Δήμαρχος Βέροιας για τη νέα σχολική χρονιά:

Δήμαρχος Βέροιας για τη νέα σχολική χρονιά: "Ευχή όλων μας είναι η σχολική χρονιά να επισφραγιστεί με δημιουργία και πρόοδο"

Με αφορμή την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς για τους μαθητές των βαθμίδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την παρουσία του στον αγιασμό του 1ου ΓΕΛ Βέροιας και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Βέροιας, ο Δήμαρχος Βέροιας απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

«Από σήμερα όλοι οι μαθητές της Βέροιας και των Δημοτικών Ενοτήτων επιστρέφουν στα θρανία και στις αίθουσες διδασκαλίας. Βέβαια, το γεγονός της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία πρέπει να συνδεθεί με την ασφάλεια και την προστασία παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων από την πανδημία του κορονοϊού, με τήρηση των μέτρων πρόληψης και με σεβασμό απέναντι στους κανόνες υγιεινής και προφύλαξης της υγείας όλων μας.

Αυτό το νέο ξεκίνημα ας αποτελέσει την ελπιδοφόρα αρχή της σχολικής χρονιάς. Με όνειρα και στόχους των παιδιών μας που αποτελούν τη σημαντικότερη αχτίδα φωτός για το μέλλον.

Το ταξίδι της γνώσης και των αξιών συνοδεύεται πάντα με θυσίες και κόπους. Συνοδοιπόροι αυτής της διαδρομής είναι οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και τα νέα δεδομένα με δύναμη και επιμονή.

Σαν Δημοτική Αρχή βρισκόμαστε κοντά στις ανάγκες που παρουσιάζονται στα σχολεία της Βέροιας ώστε αυτά να καθίστανται λειτουργικά και αποτελεσματικά με θετικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα και στο επίπεδο της γνώσης των μαθητών. Στόχος όλων είναι σχολεία ποιοτικά, ανταγωνιστικά και αναβαθμισμένα για να παρέχουν το επίπεδο της μόρφωσης που όλοι δικαιούνται.

Ευχή όλων μας είναι η σχολική χρονιά που ξεκινά να εξελιχθεί μέσα σε συνθήκες ασφάλειας, υγείας για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να επισφραγιστεί με δημιουργία και πρόοδο».

Καλή Σχολική Χρονιά.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με «κόκκινο» προς το άγνωστο!

Με «κόκκινο» προς το άγνωστο!

Η πορεία του νομού μας προς το «κόκκινο» ήταν...

Πολιτική και… πρασσονουρές! *Του Πάρη Παπακανάκη

Πολιτική και… πρασσονουρές! *Του Πάρη Παπακανάκη

Ο Σεπτέμβρης, από την καθιέρωση επισκέψεων των...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ! *του Ιωάννη  Βελέντζας  Διπλ. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού

ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ! *του Ιωάννη Βελέντζας Διπλ....

Μετά από 15 χρόνια συνδικαλιστικής περιήγησης, 24 χρόνια...

ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ  ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

ΑΡΧΙΣΕ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕ...

 Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος - φιλόλογοςΟ Μήνας...

Κορωνοϊός: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής (17/9/2021) στην Ημαθία

Κορωνοϊός: Τα νέα κρούσματα της Παρασκευής (17/9/2021) στην...

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε...

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα νεανικής επιχειρηματικότητας, με έμφαση στις γυναίκες

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για το νέο πρόγραμμα...

Σήμερα, Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, αναρτήθηκαν στον...

Άγγελος Τόλκας για το λοκντάουν στην Ημαθία: «Η Κυβέρνηση της ΝΔ οφείλει εξηγήσεις»

Άγγελος Τόλκας για το λοκντάουν στην Ημαθία: «Η...

Ενόψει του λοκντάουν στην Ημαθία ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ –...

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ… του Γιάννη Ναζλίδη

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ… του Γιάννη Ναζλίδη

Στο κέντρο  της  πλατείας μόνος!Γύρω μουΤα ...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου η Εκκλησία μας τιμά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού που ιστορικά πραγματοποιήθηκε δύο φορές.Σύμφωνα με την παράδοση ρο 326 η μητέρα του αυτοκράτορα Μέγα Κωνσταντίνου, Αυγούστα Ελένη, πήγε...

Στην υπογραφή της σύμβασης «Καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες τουριστικής προβολής της πόλης της Βέροιας» προχώρησαν την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021, παρουσία του Δημάρχου Βέροιας κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ο ...

Βγήκε και επίσημα η απόφαση για την λειτουργία των σχολείων τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. Στην απόφαση που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, αναφέρεται τι προβλέπεται για μάσκες, self test για μαθητές και...

Σήμερα το ξημέρωμα άγνωστοι δηλητηρίασαν ( βρέθηκαν και σχετικές φόλες) 4 σκυλιά και μια γάτα που βρίσκονταν στην πάνω γειτονιά του Σελίου.Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σελίου, Γιώργο Φαρσαρώτο, αμέσως...