετών φιλάθλων για αγώνα Κ-20 που έγινε στο γήπεδο της Καψόχωρας  μια και θεωρείται απο τα καλύτερα στο Νομό Ημαθίας, αλλά την Κυριακή όπως το είδαμε ο αγωνιστικός χώρος ήταν χάλια. 

Μάλιστα υπήρξε διαμαρτυρία των υπευθύνων του Ολυμπιακού μια και τραυματίσθηκαν δύο βασικοί παίκτες. 

Η σύνθεση της Βέροιας  Αργυρόπουλος Κατσούλης, Ουνγιαλίδης, Τακίδης, Τάνης  Γιαννόπουλος (60’ Τσόλκας) Νικολαίδης (Αναστάσης 70’) Παπαδόπουλος, Μελικιώτης, (Πέτκος) Στασινόπουλος, Λαζόπουλος. 

Επίσης ήταν πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού με πανό , μάλιστα εκδηλώθηκαν και στο γκολ του Ολυμπιακού  

Τέλος να αναφέρουμε  την παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού του Γερμανού προπονητού αλλά και του υπευθύνου των τμημάτων υποδομής κ. Γρηγόρη Γεωργάτου , ο οποίος μάλιστα είχε συζήτηση με τον παλιό γυμναστή του Ολυμπιακού επί Σόλιντ και Μπάγιεβιτς κ. Νίκου Καρύδα. 

 

Ήττα και για την Κ-17 0-1 απο τα Γιάννενα

Με το ίδιο σκορ 0-1 ηττήθηκε και η ομάδα Κ-17 της Βέροιας στο γήπεδο του Σταυρού απο τον ΠΑΣ Γιάννενα , με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν το νικητήριο τέρμα στο 85’ λεπτό .

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Βέροιας η οποία έχασε κάποιες ευκαιρίες  Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Χριστοφορίδης χρησιμοποίησε τους  Μαρκούση, Δημητριάδη ( 65’ Παναγιωτίδη) Στράντζαλη, Σιμόνι ,Δερμιτζάκη, Μαγγίζη, (62’ Σαμιώτη ) Αθανασιάδη, Τσιούχα ( Κουτρουλιά 46’ ) Καψάλη ( Παπακωνσταντίνου, Νικόπουλο και Μπουρδάνο .

 

Ήττα 0-3 στο χθεσινό φιλικό με την Βουλγάρικη Μπουργκάς

Παίζοντος μόνο με τρείς επαγγελματίες  Λόπεζ, Τζιμογιάννης ( μόνο στο α’ ημίχρονο ) και Μάνος μέχρι το 75’ οι υπόλοιποι ήταν παίκτες της Κ-20 χθες στο φιλικό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας με την FC –NEFTOCHIMIC BOURGAS  ομάδα  α’ Εθνικής της Βουλγαρίας και όπου Μπουργάς σημαίνει αγωγός Μπουργάς – Αλεξανδρούπολης  και με ότι συνεπάγεται αυτό.  Το παιχνίδι αυτό είχε κλεισθεί απο καιρό μόνο που λόγο των παολλών ελλείψεων που έχει αυτό τον καιρό η ΠΑΕ Βέροια και λόγο του κρίσιμου αγώνα της Κυριακής με τον Άρη δεν πήραν μέρος οι βασικοί παίκτες της ομάδας.

Την ευθύνη στον πάγκο φυσικά και είχε ο Στέφανος Γαιτάνος  ο οποίος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες της Κ-20 που είχε στην διάθεση του εκτός απο κάποιους μαθητές που βρίσκονται στην Αλεξάνδρεια. Έγινε ένα καλό παιχνίδι παρά την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και οι νεαροί άσσοι άντεξαν μέχρι σε ένα σημείο  , αφού μετά έγιναν αρκετές αλλαγές και απο τις δύο ομάδες Τελικό σκορ 0-3 ενώ στο 0-1 ο Στασινόπουλος κτύπησε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Μπουργκάς και αμέσως έγινε το 0-2. Το σκορ έκλεισε στο 65’ λεπτό απο αδράνεια στην άμυνα της Βέροιας ύστερα απο κόρνερ των φιλοξενουμένων.  Η αρχική ενδεκάδα ήταν οι Λόπεζ, Ουνγιαλίδης, Κατσούλης, Τάνης, Τζιμογιάννης, Ράδης, Τακίδης, Στασινόπουλος, Παπαγεωργίου, Μάνος και Παπαδόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Ρογγότης, Λουμάνι, Νικολαίδης, Γιαννόπουλος, Λαζόπουλος, Καλίνης, και Βασιλειάδης. 

 

Για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Γυρίζουν Γεωργιάδης, Τράπ, Μπάρμπας, και Αμαραντίδης. 

Μειώνονται τα προβλήματα για τον προπονήστε της Βέροιας εν όψει του δύσκολου και καθοριστικό αγώνα την Κυριακή στις 5.15 μ.μ στο Κλ. Βικελίδης με τον Άρη. Ο προπονητής της Βέροιας κ. Ντόστανιτς που και αυτός περνάει  μία ίωση θα έχει στην διάθεση του τους Γεωργιάδη, Μπάρμπα, Τράπ και Αμαραντίδη. Υπάρχει αμφιβολία για τους Ζεζίνιο, Βέρτζο και Σισοκό αλλά μέχρι την Κυριακή μπορεί κάποιος απο αυτούς να είναι στην διάθεση του προπονητού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...