Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Στείλαμε ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, αφού η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς. 31 άνθρωποι κατάφεραν να αιμοδοτήσουν, μα 40 παραβρέθηκαν, ικανοποιητικός αριθμός παρά τους αποτρεπτικούς παράγοντες που υπάρχουν, όπως εμβολιασμοί και φόβοι για COVID-19.

 Την Κυριακή 13 Ιουνίου από 8:30 έως 13:00 προσήλθαν στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Νικομήδεια, σε ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες του καλοκαιριού που προκύπτουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 από αυτούς αιμοδότησαν για το σύλλογό μας πρώτη φορά, ακούγοντας για εμάς από τις δράσεις μας. Τους ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν ακόμη και αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ίσως μία άλλη φορά να σταθούν πιο τυχεροί να δωρίσουν το αίμα τους για το συνάνθρωπό τους. Όσοι επιθυμούν βέβαια μπορούν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου να απευθύνεται στο Νοσοκομείο Βέροιας και στο χώρο του ΚΑΠΗ Βέροιας που γίνονται αιμοδοσίες και να πει για το σύλλογο 《Ή ΑΓΑΠΗ》.


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό της αιμοδοσίας και τη διευθύντρια και γιατρό κ. Μαγουλά Ευαγγελία για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια των αιμοδοτών μας.

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοριατζίδης Κωνσταντίνος, που χάρη στη δική του ευαισθητοποίηση για την αιμοδοσία και θέλοντας να ευχαριστήσει το σύλλογό μας για το ευάρεστο έργο που επιτελεί στο Νομό και με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχιακό Μέγαρο Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου. Με το Δήμαρχο επισκέφθηκε την αιμοδοσία μας και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τσαχουρίδης Αλέξανδρος. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία του τον βουλευτή Ημαθίας Μπαρτζόκα Αναστάσιο ο οποίος ενημερώθηκε από τη Γιατρό για τις καταλληλότερες συνθήκες των αιμοδοσιών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της αιμοδοσίας στην διάθεση δωρεάν κερασμάτων, τον ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ για τα κεκάκια, το ΝΟΥΣΙΟ ΑΝΤΩΝΗ για τα ντόνατς, την Ευτυριάδου Αναστασία για τις πίτσες και κόλλυβο προς μνήμη των οικείων της, την Παπαδοπούλου Ελένη για το κέικ, την ιδιοκτήτρια καφέ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ για τη δωρεά μασκών για χρήση αιμοδοσίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Στέλλα Τζιμαντάκου που επιμελήθηκε την αφίσα του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Ιερέα του χωριού πάτερ Άνθιμο, για τη διεξαγωγή του μνημόσυνου για τους Αποβιώσαντες Αιμοδότες.

Ευχαριστούμε το σύλλογο ΑΜΕΑ Βέροιας 《ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ》 για τη συνεργασία μαζί τους, αγοράζοντας ένα τούβλο εικονικό, που θα ενισχύει την προσπάθειά τους για την κατασκευή του δικού τους σπιτιού.

Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη συνεχή προβολή των ανακοινώσεων μας, ώστε να επιτευχθεί η ενημέρωση των Αιμοδοτών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Ιδέας και αυτούς που μεν αναγνωρίζουν, αλλά δεν δραστηριοποιούνται και αμελούν για την δράση και το μέλλον του Συλλόγου. Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε εκεί και θα τους περιμένουμε Όλους, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε ΑΓΑΠΗ και ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ!

Καλό Καλοκαίρι ευχόμαστε. Ευχαριστούμε!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Παντελή σε ηλικία 67 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Αικατερίνη Παντελή σε ηλικία 67 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Παρασκευή 26...

Πρόγραμμα κίνησης του  Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος για τη Μεγάλη Εβδομάδα 2024

Πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας Γιοβανόπουλος

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Ημαθιώτης δικηγόρος Κώστας...

Ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και στέλεχος του κόμματος...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης Τσιρίκας από την Αλεξάνδρεια

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 35χρονος επιχειρηματίας Άκης...

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...