Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης»

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας υποδέχθηκε την «Φλόγα της Αγάπης»

Με κάθε επισημότητα υποδέχθηκε ο Δήμος Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 την «Φλόγα της Αγάπης» της 19ης Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) με την συμμετοχή των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Η «Φλόγα της Αγάπης» αφού έφθασε στην πόλη μας οδηγήθηκε με μηχανές και όχημα της Ελληνικής αστυνομίας του Α.Τ Αλεξάνδρειας στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου όπου με θερμά χειροκροτήματα του κόσμου έγινε η υποδοχή της.

Τη «Φλόγα της Αγάπης» συνόδευε ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α) κ. Θεολόγος Ζώτος .

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ τηρώντας «ευλαβικά» το τελετουργικό, άναψε τη δάδα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Δριστά Στέφανου και του παρέδωσε έναν κλάδο ελιάς σύμβολο της ΠΟΣΕΑ. Ο Αντιδήμαρχος ακολούθως άναψε τις δάδες των αθλητών.

Αμέσως μετά, ακολούθησε Λαμπαδηδρομία με συνοδεία Αστυνομικού οχήματος, μηχανών Αθλητικών Συλλόγων, Εθελοντών Αιμοδοτών και πλήθος κόσμου, επί των οδών: Βεροίας – Ναούσης, Δ. Βετσοπούλου – Θεμιστοκλή Σοφούλη μεταφέροντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην πόλη μας. Η φλόγα της αγάπης κατέληξε στο χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, όπου πραγματοποιήθηκε άναμμα του βωμού υπό τους ήχους του Εθνικού μας Ύμνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Μοσχοπούλου Όλγα και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Σταυρής Εμμανουήλ.

Κατόπιν ακολούθησε βράβευση των τοπικών ομάδων και συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Αλεξάνδρειας,

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας «Αλεξανδρινές Φωνές» και «Μελισσάνθη » που μας ταξίδευσαν με τις υπέροχες μελωδίες τους

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας, το οποίο παρείχε υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και καθόλη την διάρκεια της.

Παράλληλα την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Αλεξάνδρειας, που στόχο έχει την στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην αγορά φαρμάκων.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ευχαριστεί θερμά:

• Την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας και τις τοπικές ενορίες του Δήμου μας που στηρίζουν ενεργά τις δράσεις μας.

• Τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας,κ. Κεφτέ Βασίλειο που συνέβαλε στην ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας στη πόλη μας.

• Τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Ζώτο Θεολόγο που μετέφερε στην πόλη μας την φλόγα της Αγάπης.

• Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας το οποίο παρείχε Υγειονομική κάλυψη κατά την πορεία της Λαμπαδηδρομίας και της εκδήλωσης.

• Τις χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας

• Τους Συλλόγους και τις ομάδες εθελοντών αιμοδοτών.

• Τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα μας και συμμετείχαν ενεργά στη Λαμπαδηδρομία.

• Την Βιομηχανία Εμφιαλώσεων “ΒΙΚΟΣ”

• Την επιχείρηση “ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΛΙΑ”

• Το Σούπερ Μάρκετ “Σκλαβενίτης”

• Το κατάστημα “ΒΑΦΑ”

• Το κατάστημα “Έλαια κ.λ.π.”

• Τα Μ.Μ.Ε που κάλυψαν την εκδήλωση.

και όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τους δημότες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Τέλος ευχαριστεί θερμά τους δημότες που στήριξαν την εθελοντική αιμοδοσία του δήμου στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας, κάνοντας το μήνυμα της 19ης Λαμπαδηδρομίας πραγματικότητα.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...