ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ!

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΣ!

του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια γάμου και 27 χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας κατέληξα: να ντύνομαι στη "μπουτίκ μπαμπάς & μαμά", να τρώω από το "μάρκετ πεθερός & πεθερά" και να σας "πολεμώ" με το πληκτρολόγιο μου".


Φίλοι μου, καλή σας ημέρα,

λόγω των χρόνων που κουβαλώ και των αρκετών γραμμαρίων (μερικά εκατομμύρια!), δεν πείθομαι εύκολα από τους πολιτικούς μας (εννοείται δεν δίνω καμία βάση στα λεχθέντα τους).

Με ενδιαφέρουν οι πράξεις τους, οι συνεργάτες τους (Λιγνάδηδες, Γεωργιάδηδες, …) και τα ατελείωτα γιατί.

Ενώ θα περίμενε κανείς στη θέση του ανώτατου αξιώματος της χώρας, να επιλεγεί κάποιος-α πολιτικός, με διασυνδέσεις στο εξωτερικό, για να μπορέσει να βοηθήσει εμπράκτως στα προβλήματα - αιτήματα της πατρίδος, προτάθηκε και ψηφίσθηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο, η συγκεκριμένη κυρία!

Αμέσως αναρωτήθηκα γιατί!

Η απάντηση εύκολη, ως θιασώτης εθνομηδενιστικών απόψεων, θα «βοηθήσει» στην «ανθελληνοποίηση» της χώρας, διότι πάρα πολύ απλά, κάποιοι δεν θέλουν τους Έλληνες!

 

Σε εκδήλωση τραπέζης για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, επισημάνθηκε:

«είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της χώρας μας»!

 

Και αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να ακούσω, να διαβάσω για να θυμώσω, για να οργιστώ, να εξοργιστώ.

Οι ιθύνοντες άνοες, υποστηρίζουν ανοικτά την αντικατάσταση πληθυσμού της χώρας μέσω της παράνομης μετανάστευσης και εμείς ασχολούμαστε …με το εμβόλιο!

 

Βέβαια τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από άτομα που ενοχλούνται από το άκουσμα του εθνικού ύμνου, που βγάζουν σπυριά από το Σταυρό, που θαυμάζουν τον εισαγόμενο πολυπολιτισμό!

 

Και για να καταλάβεις ηλίθιο ανθρωπάκι, τι εννοούνε οι πολιτισμένοι Δυτικοί, δες τη σκηνή του τένις με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και το έγχρωμο παιδί που κρατά την ομπρέλα!

Δηλαδή θα εισάγουμε μετανάστες, τους οποίους κάποιοι θα χρησιμοποιούνε ως υπηρετικό προσωπικό στις βίλες τους και όταν έχουν έξοδο, θα έρχονται στα δικά μας σπιτάκια να κάνουν σέξ με τις κόρες μας για να γεννήσουνε και να λυθεί το δημογραφικό!

Όχι κύριε, όχι κυρία μου, λάθος καταλάβατε, θα σας ναυλώσουμε καράβι, ευγενική χορηγία του ελληνικού λαού για τους άρχοντές του, και οι μεταφερόμενοι θα κοιμηθούνε με τις δικές σας κόρες και εμείς μετά από θαυμασμό θα σας κρατάμε δωρεάν την ομπρέλα!

 

Και βέβαια το χιούμορ έχει και συνέχεια:

«…δεν είναι ότι οι Έλληνες δεν θέλουν παιδιά, ότι αργούν να ενηλικιωθούν και να αναλάβουν ευθύνες, ότι τους αποτρέπουν οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες. Και μεταπολεμικά ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Όμως τότε δεν επικρατούσε το σημερινό κλίμα αβεβαιότητας, ανασφάλειας, αποθάρρυνσης. Τότε υπήρχε ελπίδα. Σήμερα οι νέοι μας φοβούνται το αύριο, δεν το αντιμετωπίζουν με αισιοδοξία, με τη φυσική ορμή της ηλικίας τους. Φοβούνται ότι θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους. Δεν εμπιστεύονται το οικονομικό σύστημα, ανησυχούν για την κατάσταση του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή».

 

Δηλαδή οι νέοι μας δεν ενοχλούνται από τις οικονομικές συνθήκες, από τους μισθούς πείνας, από τις εταιρείες που θα νοικιάζουν προσωπικό εργασίας!

Διότι ως γνωστό τα παιδιά των ηγετών δεν θέλουν χρήματα για να μεγαλώσουν, ούτε σπίτι που θα έχει φαγωθεί στον  πλειστηριασμό, απαιτούν μόνο αγάπη και προδέρμ!

 

Τώρα μεταξύ μας, οι παραπάνω δηλώσεις σώσανε τον γάμο μου.

Γνώρισα τις προάλλες μία κυρία, τη φωνή της οποίας άκουσα στη βεράντα μας, ένα απόγευμα καθώς μπούκαρα στο τσαρδί μου!

 

Που λες φιλενάδα, γνώρισα και τον άντρα σου, σκέτη αφασία και τέσσερα παιδιά, μπράβο σας, πως τα καταφέρατε.

Όπως ακριβώς τα είπες λέει το έτερο ήμισυ, αφασία, δεν καταλαβαίνει τίποτα, σα να είναι ναρκωμένος, δεν προβληματίζεται για τίποτα, δεν νοιάζεται για κάτι!

Η αλήθεια είναι ότι είχα ενοχληθεί αρκετά, βέβαια δεν είχα και καταλάβει πολλά, αλλά εκτός από χοντροκομμένο μοντέλο να είμαι και απροβλημάτιστος, αφασίας, σχδόν πρεζάκι, …

Ήμουνα έτοιμος να τα βροντήξω, έως ότου διάβασα τις παραπάνω δηλώσεις και κατάλαβα, τι εννοούσανε.

Εάν φίλοι μου, ήμουν σκεπτόμενο άτομο και προβληματιζόμουνα, τη στιγμή που πήγα να κάνω τον Ιάσονα, θα σταματούσα και στην απορία της συζύγου, θα απαντούσα ότι δε γίνεται διότι με προβληματίζει το λιώσιμο των πάγων της Ανταρκτικής!

Όταν θα ήμουν έτοιμος για τη Σοφία, πάλι θα σταματούσα, διότι θα ήμουν προβληματισμένος με το φαινόμενο του θερμοκηπίου, όταν θα ήταν η ώρα της Φωτεινής δεν θα γινότανε, αφού με απασχολούσε η πετρελαιοκηλίδα στον Ατλαντικό ωκεανό και εννοείται ότι ο Μήτσος θα είχε άκυρο, διότι θα ήμουν στενοχωρημένος με την επικείμενη εξαφάνιση του ροζ φλαμίνγκο, ενώ εάν είσαι σε αφασία και μη σκεπτόμενος να οι γεννήσεις και λύσιμο του δημογραφικού!

Εάν πραγματικά σας ενδιαφέρει φίλοι μου η επίλυση της υπογεννητικότητας, φτιάξτε ένα αξιόλογο και παραγωγικό κράτος, πάρτε μικρότερους μισθούς και λιγότερες χιλιάδες αναδρομικά και θα περισσέψουνε και για τα παιδιά μας!

 

Οι πρόγονοί μου ηλίθιοι, αντιμετωπίσανε και πείνα και φτώχεια, και αρπαγές και χαράτσια και εξισλαμισμό (μάλλον είστε φάν του) και καθότανε όλοι γύρω από ένα πιάτο φαί, αλλά επειδή διατηρήσανε ανόθευτη την πίστη και την εθνική τους ταυτότητα, τεκτοποιήσανε για να μην αφανισθεί το γένος

 

Θα μπορούσανε να εξισλαμιστούν για να ζήσουν καλύτερα και κάτω από ξένο ζυγό, άνοες, ω άνοες!

 

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ελισάβετ Σπυρ. Πασσιά σε ηλικία 86...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ολυμπία Καμπούρογλου σε ηλικία 76...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 20 Απριλίου 2024...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια την Κυριακή 21 Απριλίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια...

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας, λόγω εργασιών διαγράμμισης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας,...

 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ,...

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για 20 απάτες, απο το 2022,  σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας -Κατάφεραν να αποσπάσουν από τα θύματά τους πάνω από 138.000 ευρώ

Δικογραφία σε βάρος 4 μελών εγκληματικής οργάνωσης για...

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των...

Νέα παράταση  για τον κανονισμό  Πυροπροστασίας  Ακινήτων  εντός ή πλησίον  δασικών εκτάσεων

Νέα παράταση για τον κανονισμό Πυροπροστασίας ...

Ο Δήμος Βέροιας ενημερώνει τους δημότες του, ότι με την...

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα - Το Πρόγραμμα της Λαμπαδηδρομίας

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 Στη Βέροια η Ολυμπιακή Φλόγα -...

Την Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, θα φτάσει στην πόλη της...

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης  κ. Παντελεήμων για τη χειροτονία  του Επισκόπου Διοκλείας κ. Νεκταρίου

Στη Νέα Υόρκη ο Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων για τη...

Κατά το χρονικό διάστημα από 12 έως και 16 Απριλίου ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...