Ο Νίκος Λιόλιος “ανοίγει” με…κρότο την πόρτα των μεταγραφών των Αετών Βέροιας!

Ο Νίκος Λιόλιος “ανοίγει” με…κρότο την πόρτα των μεταγραφών των Αετών Βέροιας!

Μια πολύ ηχηρή μεταγραφή, όχι μόνο για τις εντυπώσεις αλλά κυρίως για την ουσία, είναι η πρώτη των Αετών Βέροιας για τη σεζόν 2021/2022.

Με την ευχή η επόμενη χρονιά να διεξαχθεί μέχρι τέλους και όλοι οι αθλητές να έχουν την υγεία τους, οι “ασπρόμαυροι” ξεκινούν την ενίσχυση τους με έναν παίκτη ο οποίος έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στα παρκέ.

Ο λόγος για τον Νίκο Λιόλιο, τον 30χρονο (17/10/1990) guard που συνέδεσε το όνομα του με τον ΓΑΣ Μελίκης όπου αγωνίστηκε επί μία δεκαετία, γνωρίζοντας περισσότερες χαρές και λιγότερες λύπες.

Με τη γειτονική ομάδα, αγωνίστηκε από το τοπικό πρωτάθλημα μέχρι τη Β Εθνική, όπου κέρδισε την άνοδο το 2020. Τη σεζόν 2019/2020 ήταν ο 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με 19 πόντους μ.ο., προερχόμενος από μια ακόμη σπουδαία χρονιά (2018/2019) όπου κατέγραψε 15.1 πόντους μ.ο. και πέτυχε 40 τρίποντα.

Ο Κολινδρινός στην καταγωγή αθλητής, απ όπου ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 13 ετών, κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή και να προσελκύσει μέσα σε έναν χρόνο τα βλέμματα του Πιερικού Αρχέλαου, που τον ενέταξε άμεσα στο δυναμικό του.

Η Πιερία όμως ήταν φανερό πως τον…περιόριζε και άμεσα ήρθε το μεγάλο βήμα και την ένταξη του στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε σε όλα τα επίπεδα φτάνοντας μάλιστα μέχρι το ανδρικό, όπου η τύχη του γύρισε την πλάτη!

Δύο σοβαροί τραυματισμοί τον οδήγησαν στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία να γίνει μέλος του “δικεφάλου” και ακολούθησε η παρουσία του στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, παράλληλα με τη στρατιωτική του θητεία.

Την επόμενη χρονιά (20 ετών πλέον) επέστρεψε στην Πιερία για λογαριασμό του Πιερικού Αρχέλαου, όμως η…μοίρα τον οδήγησε ξανά στην Ημαθία και στον ΓΑΣ Μελίκης, με τον οποίο ουσιαστικά αγωνίζεται….μια ζωή!

Για τους Αετούς Βέροιας, η παρουσία του Νίκου Λιόλιου στο ρόστερ μας γεμίζει αισιοδοξία και μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς ήταν από τους αθλητές που θέλαμε να τον δούμε με την ασπρόμαυρη φανέλα και (με τους κατάλληλους χειρισμούς της διοίκησης) έγινε πραγματικότητα!

Ο ίδιος είναι ενθουσιασμένος με τη νέα προοπτική στην καριέρα του και τόνισε ιδιαίτερα τον τρόπο προσέγγισης των διοικούντων. “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνομαι μέλος των Αετών Βέροιας. Η ομάδα έχει κάνει σπουδαία βήματα προόδου μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και την αιτία τη διαπίστωσα εύκολα, γνωρίζοντας από κοντά τους ανθρώπους της διοίκησης. Ο τρόπος προσέγγισης ήταν τέτοιος που μου έδειξαν από τη πρώτη στιγμή πως με ήθελαν στην ομάδα και ειλικρινά δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα για να αποδεχτώ την πρόταση. Να έχουμε την υγεία μας και βεβαίως να μην υπάρξει ποτέ κάτι ανάλογο όπως το περσινό, γιατί μας στέρησε αυτό που αγαπάμε. Καλή δύναμη σε όλους, ραντεβού στα παρκέ!”

*Στη φωτ.  με τον Αντιπρόεδρο των Αετών Βέροιας, Αντώνη Φωτιάδη

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια σπουδαία νίκη οι Αετοί Βέροιας!

Κοντά σε μια ακόμη σπουδαία νίκη τη φετινή σεζόν...

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην Καστοριά

Ήττα στις λεπτομέρειες για τους Αετούς Βέροιας στην...

Δεν τα κατάφεραν οι Αετοί Βέροιας στο ανακαινισμένο...

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές όμως

Έχασε στον πόντο ο Φίλιππος Βέροιας από τους Μαχητές...

Δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη ο Φίλιππος Βέροιας στην...

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε ο ΑΟΚ, έχασε ο Ζαφειράκης

Πέρασε στους ημιτελικούς ο Άθλος Αλεξάνδρειας - Νίκησε...

Συνεχίστηκε με την 2η αγωνιστική της β΄ φάσης το...

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Στα play off ανόδου οι Αετοί Βέροιας

Την είσοδο της στα play off ανόδου εξασφάλισαν οι Αετοί...

Μίλησε... ο νόμος του

Μίλησε... ο νόμος του "Βικέλας"!

Δεν ξέρει να χάνει στο ΔΑΚ “Βικέλας” ο Φίλιππος...

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου Βέροιας

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τους Εφήβους του Φιλίππου...

Η εφηβική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας ηττήθηκε εντός...

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Ήττα των Αετών Βέροιας στην Κατερίνη

Την ήττα με σκορ 79-67 γνώρισαν οι Αετοί Βέροιας στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Ένας χρόνος πέρασε από την απώλεια του αγαπημένου προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αγαπημένου μας coach στον Ιερό Ναό του Αγίου Σάββα...

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος στην Α' κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ο ΓΑΣ  Μελίκησ  κέρδισε και τον Κεραυνό Άσπρου με 54-84 και ολοκλήρωσε την κανονική περίοδο επιτυγχάνοντας 22 νίκες και φυσικά τερμάτισε...

Ολοκληρώνεται το Σάββατο (14/4) η κανονική διάρκεια της Β ΕΚΑΣΚΕΜ και οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ "Βικέλας" (18.00) τον Φίλιππο Νέας Πέλλας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη, έπειτα από την απαραίτητη...

Προτελευταία αγωνιστική  για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για τους Αετούς Βέροιας, που θα μεταβούν στη γειτονική Κατερίνη για να αντιμετωπίσουν την ΑΓΕ Πιερίας.Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη...