ΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω από το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

λόγω των χρόνων που κουβαλώ και των αρκετών γραμμαρίων (μερικά εκατομμύρια!), δεν πείθομαι εύκολα από τους πολιτικούς μας (εννοείται δεν δίνω καμία βάση στα λεχθέντα τους).

Με ενδιαφέρουν οι πράξεις τους, οι συνεργάτες τους (Λιγνάδηδες, Γεωργιάδηδες, …) και τα ατελείωτα γιατί.

Ενώ θα περίμενε κανείς στη θέση του ανώτατου αξιώματος της χώρας, να επιλεγεί κάποιος-α πολιτικός, με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, για να μπορέσει να βοηθήσει εμπράκτως στα προβλήματα - αιτήματα της πατρίδος, προτάθηκε και ψηφίσθηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη κυρία!

Αμέσως αναρωτήθηκα γιατί!

Η απάντηση εύκολη, ως θιασώτης εθνομηδενιστικών απόψεων, θα «βοηθήσει» στην «ανθελληνοποίηση» της χώρας, διότι πάρα πολύ απλά, κάποιοι δεν θέλουν τους Έλληνες!

 

Σε εκδήλωση τραπέζης για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, επισημάνθηκε:

«είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

 

Και αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να ακούσω, να διαβάσω για να θυμώσω, για να οργιστώ, να εξοργιστώ.

Οι ιθύνοντες άνοες, υποστηρίζουν ανοικτά την αντικατάσταση πληθυσμού της χώρας μέσω της παράνομης μετανάστευσης και εμείς ασχολούμαστε …με το εμβόλιο!

 

Βέβαια τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από άτομα που ενοχλούνται από το άκουσμα του εθνικού ύμνου, που βγάζουν σπυριά από το Σταυρό, που θαυμάζουν τον εισαγόμενο πολυπολιτισμό!

 

Και για να καταλάβεις ηλίθιο ανθρωπάκι, τι εννοούνε οι πολιτισμένοι Δυτικοί, δες τη σκηνή του τένις με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και το έγχρωμο παιδί που κρατά την ομπρέλα!

Δηλαδή θα εισάγουμε μετανάστες, τους οποίους κάποιοι θα χρησιμοποιούνε ως υπηρετικό προσωπικό στις βίλες τους και όταν έχουν έξοδο, θα έρχονται στα δικά μας σπιτάκια να κάνουν σέξ με τις κόρες μας για να γεννήσουνε και να λυθεί το δημογραφικό!

Όχι κύριε, όχι κυρία μου, λάθος καταλάβατε, θα σας ναυλώσουμε καράβι, ευγενική χορηγία του ελληνικού λαού για τους άρχοντές του, και οι μεταφερόμενοι θα κοιμηθούνε με τις δικές σας κόρες και εμείς μετά από θαυμασμό θα σας κρατάμε δωρεάν την ομπρέλα!

 

Και βέβαια το χιούμορ έχει και συνέχεια:

«…δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά, ότι αργούν να ενηλικιωθούν και να αναλάβουν ευθύνες, ότι τους αποτρέπουν οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες. Και μεταπολεμικά ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Όμως τότε δεν επικρατούσε το σημερινό κλίμα αβεβαιότητας, ανασφάλειας, αποθάρρυνσης. Τότε υπήρχε ελπίδα. Σήμερα οι νέοι μας φοβούνται το αύριο, δεν το αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, με τη φυσική ορμή της ηλικίας τους. Φοβούνται ότι θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους. Δεν εμπιστεύονται το οικονομικό σύστημα, ανησυχούν για την κατάσταση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή».

 

Δηλαδή οι νέοι μας δεν ενοχλούνται από τις οικονομικές συνθήκες, από τους μισθούς πείνας, από τις εταιρείες που θα νοικιάζουν προσωπικό εργασίας!

Διότι ως γνωστό τα παιδιά των ηγετών δεν θέλουν χρήματα για να μεγαλώσουν, ούτε σπίτι που θα έχει φαγωθεί στον  πλειστηριασμό, απαιτούν μόνο αγάπη και προδέρμ!

 

Τώρα μεταξύ μας, οι παραπάνω δηλώσεις σώσανε τον γάμο μου.

Γνώρισα τις προάλλες μία κυρία, τη φωνή της οποίας άκουσα στη βεράντα μας, ένα απόγευμα καθώς μπούκαρα στο τσαρδί μου!

 

Που λες φιλενάδα, γνώρισα και τον άντρα σου, σκέτη αφασία και τέσσερα παιδιά, μπράβο σας, πως τα καταφέρατε.

Όπως ακριβώς τα είπες λέει το έτερο ήμισυ, αφασία, δεν καταλαβαίνει τίποτα, σα να είναι ναρκωμένος, δεν προβληματίζεται για τίποτα, δεν νοιάζεται για κάτι!

Η αλήθεια είναι ότι είχα ενοχληθεί αρκετά, βέβαια δεν είχα και καταλάβει πολλά, αλλά εκτός από χοντροκομμένο μοντέλο να είμαι και απροβλημάτιστος, αφασίας, σχδόν πρεζάκι, …

Ήμουνα έτοιμος να τα βροντήξω, έως ότου διάβασα τις παραπάνω δηλώσεις και κατάλαβα, τι εννοούσανε.

Εάν φίλοι μου, ήμουν σκεπτόμενο άτομο και προβληματιζόμουνα, τη στιγμή που πήγα να κάνω τον Ιάσονα, θα σταματούσα και στην απορία της συζύγου, θα απαντούσα ότι δε γίνεται διότι με προβληματίζει το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής!

Όταν θα ήμουν έτοιμος για τη Σοφία, πάλι θα σταματούσα, διότι θα ήμουν προβληματισμένος με το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όταν θα ήταν η ώρα της Φωτεινής δεν θα γινότανε, αφού με απασχολούσε η πετρελαιοκηλίδα στον Ατλαντικό ωκεανό και εννοείται ότι ο Μήτσος θα είχε άκυρο, διότι θα ήμουν στενοχωρημένος με την επικείμενη εξαφάνιση του ροζ φλαμίνγκο, ενώ εάν είσαι σε αφασία και μη σκεπτόμενος να οι γεννήσεις και λύσιμο του δημογραφικού!

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει φίλοι μου η επίλυση της υπογεννητικότητας, φτιάξτε ένα αξιόλογο και παραγωγικό κράτος, πάρτε μικρότερους μισθούς και λιγότερες χιλιάδες αναδρομικά και θα περισσέψουνε και για τα παιδιά μας!

 

Οι πρόγονοί μου ηλίθιοι, αντιμετωπίσανε και πείνα και φτώχεια, και αρπαγές και χαράτσια και εξισλαμισμό (μάλλον είστε φάν του) και καθότανε όλοι γύρω από ένα πιάτο φαί, αλλά επειδή διατηρήσανε ανόθευτη την πίστη και την εθνική τους ταυτότητα, τεκτοποιήσανε για να μην αφανισθεί το γένος

 

Θα μπορούσανε να εξισλαμιστούν για να ζήσουν καλύτερα και κάτω από ξένο ζυγό, άνοες, ω άνοες!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ… του Γιάννη Ναζλίδη

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΩΝ… του Γιάννη Ναζλίδη

 …Στον Πειραιά συννέφιασε   και στην Αθήνα βρέχει   ...

Οι αριστούχοι του 6ου Γυμνασίου Βέροιας (2020-2021)

Οι αριστούχοι του 6ου Γυμνασίου Βέροιας (2020-2021)

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Α' ΤΑΞΗ1 ΚΑΡΑΦΟΛΑ ΑΡΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 202...

Από Τρίτη οι αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο πρόγραμμα επιδότησης 1.000 νέων θέσεων εργασίας

Από Τρίτη οι αιτήσεις επιχειρήσεων για το νέο...

 Την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:00, θα ενεργοποιηθεί...

Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων: «Θεόφιλος Παπαφίλου, ένας διδάσκαλος του γένους, Επίσκοπος Καμπανίας» (Βίντεο)

Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων: «Θεόφιλος...

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου το απόγευμα στο πλαίσιο του...

Τοποθέτηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα σχετικά με τις εκκαθαρίσεις των Δημοτικών Επιχειρήσεων

Τοποθέτηση Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα...

Τοποθέτηση του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα...

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες των οποίων οι ιδιοκτησίες επηρεάζονται από τη διέλευση του Αγωγού φυσικού αερίου

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ενημέρωση προς τους ιδιοκτήτες...

Η εταιρεία ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΟΥ...

4ο RIV3R ENDURO CROSSING στη Βέροια: Πότε και σε ποιες οδούς θα απαγορευτεί η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία

4ο RIV3R ENDURO CROSSING στη Βέροια: Πότε και σε ποιες οδούς θα...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

ΑΡΙΣΤΕΙΑ Α' ΤΑΞΗ1 ΚΑΡΑΦΟΛΑ ΑΡΕΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 202 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΣΜΑΣ 203 ΜΠΟΣΙ ΛΑΟΥΡΑ ΦΕΡΙΤ 204 ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 205 ΖΙΩΓΑ ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 19 13/146 ΠΑΣΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 19 13/147...

Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, στις 17:30 μ.μ. θα γίνει η κηδεία του Ιωάννη Χασιώτη. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Βέροιας. 

Συνελήφθη χθες (14 Ιουνίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι...

 Με  δύο συγκεντρώσεις  στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και όλα τα σωματεία -συνδικάτα και εργατικά κέντρα της χώρας., συμμετείχαν  στις κινητοποιήσεις της Βέροιας,...