Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ελεύθερος για τη μια υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Ελεύθερος για τη μια υπόθεση, κρατούμενος για την άλλη

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραμένει κρατούμενος σύμφωνα με το GRTimes, καθώς πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την τρίτη μήνυση εντός της εβδομάδας.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για  ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων,  κατ’  εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου. 

Ο παρουσιαστής, ο οποίος πέρασε τα Χριστούγεννα στα κρατητήρια εξέφρασε την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα και επανέλαβε  ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε στο διαδίκτυο τα βίντεο.

Πάντως για την μία υπόθεση για την οποία διώκεται, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως του επιβλήθηκαν: Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

 Παραμένει κρατούμενος

Για τη νέα μήνυση που αφορά άλλη μια καταγγελία για ανάρτηση ροζ βίντεο με άλλη κοπέλα, ασκήθηκε νέα δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 58χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 7η ανακρίτρια αλλά ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος. 

«Παραδέχτηκε όσα έχει τελέσει και όχι όλα όσα του καταλογίζονται»

Από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Στάθη Παναγιωτοπούλου,  Γιώργος Δακουράς, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για άλλη μία φορά για την ερμηνεία του άρθρου βάσει του οποίου διώκεται σε βαθμό κακουργήματος ο πελάτης του, ο οποίος όπως είπε, δείχνει μεταμέλεια και ζητάει διαρκώς συγνώμη καθώς αντιλαμβάνεται πλέον τι έχει πράξει.

Επανέλαβε ότι ο παρουσιαστής είχε κατεβάσει όλα τα επίμαχα βίντεο από το 2019, ενώ σε ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο κάποια από αυτά φαίνονται ξανά αναρτημένα, ο συνήγορος υπεράσπισης τόνισε ότι ο πελάτης του, κατά την απολογία του παραδέχθηκε μόνο όσα τέλεσε και όχι όλα όσα του καταλογίζονται.

Η τρίτη μήνυση

Υπενθυμίζεται ότι πριν την απολογία του το πρωί στον ανακριτή, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε πρώτα ξανά από τον εισαγγελέα. Και αυτό, γιατί μία ακόμη γυναίκα με την οποία διατηρούσε ερωτικό δεσμό από το 2004 έως το 2006 διαπίστωσε πως προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες είχε καταγράψει ο ίδιος, κυκλοφορούν ακόμα στο Διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να τον καταγγείλει.

Ετσι, λοιπόν, λίγο πριν περάσει το κατώφλι του ανακριτή, οδηγήθηκε ξανά στον εισαγγελέα προκειμένου να του ασκηθεί νέα δίωξη μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του.

Ακολούθως, ο παρουσιαστής, ο οποίος οδηγήθηκε στο εσωτερικό του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης από την πίσω πόρτα (ώστε να μην έρθει αντιμέτωπος με τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο) αφού έκανε Χριστούγεννα στα κρατητήρια της ΓΑΔΘ, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον ανακριτή.

Μπαράζ καταγγελιών

Όπως αναφέρουν οι δικηγόροι, που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις των δύο από τις τρεις μέχρι στιγμής γυναίκες που τον έχουν καταγγείλει, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για βίντεο με πρώην συντρόφους του παρουσιαστή.

Η Σταυρούλα Πρίλη, η δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που έκανε μήνυση σε βάρος του, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτή την στιγμή, αυτές τις μέρες, με άλλες τέσσερις κυρίες, οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ’ αυτών και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί, αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Μάλιστα, η μία από τις τέσσερις γυναίκες, πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου, έχει χάσει τον ύπνο της γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί κι εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ’ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος» πρόσθεσε.

Παράλληλα, στα χέρια του δικηγόρου της δεύτερης γυναίκας που έχει μηνύσει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο έφθασε ένα ανώνυμο email με δύο νέα «ροζ» βίντεο.

«Από κάποιο email ανώνυμο μου ήρθαν άλλα δύο βίντεο, εκτός από τα δυο που ήδη γνωρίζουμε από τις δύο κοπέλες, για άλλες δυο κοπέλες, που φαίνονται μάλιστα ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους. Oι συγκεκριμένες αλλά και άλλες θα βγούνε να κάνουν καταγγελία. Περιμένουμε λοιπόν όλες τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση που νομίζω ότι τώρα ξεκινάει» είχε τονίσει ο Απόστολος Λύτρας.

Πηγή:  in.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ – ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΔΕΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Σε συνέχεια της από 13 Μαρτίου ανακοίνωσής μας με την...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσίασε σε ειδική συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία των 38 Δημάρχων ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

Τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής...

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με διατήρηση των ΔΕΥΑ και αντιμετώπιση των εγγενών αδυναμιών

ΚΕΔΕ: Προτάσεις για τη διαχείριση των υδάτων, με...

Η πρόταση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για...

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς Αθήνα, με  εκτροπή από τον ανισόπεδο κόμβο Νησελίου

Έκτακτες ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, από Βέροια προς...

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης...

 Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε προβλέψει την οικονομική κρίση του 2010

Έφυγε από τη ζωή ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης που είχε...

Σήμερα το απόγευμα 27 Μαρτίου, έφυγε από τη ζωή σε...

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1 Απριλίου λόγω καθολικού Πάσχα

Αργία διατραπεζικών συναλλαγών στις 29 Μαρτίου και 1...

Το διευρωπαϊκό αυτοματοποιημένο σύστημα ταχείας...

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop” στην Κοπεγχάγη

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο “Greek Tourism and...

Στο “Greek Tourism and Gastronomy Workshop”, στην Κοπεγχάγη της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας παρουσία του Απόστολου Τζιτζικώστα

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της...

Τριπλή συνεδρίαση για τις δράσεις του νέου ΕΣΠΑ της ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...