Στο «Respect Your Talent Camp» ο Κώστας Κοτσιώνης! Η σταδιοδρομία της αδελφής του Μαρίνας στην υδατοσφαίριση

Στο «Respect Your Talent Camp» ο Κώστας Κοτσιώνης! Η σταδιοδρομία της αδελφής του Μαρίνας στην υδατοσφαίριση

Σημαντική διάκριση για τον Κώστα Κοτσιώνη και το ελληνικό χάντμπολ αποτελεί η κλήση του στο 1ο  «Respect Your Talent Camp» που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ.

Ο διεθνής αθλητής κλήθηκε στην μεικτή Ευρώπης της ηλικιακής κατηγορίας Κ19 μαζί με άλλους 33 αθλητές και θα πάρει μέρος στο αναπτυξιακό πρωτοποριακό πρόγραμμα της ΕΗF στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας το διάστημα 20-22 Ιανουαρίου 2022.

Εκεί θα έχει μία μοναδική ευκαιρία να δουλέψει μαζί με μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, με πρέσβεις της ΕHF και με ειδικούς του αθλήματος.

Επίσης τα μέλη της All Star Τeam U19 θα δουν από κοντά αγώνες του EURO 2022 Ανδρών που θα διεξάγεται εκείνο το διάστημα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας.

Οι αθλητές θα εκπαιδευτούν στις παρακάτω ενότητες:

Dual Career

Mental Fitness

Interview Training

Social Media

Anti-Doping

Sports Law

Ο Κώστας Κοτσιώνης μέλος της Εθνικής Νέων, της ομάδας που θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 και θα συνδιοργανώσουν Ελλάδα και Γερμανία, δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την τιμητική πρόσκληση. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία, το σωματείο μου την ΑΕΚ και όλους τους προπονητές μου, που με στηρίζουν και μου προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες για να εξελιχθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος. Στη Σλοβακία θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα μας και για αυτό είμαι περήφανος και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό." 

-Μην ξεχνάμε οτι ο Κώστας Κοτσιώνης είναι γιός του Δημήτρη και της Κατερίνας Ψωμιάδου από την Βέροια.  Είναι το ζευγάρι που διοργάνωναν  στην Βέροια τον Βριληττό. 

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια ... γιατί αποδείξατε οτι είστε μία σπουδαία αθλητική οικογένεια....με υψηλές διακρίσεις.

Διαβάστε παρακάτω τις διακρίσεις της Μαρίνας Κοτσιώνη τόσο με τον Ν. Ο Βουλιαγμένης όσο και με την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης 

 Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια υδατοσφαίρισης, Μαρίνα Κοτσιώνη.

Η Μαρίνα Κοτσιώνη έχει γεννηθεί το 1999 και βρίσκεται στην οικογένεια του Ομίλου από 16 ετών, όταν και έκανε τη μεταγραφή της από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και αποτελεί βασικό μέλος της γυναικείας ομάδας μας όλα αυτά τα χρόνια, με συμβολή σε όλες τις επιτυχίες και αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στη Χίο το 2019 και την 3η θέση στην Ευρωλίγκα την ίδια χρονιά. Μάλιστα, στο Κύπελλο Ελλάδος του 2021 αναδείχθηκε πολυτιμότερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης, με την εξαιρετική εμφάνισή της στον τελικό και τις πολυάριθμες αποκρούσεις πέναλτι.

Σε επίπεδο ηλικιακών κατηγοριών, η Μαρίνα Κοτσιώνη έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος με τις γεννημένες το 1997 το 2016, καθώς και εκείνο των γεννημένων το 1999 τη σεζόν 2017, ενώ έχει στην κατοχή της και άλλα μετάλλια με τον Ν.Ο.Β στις μικρές κατηγορίες.

Με την Εθνική ομάδα έχει συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Νέα Ζηλανδία τον Δεκέμβριο του 2016, στο Πανευρωπαϊκό Νέων γυναικών το 2018 στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, ενώ στο ίδιο μέρος το 2019 με την Εθνική ομάδα Νέων γυναικών πήρε την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, με την Εθνική ομάδα γυναικών έχει συμμετάσχει στο Europa Cup του 2019 στην Ιταλία, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού το 2019.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου της με τον Ν.Ο.Β, η Μαρίνα Κοτσιώνη δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη που συνεχίζω στην ομάδα μου. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι πολύ καλό και θα βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».


 

Βασίλης Βόλκος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βασίλης Βόλκος - Αθλητικογράφος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων - Νεανίδων

Χάντμπολ: Όμιλοι και Πρόγραμμα τελικών φάσεων Εφήβων -...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ανακοινωσε τους ομίλους...

Έχασε στο

Έχασε στο "Φιλίππειο" από τον Φοίβο ο Φέρωνας -...

Στις Συκιές Θεσσαλονίκης θα κριθεί το ερχόμενο...

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις Εφήβων-Νεανίδων στα Final-8 Βύρωνα και Βέροιας

Ανακοίνωση της ΟΧΕ για τις τελικές φάσεις...

H Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ ενημερώνει τα κάτωθι...

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας -

Μεγάλη νίκη του Φέρωνα Βέροιας - "Έσπασε" την έδρα...

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Φέρωνας Βέροιας στην Θεσσαλονίκη...

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ισοπαλία με Πανελλήνιο για τα κορίτσια του Φιλίππου...

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, τα κορίτσια του...

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης Νάουσας

Με νίκη ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη σεζόν ο Ζαφειράκης...

Νικηφόρα έκλεισε την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της...

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν με Πανελλήνιο

Κάλεσμα του Ζαφειράκη για το τελευταίο ματς της σεζόν...

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.”...

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του Φιλίππου Βέροιας

Ξεκίνημα με ήττα στα πλέι οφ για τα κορίτσια του...

Την ήττα με σκορ 16-19 γνώρισε στο ΔΑΚ "Δ. Βικέλας" ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η ανακοίνωση του προέδρου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, Γιώργου Φύκατα στην επίσημη σελίδα του Φιλίππου  στο facebook:Στο ίδιο έργο θεατές!!!!Δυστυχώς για μια φορά ακόμα επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι...

Εύκολη νίκη πανηγύρισε ο Ζαφειράκης Νάουσας στην έδρα του απέναντι στον Αρχέλαο Κατερίνης καθώς επικράτησε με 33-24 και παρέμεινε σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι...

Handball Premier (19η-20η αγωνιστική) Σάββατο 17 Μαρτίου 2018Handball Premier (19η αγωνιστική)Δαϊς 14:00, ΑΣΕ Δούκα- Διομήδης Άργους (Πατιός- Τσιάνας, Αντωνόπουλος)Σπίτι του Χάντμπολ 17:00 (ΕΡΤ3), ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- AEK (Μπέτμαν-...

Μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών πήρε ο Α.Σ Βέροιας 2017 καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα επι του Φαίακα με 22-13.Οι φιλοξενούμενοι πήραν από το πρώτο ημίχρονο ένα προβάδισμα στο σκορ, το οποίο...