Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Πραγματοποιήθηκε η αιμοδοσία του Σύλλογου Εθελοντών Αιμοδοτών Νέας Νικομήδειας

Στείλαμε ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, αφού η προσφορά αίματος αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς. 31 άνθρωποι κατάφεραν να αιμοδοτήσουν, μα 40 παραβρέθηκαν, ικανοποιητικός αριθμός παρά τους αποτρεπτικούς παράγοντες που υπάρχουν, όπως εμβολιασμοί και φόβοι για COVID-19.

 Την Κυριακή 13 Ιουνίου από 8:30 έως 13:00 προσήλθαν στα γραφεία του συλλόγου στη Νέα Νικομήδεια, σε ασφαλή και ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να προσφέρουν αίμα για τις ανάγκες του καλοκαιριού που προκύπτουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι 6 από αυτούς αιμοδότησαν για το σύλλογό μας πρώτη φορά, ακούγοντας για εμάς από τις δράσεις μας. Τους ευχαριστούμε όλους όσους προσήλθαν ακόμη και αυτούς που δεν τα κατάφεραν, ίσως μία άλλη φορά να σταθούν πιο τυχεροί να δωρίσουν το αίμα τους για το συνάνθρωπό τους. Όσοι επιθυμούν βέβαια μπορούν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου να απευθύνεται στο Νοσοκομείο Βέροιας και στο χώρο του ΚΑΠΗ Βέροιας που γίνονται αιμοδοσίες και να πει για το σύλλογο 《Ή ΑΓΑΠΗ》.


Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο προσωπικό της αιμοδοσίας και τη διευθύντρια και γιατρό κ. Μαγουλά Ευαγγελία για την ομαλή διεξαγωγή και ασφάλεια των αιμοδοτών μας.

Το χώρο της αιμοδοσίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοριατζίδης Κωνσταντίνος, που χάρη στη δική του ευαισθητοποίηση για την αιμοδοσία και θέλοντας να ευχαριστήσει το σύλλογό μας για το ευάρεστο έργο που επιτελεί στο Νομό και με την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής φωταγωγήθηκε με κόκκινο χρώμα το Δημαρχιακό Μέγαρο Βέροιας το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου. Με το Δήμαρχο επισκέφθηκε την αιμοδοσία μας και ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Παπαδόπουλος Βασίλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Τσαχουρίδης Αλέξανδρος. Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία του τον βουλευτή Ημαθίας Μπαρτζόκα Αναστάσιο ο οποίος ενημερώθηκε από τη Γιατρό για τις καταλληλότερες συνθήκες των αιμοδοσιών.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της αιμοδοσίας στην διάθεση δωρεάν κερασμάτων, τον ΤΑΡΑΜΟΝΛΗ για τα κεκάκια, το ΝΟΥΣΙΟ ΑΝΤΩΝΗ για τα ντόνατς, την Ευτυριάδου Αναστασία για τις πίτσες και κόλλυβο προς μνήμη των οικείων της, την Παπαδοπούλου Ελένη για το κέικ, την ιδιοκτήτρια καφέ ΤΡΑΠΕΖΑΝΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ για τη δωρεά μασκών για χρήση αιμοδοσίας. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Στέλλα Τζιμαντάκου που επιμελήθηκε την αφίσα του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τον Ιερέα του χωριού πάτερ Άνθιμο, για τη διεξαγωγή του μνημόσυνου για τους Αποβιώσαντες Αιμοδότες.

Ευχαριστούμε το σύλλογο ΑΜΕΑ Βέροιας 《ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ》 για τη συνεργασία μαζί τους, αγοράζοντας ένα τούβλο εικονικό, που θα ενισχύει την προσπάθειά τους για την κατασκευή του δικού τους σπιτιού.

Ακόμη ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη συνεχή προβολή των ανακοινώσεων μας, ώστε να επιτευχθεί η ενημέρωση των Αιμοδοτών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Εθελοντικής Ιδέας και αυτούς που μεν αναγνωρίζουν, αλλά δεν δραστηριοποιούνται και αμελούν για την δράση και το μέλλον του Συλλόγου. Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε εκεί και θα τους περιμένουμε Όλους, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε ΑΓΑΠΗ και ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ!

Καλό Καλοκαίρι ευχόμαστε. Ευχαριστούμε!

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Αγιολογία και ζωή»: Ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

«Αγιολογία και ζωή»: Ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας,...

Δείτε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. την ομιλία του...

Άμεση Παρέμβαση Τάσου Μπαρτζώκα για το μειωμένο επίδομα θέρμανσης σε κατοίκους του Άνω Σελίου και άλλες ορεινές περιοχές της Βέροιας

Άμεση Παρέμβαση Τάσου Μπαρτζώκα για το μειωμένο...

Άμεση υπήρξε η παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα στο...

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Βέροιας

Ο Σεβασμιώτατος ΜητροπολίτηςΒεροίας, Ναούσης και...

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕΕ

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα, 29 Νοεμβρίου 2021, το νέο Διοικητικό...

Ο δυνατός αέρας «σκόρπισε» σκαλωσιά σε υπό ανακαίνιση κατάστημα στο κέντρο της Βέροιας (βίντεο)

Ο δυνατός αέρας «σκόρπισε» σκαλωσιά σε υπό ανακαίνιση...

Τρόμαξαν διερχόμενοι και κάτοικοι της περιοχής του Αγ....

Ποιοι εκλέγονται στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας.(σταυροί προτίμησης)

Ποιοι εκλέγονται στο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου...

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, αφού έγινε η διαλογή των...

Καραβασίλης και Χατζόγλου στο δεύτερο γύρο για πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας

Καραβασίλης και Χατζόγλου στο δεύτερο γύρο για...

Σε εξέλιξη αυτή την στιγμή η καταμέτρηση ψήφων για την...

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Λέσχης Αυτοκινήτου...

Από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνεται ότι...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας, αφού έγινε η διαλογή των ψήφων, έλαβαν κατά σειρά τους παρακάτω σταυρούς προτίμησης:1. Αβραμίδης Πρόδρομος 862. Αυτζής Νικόλαος 713. Βλαχόπουλος Κωνσταντίνος 97 4. Δαβόρας Παναγιώτης...

Η 20η Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία το 1959 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Είναι επίσης η ημερομηνία της υπογραφής της Διεθνούς σύμβασης...

Το 40% του προσωπικού στο ΚΑΠΑ ανεμβολίαστοι με 2 αναστολές εργασίαςΣτην συνεδρίαση της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο και...

-Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση για την «Τζοκόντα» της ΒέροιαςΣτα πλαίσια των κοινωνικών δικτύων λειτουργεί η πολυπληθής διαδικτυακή ομάδα Street Art Cities με μέλη από όλο τον κόσμο.Μέσω αυτής της διαδικτυακής...