Πρώτη νίκη για το Φίλιππο Βέροιας στο 2ο Διεθνές τουρνουά της Βέροιας 3-0 σετ τον Πήγασο

Πρώτη νίκη για το Φίλιππο Βέροιας στο 2ο Διεθνές τουρνουά της Βέροιας 3-0 σετ τον Πήγασο

Σε ένα «χορταστικό» ματς στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» της Βέροιας ο Φίλιππος επιβλήθηκε με 3-0 (27-25, 33-31, 25-22) του Πήγασου Πολίχνης και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου Διεθνούς Τουρνουά του Φίλιππου Βέροιας.
Στο ματς που άνοιξε την αυλαία των Σαββατιάτικων αγώνων η βουλγαρική Λουκόϊλ Νεφτοχίμικ, έκαμψε με 3-2 (20-25, 25-22, 22-25, 25-22, 15-12 ) την αντίσταση του σκληροτράχηλου Π.Α.Ο.Κ. που αν και προηγήθηκε δύο φορές στο παιχνίδι, έχασε τη νίκη στα σημεία.
Οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας», σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων της πρεμιέρας, έπαιξαν δύο πολύ ανταγωνιστικά πρώτα σετ, όπου το σκορ πήγανε πόντο με την φιλόδοξη ομάδα της Pre Leage και εκ των φαβορί για άνοδο. Στο τρίτο σετ, όπως και στο χθεσινό ματς με την ομάδα του Μπουργκάς, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σωκράτης Τζιουμάκας και ο συνεργάτης του Τάκης Χριστοφορίδης, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που είχε στην διάθεσή του και έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους.
Με εξαίρεση τον Γιώργο Μιχελάκη, που ξεκίνησε από την αρχή βασικός λίμπερο στη θέση του Μπουράκη, ο Φίλιππος Βέροιας αγωνίστηκε με Προύσαλη, Γιώργο Τζιουμάκα, Ρουμελιωτάκη Στουντζίνσκι, Σονάρι και Γιάγκος, με τον Αδάμ να μπαίνει μόνο ως αλλαγή σε 1ο και 2ο σετ για κάποιες φάσεις. Στο τρίτο σετ αγωνίστηκαν Στεφανίδης, Σμιθ , Αδάμ, Βαρβεσιώτης και Σκούρτης.
«Στα δύο πρώτα σετ έγινε μεγάλη μάχη, καθώς έχουμε ένα θέμα στο μπλοκ, καθώς μας λείπει ένας κεντρικός και παίρνουμε το side out, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα πόντους από το κέντρο. Στο τελευταίο σετ, έβαλα και τα άλλα παιδιά, να τα δούμε κι αυτά, να πάρουν χρόνο στα πόδια τους, ώστε να είναι σε ετοιμότητα ενόψει του πρωταθλήματος και έμεινα για ένα ακόμη παιχνίδι ικανοποιημένος. Αύριο (σ.σ Κυριακή έχουμε ένα ακόμη δύσκολο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ., μια ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε και στη Volley League και θα μας βοηθήσει να βγάλουμε κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα» δήλωσε ο προπονητής του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας, Σωκράτης Τζιουμάκας.
Αήττητοι με ανατροπή οι Βούλγαροι «λύγισαν» τον μαχητικό ΠΑΟΚ
Στο άλλο ματς της ημέρας ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την βουλγάρικη, Λουκόιλ Μπουργκάζ, από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-3 σετ. Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, με όπλο της το μπλοκ πήρε το πρώτο σετ με 25-20 και κράταγε στο χέρι του και το 2ο, όντας μπροστά με 21-16. Η ομάδα του Ζελιάσκοφ, όμως με αντεπίθεση διαρκείας έφτασε στην ανατροπή 23-25 και ισοφάρισε 1-1 σετ. Μεγάλη μάχη έγινε και στο τρίτο σετ, με τους Θεσσαλονικείς πιο αποτελεσματικούς στην επίθεση, μπήκαν και πάλι στη θέση του οδηγού, με 25-22, 2-1 σετ. Στο επόμενο σετ οι Βούλγαροι αντέδρασαν και έχοντας σταθερά «κεφάλι» στο σκορ από την αρχή, έστειλαν με 22-25 το ματς σε τάι μπρέικ.
Με καλή ψυχολογία η Λουκόιλ Νεφτοχίμικ, που με νίκη την Κυριακή επί του Πήγασου Πολίχνης στέφονται πρωταθλητές του τουρνουά, στο 5ο σετ, παρά την αντίσταση του Π.ΑΟ.Κ., είχε μία «εύθραστη» διαφορά, 8-10, 10-1 την οποία διατήρησε μέχρι τέλους και με 12-15 ζευγάρωσε τις νίκες της στη διοργάνωση και παρέμεινε αήττητος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Παρασκευή 8/10/2021
18:00 Π.Α.Ο.Κ - Πήγασος Πολίχνης 3-0
20:00 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - VK " NEFTOHIMIK – 2010 0-3
Σάββατο 9/10/2021
17:30 ΠΑΟΚ - VK " NEFTOHIMIK – 2010 2-3
19:30 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας - Πήγασος Πολίχνης 3-0
Κυριακή 10/10/2021
13:30 VK " NEFTOHIMIK – 2010 - Πήγασος Πολίχνης
16:00 Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ
Βαθμολογία (2 αγώνες):
1. Λουκόιλ Νεφτοχίμικ 2010 5β (6-2),
2. ΠΑΟΚ                                  4β (5-3),
3. ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας     3β (3-3),
4. Πήγασος Πολίχνης           0β (0-6).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...