Φαβορί για το Παγκόσμιο Beach Handball 2022 η Ελλάδα!

Φαβορί για το Παγκόσμιο Beach Handball 2022 η Ελλάδα!

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η διαδικασία ανάθεσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball Ανδρών Γυναικών και των ηλικιακών κατηγοριών Κ18 από την Διεθνή Ομοσπονδία Χάντμπολ (ΙHF).
Η Ελλάδα παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την διοργάνωση του σπουδαίου event, ειδικότερα μετά την ανάληψη των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων του 2023 με το Ηράκλειο της Κρήτης να είναι το κοινό σημείο αναφοράς στους φακέλους υποψηφιότητας.
Ο Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν βρέθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης για την Γενική Συνέλευση των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά το master plan για την δημιουργία των εγκαταστάσεων για τους Μεσογειακούς Παράκτιους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball.
O Πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας (ΙHF) είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Πρόεδρο της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή και τον τεχνικό σύμβουλο- Διευθυντή Παγκοσμίου Χάντμπολ Κ21 του 2023 Παναγιώτη Τραϊκόγλου όπου και συζητήθηκαν όλα τα θέματα γύρω από τα δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Ο Δόκτωρ Μουσταφά Χασάν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον φάκελο υποψηφιότητας της ΟΧΕ σε συνδυασμό με την δυναμική που έχει η Κρήτη ως προορισμός, αλλά και την στήριξη του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης.
Η τελική απόφαση για την πόλη που θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Handball του 2022 θα ληφθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της IHF εντός των επόμενων ημερών και εκτός της ΟΧΕ (Ηράκλειο Κρήτης), έχουν καταθέσει φάκελο η Ομοσπονδία της Τουρκίας (Κωνσταντινούπολη) και η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας (Ναζάρε).

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...