Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης»

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης»

Με κάθε επισημότητα υποδέχθηκε ο Δήμος Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 την «Φλόγα της Αγάπης» της 19ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) με την συμμετοχή των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Η «Φλόγα της Αγάπης» αφού έφθασε στην πόλη μας οδηγήθηκε με μηχανές και όχημα της Ελληνικής αστυνομίας του Α.Τ Αλεξάνδρειας στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου όπου με θερμά χειροκροτήματα του κόσμου έγινε η υποδοχή της.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» συνόδευε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) κ. Θεολόγος Ζώτος .

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ τηρώντας «ευλαβικά» το τελετουργικό, άναψε τη δάδα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Δριστά Στέφανου και του παρέδωσε έναν κλάδο ελιάς σύμβολο της ΠΟΣΕΑ. Ο Αντιδήμαρχος ακολούθως άναψε τις δάδες των αθλητών.

Αμέσως μετά, ακολούθησε Λαμπαδηδρομία με συνοδεία Αστυνομικού οχήματος, μηχανών Αθλητικών Συλλόγων, Εθελοντών Αιμοδοτών και πλήθος κόσμου, επί των οδών: Βεροίας – Ναούσης, Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας. Η φλόγα της αγάπης κατέληξε στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, όπου πραγματοποιήθηκε άναμμα του βωμού υπό τους ήχους του Εθνικού μας Ύμνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μοσχοπούλου Όλγα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σταυρής Εμμανουήλ.

Κατόπιν ακολούθησε βράβευση των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας,

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας «Αλεξανδρινές Φωνές» και «Μελισσάνθη » που μας ταξίδευσαν με τις υπέροχες μελωδίες τους

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, το οποίο παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθόλη την διάρκεια της.

Παράλληλα την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ευχαριστεί θερμά:

• Την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου μας που στηρίζουν ενεργά τις δράσεις μας.

• Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας,κ. Κεφτέ Βασίλειο που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας στη πόλη μας.

• Τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτο Θεολόγο που μετέφερε στην πόλη μας την φλόγα της Αγάπης.

• Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας το οποίο παρείχε Υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και της εκδήλωσης.

• Τις χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας

• Τους Συλλόγους και τις ομάδες εθελοντών αιμοδοτών.

• Τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν ενεργά στη Λαμπαδηδρομία.

• Την Βιομηχανία Εμφιαλώσεων “ΒΙΚΟΣ”

• Την επιχείρηση “ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΙΑ”

• Το Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”

• Το κατάστημα “ΒΑΦΑ”

• Το κατάστημα “Έλαια κ.λ.π.”

• Τα Μ.Μ.Ε που κάλυψαν την εκδήλωση.

και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τους δημότες που στήριξαν την εθελοντική αιμοδοσία του δήμου στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, κάνοντας το μήνυμα της 19ης Λαμπαδηδρομίας πραγματικότητα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ…

Νανουριζόμουν  με την συνήθεια,με το πρωϊνό κακάο και ...

40NΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α. ΜΙΛΗ

40NΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α. ΜΙΛΗ

Τελούμε το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 στον Ιερό Ναό Αγίου...

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ημαθίας: Οδηγείς και μέτρα προστασίας σε περίπτωση χιονόπτωσης – χιονοθύελλας – παγετού και πλημμυρών

Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ημαθίας: Οδηγείς και μέτρα...

Η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ημαθίας στα...

3η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

3η Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

Πριν από 29 χρόνια, ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών...

Πρωτοβουλία Τάσου Μπαρτζώκα για την ανέγερση νεόκτιστου Ειδικού Σχολείου Αλεξάνδρειας

Πρωτοβουλία Τάσου Μπαρτζώκα για την ανέγερση...

 Πρωτοβουλία για την ανέγερση νέου κτηρίου, που θα...

Βέροια: Σφοδρό τροχαίο στην Λ. Στρατού

Βέροια: Σφοδρό τροχαίο στην Λ. Στρατού

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το λίγο πριν τις 8 το πρωί...

Συνάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας με το αθλητικό σωματείο

Συνάντηση της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας με το αθλητικό σωματείο...

Με  αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία που...

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ...

 Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας περίπου 1...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σαράντα μέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά και σε λίγες μέρες, στις 5 Δεκεμβρίου, εκλέγεται ο διάδοχός της στην προεδρία του ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ.…Ήταν αρχές Δεκεμβρίου του 2003, 18 χρόνια πριν, που η Ημαθία...

Η 20η Νοεμβρίου είναι η ημερομηνία κατά την οποία το 1959 η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υιοθέτησε τη Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Παιδιού. Είναι επίσης η ημερομηνία της υπογραφής της Διεθνούς σύμβασης...

Το 40% του προσωπικού στο ΚΑΠΑ ανεμβολίαστοι με 2 αναστολές εργασίαςΣτην συνεδρίαση της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας Λεωνίδας Ακριβόπουλος ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο και...

-Μια ξεχωριστή τιμητική διάκριση για την «Τζοκόντα» της ΒέροιαςΣτα πλαίσια των κοινωνικών δικτύων λειτουργεί η πολυπληθής διαδικτυακή ομάδα Street Art Cities με μέλη από όλο τον κόσμο.Μέσω αυτής της διαδικτυακής...