Μεταξύ άλλων, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Μεταξύ άλλων, από το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Τον Σεπτέμβριο ο διαγωνισμός για τα 3-5 Πηγάδια

Το θέμα του χιονοδρομικού κέντρου των 3-5 Πηγαδιών και του διαγωνισμού έθεσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σταύρος Τσέλιος, Σταύρος Φουντούλης και Γρηγόρης Σαμαράς, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

Ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, απάντησε ότι μπορεί να υπάρχει τέλμα στην προσπάθεια των επικεφαλής των παρατάξεων να βρεθεί λύση ως προς το αν πρέπει να γίνει μακροχρόνια μίσθωση ή παραχώρηση του κέντρου, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λειτουργήσει το χιονοδρομικό τον φετινό χειμώνα. Τόνισε μάλιστα κλείνοντας ότι το θέμα του διαγωνισμού θα απασχολήσει εκ νέου το δημοτικό συμβούλιο αρχές Σεπτεμβρίου.

Για την υποβάθμιση του ΕΦΚΑ

«Πρόκειται για εθνικό σχεδιασμό, που υλοποιήθηκε όπως είχε προβλεφθεί από το 2019, παρά τις δικές μας προσπάθειες να το σταματήσουμε». Αυτό απάντησε στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης ο δήμαρχος, Νικόλας Καρανικόλας, αναφορικά με τις αιτιάσεις του ‘Κοινού Τόπου’ για το θέμα της υποβάθμισης του καταστήματος ΕΦΚΑ στη Νάουσα.

Μιλώντας νωρίτερα για το θέμα ο Θοδωρής Δολδούρης (απουσίαζε ο Νίκος Κουτσογιάννης), μίλησε για διαχρονική τάση περιορισμού του κόστους από την πλευρά των κυβερνήσεων, που όμως το αντίθετο επιτυγχάνει, με τις δημοτικές αρχές να παρακολουθούν με σηκωμένα χέρια και να αποδέχονται τις αποφάσεις, χωρίς ενέργειες συγκράτησης.

«Είχαμε μια ακόμη αναίμακτη υποβάθμιση, αυτή τη φορά στο ΕΦΚΑ. Τι έπεται; Το νοσοκομείο; Όλα αυτά επιταχύνουν την ερήμωση. Να πάρουμε μέτρα…» τόνισε, σημειώνοντας ότι πριν από δύο χρόνια η διοίκηση Κουτσογιάννη είχε επιτύχει την αναστολή της ίδιας εξέλιξης.

Για χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, αφού το ΕΦΚΑ Νάουσας έγινε γραφείο από υποκατάστημα, μίλησε ο Λάκης Λακηνάνος, υπογραμμίζοντας: «Συνεχίζεται η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. Καταδικάζουμε και τα δύο κόμματα για την υποβάθμιση της πόλης μας».

Τα ενεργά κρούσματα στη Νάουσα

70 είναι αυτήν την εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού (δεκαημέρου) στον δήμο Νάουσας, σύμφωνα με την ενημέρωση του δημάρχου, Νικόλα Καρανικόλα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργών κρουσμάτων στον δήμο Νάουσας στο διάστημα που γίνεται η σχετική καταγραφή από τον ΕΟΔΥ.

Κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου

Πρόταση ιδιωτικοποίησης του δημοτικού κολυμβητηρίου Ζερβοχωρίου έκανε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης ο Γιώργος Βασιλείου. Όπως τόνισε, ξέρει καλύτερα από όλους τα θέματα του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου, υπογραμμίζοντας ότι καμία δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε μ’ αυτό όπως και όσο θα έπρεπε.

«Σήμερα δεν προσφέρεται για λειτουργία το κολυμβητήριο Ζερβοχωρίου. Ψευδώς έλεγαν ότι έβγαλαν άδεια λειτουργίας οι προηγούμενοι. Χρειάζονται πολλά χρήματα, πάνω από 300.000 ευρώ, για την αποκατάστασή του, και μια ιστορική απόφαση να περάσει με κάποιον τρόπο σε ιδιώτη. Δεν μπορεί να γινόμαστε ρεζίλι ως δήμος για εικόνες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα…» είπε μεταξύ άλλων ο τέως αντιδήμαρχος. Προτείνοντας μάλιστα να οργανωθεί αποστολή των δημοτικών συμβούλων στις υπόγειες εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου για δουν του λόγου το αληθές.

Κ.Π.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βιωματικά εργαστήρια στα Δημοτικά Σχολεία Κλειδίου και Λιανοβεργίου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Βιωματικά εργαστήρια στα Δημοτικά Σχολεία Κλειδίου...

Το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα...

Βέροια: Πυρκαγιά πριν λίγο σε διώροφο στο κέντρο της πόλης

Βέροια: Πυρκαγιά πριν λίγο σε διώροφο στο κέντρο της...

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι συναγερμός σήμανε στην...

Η εταιρεία ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ SECURITY βράβευσε τους καλύτερους του 2021! (φωτογραφίες)

Η εταιρεία ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ SECURITY βράβευσε τους καλύτερους...

Έχει ιδιαίτερη σημασία και σπανίζει την δύσκολη...

«Σάρωσε» τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της Αλεξάνδρειας ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

«Σάρωσε» τις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου της...

Επίσκεψη στο Δημαρχείο και στο σύνολο των υπηρεσιών...

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας: Απαγορεύεται η φωτιά σε ύπαιθρο και δάση - Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας: Απαγορεύεται η φωτιά...

1. Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ημαθίας...

Σεμινάρια digital marketing από το Επιμελητήριο Ημαθίας και το ΚΕΒΙΔΙΜ του ΑΠΘ

Σεμινάρια digital marketing από το Επιμελητήριο Ημαθίας και το...

 Η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας...

Δήμος Αλεξάνδρειας - Υπογράφηκε η σύμβαση για την “Προμήθεια συστημάτων έξυπνης πόλης και Βιώσιμης κινητικότητας”

Δήμος Αλεξάνδρειας - Υπογράφηκε η σύμβαση για την...

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας η σύμβαση για...

Μαγικό ταξίδι στον Πόντο για μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας

Μαγικό ταξίδι στον Πόντο για μαθητές και...

… ΕΤΥΧΕ ΝΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ … ΠΟΝΤΟ για μαθητές (9) και...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους- καταστηματάρχες και καταναλωτές ότι η ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο θα διαρκέσει δεκαπέντε ημερολογιακές...

Ανοίγει αύριο (26/4), Τρίτη του Πάσχα, η πλατφόρμα για το επίδομα βενζίνης στο gov.gr, όπου θα μπορούν οι δικαιούχοι να υποβάλλουν αιτήσεις ανάλογα με το ΑΦΜ τους, πώς θα κάνετε αίτηση.Πιο αναλυτικά, αύριο Τρίτη του...

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι πέντε μαθητές δημοτικού σχολείου θα έφερναν στο φως ένα αρχαιολογικό εύρημα κατά την διάρκεια του καθημερινού παιχνιδιού τους; Αυτό συνέβη το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης στις...

Ένα 13 χρονο κορίτσι απο την περιοχή της Βέροιας είναι το θύμα του θανατηφόρου  τροχαίου που συνέβη μετά τη 1 το μεσημέρι , στο ύψος της Κουλούρας, στην λωρίδα με κατεύθυνση προς Αλεξάνδρεια - Θεσσαλονίκη. Σε...