Στην πράξη το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΟΧΕ. Κλιμακιακά καμπ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Νάουσα

Στην πράξη το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΟΧΕ. Κλιμακιακά καμπ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Νάουσα


Σε πλήρη εφαρμογή τέθηκε ήδη το νέο πρόγραμμα ανάπτυξης της ΟΧΕ, που εκπόνησε ο στρατηγικός σύμβουλος Γκι Πετιζιράρ και παρουσιάστηκε στην πρόσφατη γενική συνέλευση.

Την Κυριακή εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες, στις ηλικιακές κατηγορίες των παίδων, των κορασίδων, των παμπαίδων Α' και των παγκορασίδων Α' συμμετείχαν στα κλιμακιακά καμπ που διοργάνωσαν οι τοπικές Ενώσεις σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Νάουσα.

Στην Αθήνα, οι προπονήσεις των Παίδων και των Παμπαίδων Α' πραγματοποιήθηκαν στο προπονητήριο του ΣΕΦ, υπό την επίβλεψη του υπευθύνου συντονιστή Νοτίου Ελλάδος Γιώργου Κρανάκη και των Παναγιώτη Ιατρούδη και Στέλιου Αλεπουδέα, ενώ οι κορασίδες συγκεντρώθηκαν στο Κορωπί και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μενέλαου Δανήλου.

Στη Θεσσαλονίκη, το "Σπίτι του χάντμπολ" στη Μίκρα, γέμισε από αγόρια και κορίτσια για δέκα ώρες, παρόντος του στρατηγικού συμβούλου της ΟΧΕ, Γκι Πετιζιράρ, του υπευθύνου συντονιστή Βορείου Ελλάδος Κώστα Αλεξιάδη, αλλά κα του προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της ΟΧΕ, Κώστα Βιολιτζή. Η προπόνηση των παίδων πραγματοποιήθηκε από τον Αντώνη Τσολάκο, των παμπαίδων Α' από τον Μιχάλη Αντωνιάδη, των παγκορασίδων Α' από τη Μάγδα Χοτοκουρίδου και των κορασίδων από τον Δημήτρη Μασλαρινό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Γκι Πετιζιράρ μπήκε στο γήπεδο και δίδαξε άμυντικές τακτικές, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκαν σωματομετρικές εξετάσεις των αθλητών.

Στη Λάρισα συγκεντρώθηκαν 22 αθλητές και αθλήτριες, από Λαμία, Βόλο και την πόλη της Λάρισας και προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του αναπτυξιακού τεχνικού Γιάννη Τσιάπα και των σωματειακών προπονητών Βασίλη Γκουράβα και Αποστόλη Πουγκακιώτη. Τις προπονήσεις παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Κώστας Γκαντής, ενώ παρών ήταν και ο γιατρός των Εθνικών ομάδων Αθανάσιος Κουτής.

Στην πόλη της Νάουσας συγκεντρώθηκαν επίλεκτοι αθλητές και αθλήτριες από την Ημαθία, με τους Τάσο Χατζηπαρασίδη και Χρήστο Δεληχρήστο να καθοδηγούν τις προπονήσεις παίδων και παμπαίδων, και τον Τεό Παυλίδη εκείνη των κορασίδων.

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να υπάρξει τηλεδιάσκεψη με όλους τους προπονητές που συμμετέχουν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΟΧΕ, ώστε να δοθούν κοινές κατευθυντήριες γραμμές, ενώ ήδη γίνονται προεργασίες ώστε σύντομα να τεθεί σε εφαρμογή ο θεσμός των διακλιμακιακών τουρνουά.

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Δύο Ημαθιώτες πανηγύρισαν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ!

Για 4η φορά στην ιστορία του μετά το 2012, το 2015 και το 2017,...

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι οφ ο Φέρωνας Βέροιας

Νίκησε τον Αρχέλαο Κατερίνης και προκρίθηκε στα πλέι...

ημαντική επιτυχία για την ομάδα χάντμπολ του Φέρωνα...

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του Φιλίππου!

Στο F8 της Βέροιας προκρίθηκαν οι νεανίδες του...

Τη συμμετοχή στην Τελική Φάση του 35ου Πανελλήνιου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...